29 Mayıs 2026 Cuma

01:52   KONFERANS LIGI KUPASı SAHIBINI BULDU: CRYSTAL PALACE TARIH YAZDı!   01:10   İZMIR’DEKI MITINGE KARıŞMıŞTı: TOMA’YA ÇıKAN ŞÜPHELI HAKKıNDA FLAŞ GELIŞME! BAKANLıK VE VALILIK HAREKETE GEÇTI   22:39   AVRUPA’DAN ANKARA DEPREMINE İLK TEPKI! PES’TEN CHP VE ÖZGÜR ÖZEL AÇıKLAMASı: ’TEHLIKELI TıRMANıŞ’   21:30   ÇYDD’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU YÖNETIMINE ŞOK YANıT: ’KAYYUMDAN GELECEK BAĞıŞı KABUL ETMEYIZ!’   20:58   ÖZGÜR ÖZEL’IN ACı GÜNÜ: AMCASı NECATI ÖZEL HAYATıNı KAYBETTI   20:52   CHP’DE ’HARAM ARAÇ’ TEŞHIRINE SERT TEPKI! ÖZGÜR KARABAT SUSTUĞU GERÇEKLERI TEK TEK ANLATTı: "O ZıRHLı ARAÇ..."   18:30   CHP İSTANBUL İL BAŞKANLıĞı’NDAN FLAŞ AÇıKLAMA! RESMI HESAP ELE GEÇIRILDI   18:05   ’GENEL MERKEZIN ÖNÜNE SIYAH GIYIMLI MAFYA GELDI!’ CHP’LI BULUT’TAN GÜNDEMI SARSACAK ’APARAT’ ÇıKıŞı: ’BIZIM RAKIBIMIZ SARAYDıR!’   17:37   CHP GENEL MERKEZI ÖNÜNDE ŞOK GÖRÜNTÜ: KıLıÇDAROĞLU O ARAÇLARı "SATıLıK HARAM ARAÇ" YAZıSıYLA TEŞHIR ETTI!   12:02   CHP’DEN GÜNDEMI SARSACAK ‘KUKLA MUHALEFET’ ÇıKıŞı! ’SARAY ELIYLE PARTIYE ATANDıLAR’   08:58   BAHÇELI’DEN CHP İÇIN SÜRPRIZ ’9 EYLÜL’ ÇıKıŞı: ’KıLıÇDAROĞLU PARTIYI TEMIZLEYIP KONGREYE GÖTÜRMELI’   07:21   VAHAP SEÇER’DEN GÜNDEMI SARSACAK ‘MUTLAK BUTLAN’ ÇıKıŞı: ’BU BIR TUZAKTıR, OYUNA GELMEYECEĞIZ!’   06:51   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ÇıKıŞ: ’İNEK HıRSıZıNı AFFETTIN, BENI MI AFFEDEMIYORSUN?’   02:10   İZMIR’DE HAREKETLI SAATLER! GÜZELBAHÇE BELEDIYE BAŞKANı MUSTAFA GÜNAY TUTUKLANDı: CHP’DEN İLK TEPKI SERT OLDU   19:50   CHP’LI MUTLUAY’DAN BAYRAM MESAJı   19:40   CHP’LI KADIR ÖZCAN’DAN BAYRAMDA ’ORTAK SORUMLULUK’ ÇAĞRıSı   19:25   CHP’LI MUSTAFA KEKLIK’TEN BAYRAM MESAJı: "BIZI BIZ YAPAN PAYLAŞMA KÜLTÜRÜDÜR"   19:19   CHP’LI AKBAŞ’DAN KURBAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   14:35   ANKARA’DA BAYRAM MASASı KURULDU AMA İKI KRITIK ÇATLAK VAR! SIYASETIN BAYRAMLAŞMA PROGRAMıNDA ŞOK CHP DETAYı   14:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN İZMIR GÜNDOĞDU’DA TARIHI ÇıKıŞ: ’İLK KEZ BU SOKAKLARDA BÜYÜK BIR ÖFKE GÖRÜYORUM’  
 
     
   

Büyükşehir Küçükaslan Ailesinin Evindeki Yangının İzlerini Siliyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi, evi yanan Küçükaslan ailesini yeniden sıcak bir yuvaya kavuşturmak için tadilat ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Aralık ayında elektrik kontağından çıkan yangınla Küçükaslan ailesinin evinde büyük hasar meydana gelmişti.Ailenin evinde tadilat çalışması yürüttüklerini belirten Büyükşehir Belediyesi’nde görevli sosyal hizmet uzmanı Yusuf Yazgı, “Ekiplerimiz şu an onarım aşamasındalar. Yaklaşık 1 hafta veya 10 güne kadar bitiririz”dedi.

 

Tarih : 23 Ocak 2021 Cumartesi 14:26   Okunma : 1642

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, elektrik kontağından çıkan yangınla yaşadıkları evde büyük hasar meydana gelen 3 çocuklu Küçükaslan ailesine destek verdi. Yenişehir İlçesi Limonluk Mahallesi’ndeki evde yaklaşık bir haftadır tadilat ve onarım çalışması yürüten ekipler, yaklaşık 10 günlük bir çalışmanın ardından Küçükaslan ailesini yeniden sıcak bir yuvaya kavuşturabileceklerini belirtti.

Ev tadilatının ardından aileye eşya ve kıyafet desteği de verilecek

Sosyal yardım maaşı ve Büyükşehir’in bağladığı Halk Kart dışında başka geliri olmayan Küçükaslan ailesinin evinde çıkan yangına Büyükşehir İtfaiyesi müdahale etmişti. 2020 yılı Aralık ayında meydana gelen olayın ardından Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler evde incelemelerde bulunmuştu. Ev tadilatından eşya ve kıyafet yardımına kadar birçok konuda Küçükaslan ailesine destek vereceklerini bildiren ekipler, başlattıkları tadilat ve onarım çalışmalarını hızla sürdürüyor.

“Tadilatı yaklaşık 1 hafta veya 10 güne kadar da bitiririz”

Büyükşehir Belediyesi’nde görevli sosyal hizmet uzmanı Yusuf Yazgı, yangından sonra büyük hasar görev evin önemli oranda onarıldığını belirterek, “Ev temizlendi.Elektrik ve su tesisatı çekildikten sonra ustalarımız devreye girdi. Şu an onarım aşamasındalar. Bu tarz bir onarım yeni bir ev yapmaktan daha zor bir iş aslında. Düşünün; bütün duvarlar ve kapılar yanmış, bütün odalar is içerisinde ve kullanılamaz halde. Çok kötü bir durumdaydı. Kullanılmayacak haldeydi ama bir haftadır çalışıyoruz, yaklaşık 1 hafta veya 10 güne kadar da bitiririz” dedi.

“İsi temizledik, kaba sıvayı yaptık”

Tadilat ustalarından Murat Bilgi ise yürüttükleri onarım sürecini anlatarak, “Geldiğimizde ev çok kötüydü. İçerisi girilmez haldeydi. Geldik, duvarları ve isi temizledik, kaba sıvayı yaptık. Bundan sonraki aşamada alçımızı çekeceğiz, alçımızın üstüne boyamızı vurup teslim edeceğiz” diye konuştu.

Kalp hastalığı ile mücadele ettiğini belirten anne Gülşen Küçükaslan “Evim yandı. Başkanımız ve muhtarımızın aracılığıyla bize yardımcı olmak için geldiler. Allah razı olsun Başkanımız’dan, muhtarımızdan ilgilenenlerden. Hepsine teşekkür ederim” açıklamasında bulunmuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, KÜÇÜKASLAN, AİLESİNİN, EVİNDEKİ , YANGININ, İZLERİNİ , SİLİYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA