16 Mart 2026 Pazartesi

14:46   MERSIN’DE SOSYAL BELEDIYECILIK DEVRIMI: HER ÇOCUĞA EŞIT GELECEK, HER MAHALLEYE FıRSAT!   13:55   MERSIN’DEN DÜNYAYA 1,7 MILYAR DOLARLıK İMZA: İŞTE İHRACATıN 50 DEV FIRMASı!   10:40   OTOYOLDA %650 ZAM KAPıDA! CHP’LI YAVUZYıLMAZ İSIM VEREREK UYARDı: "BU BIR SOYGUN PLANıDıR"   10:31   İRAN’DAN ABD ÜSSÜNE AĞıR DARBE! NETANYAHU İÇIN DEHŞET VEREN ’ÖLÜM’ YEMINI: ’PEŞINI BıRAKMAYACAĞıZ!’   10:29   LIMON İTHALATıNDA VERGI ŞOKU! ÖMER FETHI GÜRER RAKAMLARLA KONUŞTU: "ÜRETICI SOĞUYOR, TÜKETICI KAYBEDIYOR"   23:46   ANAMUR’DA TARIHI GECE: VAHAP SEÇER’DEN 4 DEV MÜJDE BIRDEN! 2028’E KADAR HER ŞEY DEĞIŞECEK   23:40   TOROSLAR’DA "MUTFAK" DEĞIL SANKI ÇÖP EV! MERDIVEN ALTı PASTA İMALATHANESINE ŞOK BASKıN   23:35   TARSUS’TA BAYRAM ERKEN GELIYOR: ST. PAUL MEYDANı’NDA BAYRAM İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   11:40   BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: MERSIN’DE 115 BIN NOKTADA 7/24 İLAÇLAMA MESAISI!   01:01   MERSIN’DE "ALGı OPERASYONU"NA BAŞKAN SEÇER’DEN SERT YANıT: "AILEMLE AYNı KAZANDAN YEMEK YIYORUM!"   01:01   MERSIN’DE ‘GÖNÜL SOFRASı’ MEZITLI’DE KURULDU: BAŞKAN SEÇER KADıN EMEĞINE VURGU YAPTı!   19:01   "35 YıL SONRA GELEN ACı İTIRAF: ’O MANŞET SAVAŞ YÜZÜNDEN ÇÖPE GITTI!’"   16:40   MERSIN’DE RAMAZAN BEREKETI: ÇAĞDAŞKENT İFTARıNDA BINLER AYNı SOFRADA BULUŞTU!   16:37   CHP’LI TRAKYA BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı...ÇANAKKALE BELEDIYE BAŞKANı MUHARREM ERKEK: "ASLA VE ASLA BIR MILIM DAHI GERI ADıM ATMAYACAĞıZ"   16:34   GÜVENPARK KATLIAMı’NıN 10. YıLı... MANSUR YAVAŞ: "ŞEHIT OLAN VATANDAŞLARıMıZı RAHMETLE ANıYORUM"   16:33   ÜNLÜ TARIHÇI İLBER ORTAYLı HAYATıNı KAYBETTI   15:39   ÖMER GÜNEL GÖZALTıNA ALıNDı... ALI MAHIR BAŞARıR: "ÖMER GÜNEL’IN SIYASI BIR OPERASYONUN HEDEFI OLDUĞU APAÇıK ORTADADıR"   15:37   CHP’DEN DOĞU AKDENIZ YEREL MEDYA BULUŞMASı… CHP’LI BULUT: “TRT SAVCıLıĞA SOYUNDU”   15:36   GÖZALTıNA ALıNAN KUŞADASı BELEDIYE BAŞKANı GÜNEL’DEN AÇıKLAMA... "MÜCADELEM SADECE HAKSıZLıĞA KARŞı DEĞIL, KÖTÜLÜĞE VE KÖTÜYE KARŞı DA OLACAK"   15:36   MSB: İRAN’DAN ATEŞLENIP TÜRK HAVA SAHASıNA GIREN BIR BALISTIK MÜHIMMAT NATO HAVA VE FÜZE SAVUNMA UNSURLARı TARAFıNDAN ETKISIZ HALE GETIRILDI  
 
     
   

Mersinli milli atletlerin hedefi Tokyo Olimpiyatları


Mersin’de 2 hafta önce kampa giren milli atletler, çalışmalarını günde çift idman yaparak sürdürüyor.

 

Tarih : 13 Ocak 2021 Çarşamba 12:44   Okunma : 1386

Mersin'de 2 hafta önce kampa giren milli atletler, çalışmalarını günde çift idman yaparak sürdürüyor. Olimpik kadroda yer alan 6 sporcunun yer aldığı kampta sporcular, antrenmanlarıyla göz dolduruyor. 31 Ocak'a kadar çalışmalarını sürdürecek olan atletlerin hedefi, Tokyo Olimpiyatları.

Atletizm milli takım kampı devam ediyor. Mersin'de 6 sporcu kampa girerken, sporcular antrenmanlarını Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi'nde yapıyor. Günde çift idman yapan sporcular, hedefini Tokyo Olimpiyatları olarak belirledi.

Halil Oğuz: "Olimpiyat kotasını nasıl alırız hazırlığı içindeyiz"

Atletizm Mersin İl Temsilcisi Halil Oğuz, olimpik kadronun Mersin'deki kampının pandemi sürecinde de yapıldığını söyledi. Şu andaki kampın da 1 Ocak'ta başladığını kaydeden Oğuz, "31 Ocak'a kadar sürecek. Zaten kampa giren sporcularımızın hepsi baraja yakınlar. Şu an günde çift idman yaparak çalışmalarına devam ediyorlar. Kampımızda şu ana kadar hiçbir sıkıntı yok. Bu aralar hep salon yarışmaları var. Sporcuların performansları aslında orada ölçülüyor. Kışın bizim hazırlık dönemimiz olduğu için salon yarışmaları yapılıyor. Haziran ayına kadar biz kotayı nasıl yukarıya çekebiliriz, nasıl kotayı alırız onun hazırlığı içindeyiz" dedi.

Halil Oğuz: "Olimpiyatlarda final yarıştırabilirsek en büyük hedefimiz bu olacaktır"

Önlerinde Tokyo Olimpiyatları olduğunu vurgulayan Oğuz, "Biz Mersin olarak olimpiyatlara ne kadar sporcu gönderebilirsek o kadar iyi. Şu an 3-4 sporcumuz olimpiyat kotasına çok yakınlar. Bu sporcuların 2 veya 3'ü gidebilir. Eğer bu sporcularımız gidemezse çok üzülürüz. Alt yapımızda çalışmalarını sürdürüyor. Biz pandemi sürecinde de sosyal mesafeye dikkat ederek antrenmanlarımızı yaptık. Bazı iller kestiler ama yetkililerin desteğiyle biz burada antrenmanlarımızı kesmedik. Öncelikle her sporcunun her yöneticinin gönlünde madalya yatar. Eğer biz olimpiyatlarda final yarıştırabilirsek bizim en büyük hedefimiz o olacaktır. Biliyorsunuz daha önce bunu yapan Mersinli sporcular var" şeklinde konuştu.

Emin Öncel: "Olimpiyatlarda final yarışmak istiyoruz"

Cirit atmada milli sporcu Emin Öncel ise yaklaşık 11 senedir bu sporu yaptığını söyledi. Okulları arası yapılan spor müsabakalarıyla bu spora başladığını kaydeden Öncel, "Bugüne kadar çok şampiyonluk ve madalya kazandım. Tabi cirit atma çok popüler bir spor değil. İlk önce cirit atma denince at üstünden yapılan spor geliyor. Tabi yavaş yavaş biz bu işi yaparak popüleştirmeye devam edeceğiz. Elimizden geldiği kadar anlatıyorum. Kamp sürecimiz normal geçiyor. Hedeflerimiz tabi olimpiyatlar. Öncelikle olimpiyatlarda final yarışmak istiyoruz. Daha sonraki hedefimizde olimpiyat madalyası kazanmak" diye konuştu.

Büşra Yıldırım: "Olimpiyatlara gitmek istiyorum"

Milli sporcu Büşra Yıldırım da Milli Takımda 4x400'de yer aldığını söyledi. Spora 2008 yılında başladığını, 2010 yılında da Milli Takıma girdiğini vurgulayan Yıldırım, "İlk okulda bu spora başladım. Sürekli hareketliydim. Beden eğitimi öğretmeni de bu durumu fark etti. Ailemle konuşarak, bu spora başlattı. Bugüne kadar çok başarı elde ettim. Bu sene benim için 2 önemli yarışma var. Biri İstanbul Oyunları ve Tokyo Olimpiyatları. 2 yarışmada başarı elde etmek istiyoruz. Kampımız çok iyi geçiyor. Günde çift antrenman yapıyoruz. İlk olimpik seçme yarışı Nisan ayında. Ona odaklanmış durumdayız. Tabi hedefim bu sene olimpiyat barajını geçip, olimpiyatlara gitmek istiyorum. Büyük hedefimde bir sonraki olimpiyatlara gidip, madalya kazanmaktır. Hedeflerim doğrultusunda da ilerliyorum" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİNLİ, MİLLİ, ATLETLERİN, HEDEFİ, TOKYO, OLİMPİYATLARI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA