25 Nisan 2024 Perşembe

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Büyükşehir Ekipleri, 4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağında Sahada Olacak


Büyükşehir Belediyesi, yılbaşı için uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma yasağında da nöbetçi ekipleri ile çalışmaya, Mersinliler’e hizmet etmeye devam edecek.Toplu taşıma seferleri,hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağında verilen sefer saatleri ile aynı olacak.Temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını hız kesmeden sürdürecek olan ekipler, park ve bahçeler ile yol yapım ve bakım hizmetlerine de titizlikle devam edecek.

 

Tarih : 31 Aralık 2020 Perşembe 20:36   Okunma : 1323

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında yılbaşı için uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma yasağında da tüm birimleri ile çalışmayı sürdürecek. Yasağın başlamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi ekipleri tedbirler çerçevesinde vatandaşlar için çalışacak.

31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 21.00’de başlayacak, 1 Ocak Cuma, 2 Ocak Cumartesi, 3 Ocak Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve 4 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 05.00’de tamamlanacak şekilde uygulanacak kısıtlamalarda da Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile hizmet vermeye devam edecek.

Ulaşım seferleri aksamadan devam edecek

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren toplu taşıma seferleri, hafta sonlarında uygulanan sokağa çıkma yasağındaki sefer saatlerindeki gibi hizmet vermeye devam edecek.Seferler, sokağa çıkma yasağı süresince merkezde ve ilçelerde zorunlu çalışanlara hizmet vermeyi sürdürecek.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri de zaman ve saat farkı gözetmeksizin 7/24 hizmet vermeye devam edecek. İtfaiye ekipleri herhangi bir olumsuzluk durumunda Mersinliler’in yanında olacak.

Halk sağlığı için temizlik çalışmaları 4 gün boyunca sürecek

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı da sorumluluk alanında bulunan cadde, bulvar, sokaklar, üst geçitler ve alt geçitlerde çalışmalarını devam ettirecek. Halk sağlığı için kaldırım temizleme ile yıkama gibi çalışmalarvatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde sürecek.

Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, herhangi bir şikayete karşı kent genelinde hizmet vermeyi sürdürecek. Olumsuzluklara karşı zabıta ekipleri hâlihazırda beklerken, Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın hasta nakil hizmetleri bu süreçte de devam edecek.

Park ve bahçeler ekipleri bitkilerin bakımına devam edecek

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan ekipler, yasakta caddelerin boş kalmasını fırsat bilerek kent genelindeki park ve bahçelerdeki çalışmaları ile bitkilerin budama işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirecek.

Mersin’in merkezinden kırsal kesimlerine kadar çalışmalarını sürdüren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri ise bu yasak süresince de kent merkezinde birçok noktada çalışmalarını titizlikle devam ettirecek.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, EKİPLERİ, 4 GÜNLÜK, SOKAĞA, ÇIKMA, YASAĞINDA, SAHADA, OLACAK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA