29 Mart 2024 Cuma

09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

Sarıgül Mersin’i Salladı


Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanlığı, Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla açıldı.

 

Tarih : 15 Ocak 2021 Cuma 18:01   Okunma : 585

Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül il il gezmeye devam ediyor. Sarıgül’ün bu kez durağı Mersin oldu. Sarıgül, coşkulu kalabalık tarafından davul-zurna ile karşılandı. Genel Başkanı, başta TDP İl Başkanı Ferruh Doğan olmak üzere il yöneticileri ve vatandaşlar karşıladı.

“MERSİN’DE BEREKET KAPISINI AÇIYORUZ”

Mersin İl Başkanlık binası açılışı öncesi konuşan Sarıgül, “Mersinimizde bereket, mutluluk ve enerji kapısını açıyoruz. Türkiye Değişim Parti’mizin Mersin İl Başkanlığı, hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden bütün Mersinimize ve ülkemize hayırlı olsun. İl Başkanımız Farruh Doğan’ın şahsında il yöneticilerimize, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, Mersin’imizde Türkiye Değişim Hareketi’nde yıllarca görev alan arkadaşlarımıza tekrar hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

“TÜRKİYE’NİN EN DEMOKRATİK KİTLE PARTİSİYİZ”

Konuşmasının devamında Türkiye Değişim Partisi hakkında konuşan Sarıgül, “Türkiye Değişim Partimiz Atatürk ilkelerine bağlı, cumhuriyetimizin değerlerini geliştirip güçlendiren, alın teri ve emeğin yanında olan, esnafın yanında olan, kadınlarımızın ve gençlerimizin yanında olan, varlığı ve bereketi savunan Türkiye’nin en demokratik kitle partisidir.” ifadelerini kullandı.

“İKTİDARA YÜRÜYÜŞÜN ADIMLARINI ATIYORUZ”

Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanı Ferruh Doğan da açılışla ilgili konuştu. Başkan Doğan, “El ele, kol kola Türkiye’nin birliği ve dirliği için yola koyulduk. İktidara yürüyüşün bir ayağını da tıpkı diğer illerimiz gibi biz oluşturuyoruz. Yani iktidara yürüyüşün adımlarını atıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, ayrım yapmaksızın parti gözetmeksizin, binamızın kapılarını herkese sonuna kadar açtık. Bugünden itibaren vatandaşlarımızın güvenle, gönül rahatlığıyla gireceği il başkanlığımız herkese hayırlı olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından okunan Kur’an ve sonrasında “Çare Sarıgül” sloganları ile beraber TDP Mersin İl Başkanlığı binasının kurdelesi kesilerek başkanlık binası açıldı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, SARIGÜL, MERSİN’İ, SALLADI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA