19 Nisan 2024 Cuma

11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI  
 
     
   

Ankara Birlik Tiyatrosu Başkan Mustafa Turgut’u ziyaret etti..


‘Bir İsyancının Savunması’ adlı oyunu sahnelemek için Silifke’ye gelen Ankara Birlik Tiyatrosu Oyuncuları Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ettiler.

 

Tarih : 15 Şubat 2017 Çarşamba 22:00   Okunma : 1542

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Tiyatro hayatın belki de provası. Hayatın her yönünü, güzelliğini, zorluğunu, sıkıntılarını ortaya koyan, insanın var olduğundan beri bulunan en eski sanat dalı. Sizlerin de bu sanat dalına ilgi duyuyor ve bu eğitimlerinizi, birikimlerinizi gelecek nesillere aktarıyor olmanız bizleri mutlu ediyor.

Silifke Belediyesi olarak bizimde aktif olarak faaliyet gösteren bir tiyatro topluluğumuz var. Genç ve çalışkan öğrencilerimiz burada eğitimlerini alıyor ve zaman zaman başarılı oyunlar sahneliyorlar. Tiyatro biraz sabır ve biraz da zaman işidir.  Yeter ki gençlerimize imkân verelim, fırsat verelim ve daha başarılı olsunlar. Tiyatro hayatımızda her geçen gün ayrı bir değer kazanması gereken sanat dalıdır.

Sizin gibi değerli sanatçılarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bizlere yol göstermeniz, sosyal ve kültürel alanda daha neler yapabiliriz sorusuna da iyi bir örnek teşkil ediyorsunuz. Sizleri Silifke’de ağırlamaktan son derece mutluluk duyduk” dedi.

“BAŞKANIMIZA HİZMETLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Silifke’yi çok beğendiklerini ifade eden Ankara Birlik Tiyatrosu yönetmenlerinden Gül Göker, “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok güzel bir şekilde ağırladı. Oyuncu arkadaşlarımızla birlikte ilçeye hayran kaldık. Üstelik böylesine güzel ve şirin bir ilçenin son derece çalışkan ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini gerçekleştiren bir belediye başkanı olması Silifke ve ülkemiz için bir şanstır. Hizmetlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Oyuncular Ender Yiğit, Özgürefe Özyeşilpınar, Ümit Bülent Dinçer, Bilgecan Göker, Alinur Uğurpakkan, Kaya Öztaş, Gül Göker, Özhan Özdil, Yüksel Aymaz, Cafer Ozan Türkyılmaz, Serkan Çetinkaya, Serhat Kutay, Ceren Hacımuratoğlu, Hakkı Şahin ve Hilal Dinçer, Belediye Başkanı Mustafa Turgut’la bir süre sohbet ederek, Türkiye’de oynanan tiyatro oyunlarıyla ilgili fikir alış verişinde bulundular.

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Yönetmen Gül Göker’e teşekkür plaketi takdim etti. 

Paylaş :
Etiketler :  Ankara Birlik Tiyatrosu, silifke, belediye, mustafa turgut.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA