28 Mart 2024 Perşembe

13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR   15:41   DEM PARTİ MERSİN’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR  
 
     
   

Hacı Özkan Yeni Yılı Kutladı


Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, yeni yıl dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Tarih : 31 Aralık 2020 Perşembe 19:51   Okunma : 1415

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan,yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Yeni bir yıla adım atmanın mutluluk, heyecan ve umudunu hep birlikte yaşıyoruz.

2020 yılının hemen başında, sadece ülkemizde değil, tüm dünyayı saran yeni tip koronavirüs (covid 19) küresel salgından dolayı zor bir dönem geçirdik. Şayet bu geçiş sürecini güçlü bir şekilde atlatır, hedeflerimizden kopmadan yolumuza devam edebilirsek parlak bir gelecek bizi bekliyor. Bunun için birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sımsıkı sahip çıkmak zorundayız.

Yaşadığımız tüm badirelere rağmen, milletimizden aldığımız destekle yatırımlarımızı, büyük projelerimizi, ekonominin gelişmesine yönelik adımlarımızı kesintisiz sürdürüyoruz.

Dünyada birçok gelişmiş ülke salgın ile mücadelede yetersiz kalırken, Türkiye; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli liderliği ve hükümetimizin ilgili kurumlarının eş güdüm halinde çalışması ve aziz milletimizin dayanışma örneği sergileyen tavrıyla zor dönemlerin nasıl aşılacağını bir kez daha tüm cihana ispat etmiştir.

Kendimizi eksik görmeyi bırakıp milletimizle ve onun evlatları ile gurur duyalım.

Yanımızda 83 milyon vatandaşımızın desteği, arkamızda yüz milyonlarca kardeşimizin duası olduğu sürece, Allah'ın izni ve inayetiyle, Türkiye 2023 hedeflerine ulaşacak 2053 ve 2071 vizyonlarını mutlaka hayata geçirecektir.

Covid 19 pandemisinden dolayı yaşadığımız bu zorlu süreçte hastasını ailesinin bir ferdi bilen, can kurtarmak için canını ortaya koyan hekimlerimize, hasta bakıcılarına, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha minnettarlığımı ifade ediyorum.

Bu vesileyle bu süreçte vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tedavi gören tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarını ihmal etmeden, tüm tedbirlere uymaya ısrarla devam edelim. Birlikte mücadele güçlü netice verecek.

Önümüzdeki günlerde 99. Kurtuluş yıldönümü kutlayacağımız Mersinimizi sosyal, ekonomik ve kültürel yönden daha da üst noktalara çıkaracak girişimlerimizi kararlılıkla devam ettireceğiz.

Her şeyin en iyisine layık Mersinli hemşerilerimizin huzur ve refahını daha da arttıracak, Mersin markasına değer katacak eserler bırakmak için, çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimiz başta olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla yad ediyorum.

Mersinli hemşerilerimiz başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını canı gönülden kutluyorum. 2021 yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık, huzur, bereket ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKPARTİ, YENİ YIL, MERSİN, MİLLETVEKİLİ, HACI ÖZKAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA