18 Nisan 2024 Perşembe

16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR   11:52   AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI TÜRKİYE`DE KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARAŞTIRMASININ ÜÇÜNCÜSÜNÜ YAPACAK   11:33   UZMAN ERBAŞLARIN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ...ANAYASA MAHKEMESİ, TAKSİRLİ SUÇLARDA SÖZLEŞMENİN FESHİNİ ÖNGÖREN YASA HÜKMÜNÜ İPTAL ETTİ   11:23   HAKKINDA 10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN FEHMİ ORAL MEŞE HAVALİMANINDA YAKALANDI   11:21   DENİZ YÜCEL: "DÜNYANIN MÜLTECİ KAMPI, ÇÖP KONTEYNERİ OLDUĞUMUZ YETMEDİ, ŞİMDİ DE ÖLÜM ÜLKESİ OLDUK"   11:19   METEOROLOJİ, 13 İLDE KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI YAPTI  
 
     
   

Kılıçdaroğlu: Kimse memleketi sahipsiz görmesin, bu memleketin asıl sahibi sessiz çoğunluktur


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul 3. bölge apartman görevlileriyle bir araya geldi. CHP lideri, ’apartman görevlileri buluşması’nın açılışında konuştu.

 

Tarih : 20 Ocak 2021 Çarşamba 08:26   Okunma : 1148

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul 3. bölge apartman görevlileriyle bir araya geldi. CHP lideri, 'apartman görevlileri buluşması'nın açılışında konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

"-Çözülmeyecek sorun yoktur, yeter ki o sorunu yaşayanla yan yana geldi. Bu ülkede kimsenin çöp konteynerin beslenmesini, hiçbir çocuğun yatağa aç girmesini istemem. Herkesin huzur içinde yaşamasını isterim.

Hiç kimsenin gelecek endişesi olmamalı. Bunu sağlayacak olan sosyal devlettir. Sosyal devlet rantiyecinin yanında duran devlet değildir.

1 milyonu aşkın taşeron işçisi vardı. Dernek kurdurduk, mücadele ettik. 1 milyona yakını kadrosunu aldı. Emeklilier geçinemiyor. Bari bayramlarda ikramiye verilsin, dedik. Uzun mücadeleden sonra onu da sağladık.

Devleti yönetenler acaba bir apartman görevlisinin evine gidip çay içti mi? Bu insanlar nasıl yaşıyor, bu insanların güneş görmeye hakkı yok mu?

-Ben garip gurebanın, hak arayanların sözcüsüyüm.

-Sosyal devlet anayasada yer alan, değiştirilmesi dahi teklif edilemeyen bir madde.

-Londra'daki tefecinin sorununu bilirler sizin sorununuzu bilmezler. 5 ayrı yerden maaş alanların sorunlarını bilirler, sizinkini bilmezler. Oy istemeye gelince varlar, sorun dinlemeye gelince yoklar.

Oy verin vermeyin sorununuzu çözmek zorundayım. Siyasetin temelinde ahlak olmazsa hiçbir sorun çözülemez.

Apartman görevliler sorunlarınız var, örgütlenin. Örgütlendiğinizde güçlü olursunuz. Türkiye genelinde en az 1 milyon kişisiniz. Bir araya gelip ses çıkardığınızda Türkiye'yi sallarsınız.

-Siyasetçi köşeyi dönmek için, vurgun yapmak için siyaset yapmaz.

-İzmir'de bir deprem yaşadık, gittim. İlk toplantıyı apartman görevlileriyle yaptım. Bu insanların evleri yok. Bina çökmüş, herkes taşınmış bir yere, bu insanların evleri de yok. Evleri yıkılan, işsiz kalan bütün +apartman görevlilerine iş bulduk. Biz birbirimizin sorunlarına sahip çıkmak zorundayız.

-Bir telefon kadar yakınız size. Hep yanınızda olacağız. Hak ararken demokrasi içinde hakkımızı aramalıyız. 

-Lütfen siyasi partilerin insana ve dünyaya bakış açısını gözden uzak tutmayın.

-Bu ülkede unutulan, görmezden gelinen insanların sözcüsü olmak zorundayız. Güç vereceksiniz, cesaret verecekseniz, sorunları çözeceksiniz.

-Kimse memleketi sahipsiz görmesin. Bu memleketin asıl sahibi sessiz çoğunluktur.

-Neden işsizlerimize iş yaratılmıyor. Niye milyarlarca dolar bir avuç tefeciye gidiyor. En ağır yükü bu ülkenin vatandaşı ödüyor.

-Vergiyi devlet yatırım yapsın diye ödüyoruz, faiz ödesinler diye değil. Dolar sabit kalsın diye 128 milyar dolar sattılar. Sordum, bu 128 milyar doları kim satın aldı?

Hepimize düşen bir görev var: Düşünmek. Ahlaklı, yeni bir siyaset anlayışını ülkeye getirmek zorundayız.

Unutmayın Ankara'da bir kardeşiniz var."

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BAROSU, BAŞKANI, YEŞİLBOĞAZ, AVUKATLIK, ÜNVANINI, KULLANAN, DOLANDIRICILIK, ÇETESİNE, KARŞI, UYARDI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA