25 Nisan 2026 Cumartesi

09:50   MERSIN ONU UNUTMADı! ŞEHIT İTFAIYECI NAZMI ÇELIKKAYA DUALARLA ANıLDı   09:19   RESMI GAZETE’DE GECE YARıSı MESAISI: MEB BAKAN YARDıMCıSı DEĞIŞTI, DEV KURUMLARDA ÜST DÜZEY ATAMALAR!   09:16   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA KRITIK GELIŞME: TUNCELI’DE İKI GÖREVLI GÖZALTıNA ALıNDı!   19:06   ÖZGÜR ÖZEL: "EN GENIŞ ARA SEÇIME DE VARıM. NE KADAR GENIŞLETMEK ISTIYORLARSA BEN ORADA VARıM, HODRI MEYDAN"   16:02   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A "GÖRÜŞME" YANıTı... ÖZGÜR ÖZEL: "ÜLKENIN BIRINCI PARTISIYIM, IHTIYAÇ VARSA ELBETTE IKINCI PARTIYLE GÖRÜŞÜRÜM"   14:59   BIRLEŞIK KRALLıK’ıN ANKARA BÜYÜKELÇILIĞI: FORMULA 1’IN TÜRKIYE’YE DÖNÜŞÜNÜ MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   14:57   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BU DOSYA, TÜRKIYE’NIN DE KAYBOLUŞ HIKAYESINI RESMEDEN BIR DOSYADıR"   13:32   DORUK MADENCILIK IŞÇILERININ EYLEMI SÜRÜYOR. AVUKAT ABDURRAHIM DEMIRYÜREK: "TÜM SIYASI PARTI TEMSILCILERINE ÇAĞRıMıZ, BILFIIL MADENCILERLE BERABER AÇLıK GREVINDE OLUN"   13:28   ERKAN BAŞ’TAN MADEN IŞÇILERINE DESTEK:    10:52   MADENCILERIN ANKARA YÜRÜYÜŞÜNDE TANSIYON YÜKSELDI: ’ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK!’   10:40   ASGARI ÜCRET 23 GÜNDE BITIYOR! NISAN 2026 AÇLıK VE YOKSULLUK SıNıRı RAKAMLARı AÇıKLANDı   10:01   MERSIN 23 NISAN’DA ÇOCUKLARıN BAŞKENTI OLDU! BILIMDEN DOĞAYA COŞKU DOLU ROTA   09:40   MERSIN’DE DEV ZIRVE: GENÇLERIN KARIYER YOLCULUĞUNDA İŞKUR İMZASı!   18:26   CHP MERSIN’DEN EĞITIMDE "SESSIZ" ÇıĞLıK: 23 MADDELIK GELECEK MANIFESTOSU AÇıKLANDı   17:58   ABD BAŞKANı TRUMP, HÜRMÜZ BOĞAZı’NA MAYıN DÖŞEYEN TEKNELERE SALDıRı EMRI VERDI   17:58   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "BIR DAHA HIÇBIR 23 NISAN’A MAHCUBIYETIN GÖLGESI DÜŞMESIN"   17:56   KURTULUŞ PARKı’NDA AÇLıK GREVINDEKI MADENCILERE EŞLERINDEN DESTEK: "EŞIME BIR ŞEY OLSA ÇOCUKLARıMıN VEBALINI KIM ÖDEYECEK?"   16:54   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... NUMAN KURTULMUŞ: "EGEMENLIĞIN KAYNAĞıNı IMTIYAZDA VE DAR KADROLARDA ARAMAYAN SIYASAL AHLAK 23 NISAN RUHUNUN ÖZÜDÜR"   16:51   SEZGIN TANRıKULU: YUSUF TEKIN ISTIFA ETMELIDIR. DEMOKRATIK ÜLKELERDE BÖYLE BIR ŞIDDET OLAYıYLA KARŞı KARŞıYA KALAN MILLI EĞITIM BAKANLARı GÖREVDE KALMAZLAR   15:38   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... ÖZGÜR ÖZEL: “BIZI IYI TANıYıN. BIZ, BOYNUMUZU VERIRIZ AMA BOYUN EĞMEYIZ. BIR AVUÇ DARBECIYE TESLIM OLMAYıZ”  
 
     
   

ProManage Cloud Dijitalleşmenin Kalbi Japonya’da


Teknoloji markası Doruk’un Amerika’da yer alan ProManage Smart Manufacturing Solutions Corp. şirketi, Japon partneri ITO Corp. ile 20-22 Ocak tarihlerinde Tokyo’da gerçekleştirilecek Smart Factory Expo’ya katılıyor. Sektör devlerini bir araya getirecek olan fuarda ProManage Corp., yapay zekâ ve artırılmış gerçeklik teknolojileriyle tam entegre dünyadaki tek akıllı üretim yönetimi sistemi olan ProManage’ın yanı sıra her ölçekten işletme için uygulanabilecek kolaylığa sahip yeni ürünü ProManage Cloud ile dijitalleşmenin kurallarını yeniden yazmak için geliyor.

 

Tarih : 14 Ocak 2021 Perşembe 19:49   Okunma : 1418

Teknoloji markası Doruk’un Amerika’da yer alan ProManage Smart Manufacturing Solutions Corp. şirketi, Japon partneri ITO Corp. ile 20-22 Ocak tarihlerinde Tokyo’da gerçekleştirilecek Smart Factory Expo’ya katılıyor. Sektör devlerini bir araya getirecek olan fuarda ProManage Corp., yapay zekâ ve artırılmış gerçeklik teknolojileriyle tam entegre dünyadaki tek akıllı üretim yönetimi sistemi olan ProManage’ın yanı sıra her ölçekten işletme için uygulanabilecek kolaylığa sahip yeni ürünü ProManage Cloud ile dijitalleşmenin kurallarını yeniden yazmak için geliyor.

Akıllı üretim yönetim sistemi alanında birçok başarıya ev sahipliği yapan Doruk, bu yıl Amerika merkezli şirketi ProManage Corp. ve Asya Pasifik pazarında birlikte rol aldığı Japon partneri ITO Corp. ile Smart Factory Expo’ya katılıyor.

Tokyo Big Sight’ta (Tokyo Uluslararası Gösteri Merkezi) 20-22 Ocak tarihlerinde hibrit olarak hem online hem de sahada gerçekleştirilecek fuarda; farklı ülkelerden birçok iş dünyası profesyoneliyle bir araya gelmeye hazırlanan ProManage Corp., katılımcılara özel olarak oluşturulan demo alanıyla yeni ürünü ProManage Cloud’u deneyimleme fırsatı sunacak.

Dijitalleşmede oyunun kuralları Promanage Cloud ile yeniden yazılıyor

2021 yılı itibarıyla her ölçekten işletmenin dijitalleşmesini sağlayacak ProManage Cloud, Türkiye pazarında görücüye çıkarken özellikle içerisinde bulunduğumuz bu zor günlerde işletmelerin üretime ara vermeden kârlılıklarını devam ettirebilmeleri ve tek tıkla işletmelerini yönetebilmelerinde oldukça büyük önem taşıyor. Japonya’daki Smart Factory Expo’da katılımcıların deneyimine sunulmaya hazırlanan ProMAnage Cloud, küresel pazarda rekabette öncü ve dijitalleşen dünyada yeni oyun kuruculardan biri olmak isteyen her işletme için birçok avantajı bünyesinde barındırıyor.

Ek maliyet olmadan tek tıkla yönetilebilir bir işletme mümkün

İşletmelerin küçük bütçelerle ihtiyaçları bazında dijital dünyayı keşfetmelerini, darboğaz ve kayıplarını tespit ederek geleceğin akıllı işletmelerinden biri olmalarını sağlayabilmek için tasarlanmış IoT temelli bir MES MOM sistemi olan ProManage Cloud, ekstra makine yatırımına ihtiyaç duymadan tek tıkla yönetilebilir bir işletmeye sahip olmayı mümkün kılacak. Sunucu ve depolama faaliyetlerinin bulut ortamına taşınması yoluyla sistem bakım maliyetlerinin azaltılmasını, bu alana yapılacak yatırımların üretim proseslerinin geliştirilmesine ayrılmasını ve gerçekleme sürecinin kısaltılmasını sağlayan ProManage Cloud; uygun paket seçenekleriyle her ölçekten işletmenin ihtiyaçlarına cevap verebilmeyi hedefliyor.

Doruk Hakkında

Türkiye’nin sanayide dijitalleşme alanındaki ilk Ar-Ge çalışmalarını gerçekleştiren ve 23 yıllık köklü geçmişe sahip teknoloji şirketi Doruk, endüstriyel işletmelerin üretim operasyonlarının dijital olarak yönetilmesi için Akıllı ve Dijital Üretim Yönetimi Sistemleri geliştirip kuruyor. Türkiye’deki üretim sanayisini üretimde kullanılan IT teknolojileri ile tanıştırmak hedefiyle yola çıkan Doruk, “Türkiye’de üretim yönetiminde dijitalleşme” pazarını inşa eden ve sektör lideri olan firma konumunda. 2006’da Romanya Arctic fabrikasına ilk ihracatını gerçekleştirerek uluslararası pazarlara ilk adımını atan Doruk, Production ve Management kelimelerinin birleşiminden oluşan Türkiye Orijinli Uluslararası Üretim Yönetimi Sistemi ProManage ile dünya genelinde 300’den fazla öncü sanayi kuruluşunun dijital dönüşümünü gerçekleştiriyor. IIoT, makine öğrenmesi, artırılmış gerçeklik ve yapay zeka teknolojileri ile tam entegre olan dünyadaki tek üretim yönetim sistemi ProManage ile sanayicilerin dijital dönüşüm mentorluğunu yapan Doruk’un Türkiye’de Teknopark İstanbul’da yer alan merkez ofisi, Antalya Teknokent ofisi ve İzmir Depark Teknokent ofisinin yanı sıra Amerika’nın Chicago kentinde şirketi bulunuyor. Amerika’da üretim endüstrisini kuvvetlendirmek için kurulan MxD’nin Ar-Ge partneri olan Doruk, 2019’da cirosunun yüzde 55’ini Ar-Ge’ye ayırdı ve yılı yüzde 200’ün üzerinde büyüme ile kapattı. ABD, Rusya, Belçika, Romanya, Bulgaristan, Cezayir, Sırbistan ve Tataristan’a ihracat gerçekleştiren ve gelecek hedefini “dünya markası olmak” şeklinde belirleyen Doruk’un, Amerika’daki ProManage Smart Manufacturing Solutions Corp. isimli şirketi Japonya merkezli ITO Corporation ile yaptığı partnerlik anlaşması sonucu Asya Pasifik pazarına da giriş yaptı. Doruk, son olarak çalışan sağlığının korunarak üretime devam edilebilmesi için ProManage KiT (Kontrollü İnsan Trafiği) adını verdiği sosyal mesafe ölçüm ve uyarı sistemini geliştirdi. Fabrikaların faaliyetlerine devam ederken çalışanlarının sosyal mesafe denetimini ve raporlamasını anlık olarak yapabilmelerini sağlayan ProManage KiT’i, sanayicilere bedelsiz sağlayan Doruk, böylece işletmelerin çalışan sağlığı açısından riskleri değerlendirerek hemen önlem almalarını mümkün kılıyor.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, PROMANAGE, CLOUD, DİJİTALLEŞMENİN, KALBİ, JAPONYA’DA, DORUK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA