29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Büyükşehir’e Borcu Olan Vatandaşlar İçin Yapılandırmada Son Gün 31 Aralık


Mersin Büyükşehir Belediyesi, yurttaşların belediyeye olan borçlarını yapılandırmaya başladı. Yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, 31 Aralık’a kadar başvuruda bulunabilecek.

 

Tarih : 11 Aralık 2020 Cuma 12:23   Okunma : 1097

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 31 Ağustos 2020’ye kadar gerçekleşen kira alacakları, ilan ve reklam vergisi, idari para cezaları ve ecrimisil bedeli gibi borçlarıyapılandırmaya başladı. Vatandaşlar 31 Aralık 2020 tarihine kadar Büyükşehir Belediyesi’ne başvurarak yapılandırmadan yararlanabilecek.

Yapılandırma kapsamına alınan borçlar açıklandı

7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkındaki Kanun Kapsamı’ndabelediyeye konu olan 31 Ağustos 2020’den önce tahakkuk etmiş borçlar yapılandırılacak. İlan ve reklam vergisi, vergi ziyaı cezası, tahsis-bakım ücretleri ve diğer ücretler, idari para cezaları, ecrimisil bedeli ve kira alacaklarından oluşan borçlar yapılandırma kapsamına alındı.

Yapılandırma için ilgili daire başkanlığına başvuru yapılması gerekiyor

Vatandaşlar, yapılandırma için 31 Aralık 2020’ye kadar Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yapabilecek. İlan ve reklam vergisi, vergi ziyaı cezası, tahsis-bakım ücretleri ve diğer ücretler ile idari para cezaları için başvuruda bulunacak vatandaşların Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na, ecrimisil bedeli ve kira alacakları için de Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı’na başvurması gerekecek.

Başvuru formu mersin.bel.tr adresinde

Başvurular, belirtilen daire başkanlıklarına bizzat veya posta yoluyla yapılabilecek. Gerçek kişiler adına yapılacak başvurularda kimlik fotokopisi, tüzel kişilik adına yapılan başvurularda ise yetki belgesi formu istenecek. Vatandaşlar başvuru formunu mersin.bel.tr adresinden temin edebilecek.

Detaylı bilgi için iletişim numaraları şu şekilde;

Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı İletişim:0324 533 3601

Emlak ve istimlak Dairesi Başkanlığı İletişim:0324 533 1401

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi: 185

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR’E, BORCU OLAN, VATANDAŞLAR, İÇİN, YAPILANDIRMADA, SON GÜN, 31 ARALIK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA