22 Mayıs 2026 Cuma

10:05   AVRUPA MERSIN’DE ‘EŞITLIK’ İÇIN BULUŞTU: GENÇLER DÜNYAYA ENGELSIZ YAŞAM MERKEZI’NDEN SESLENDI!   22:59   VAHAP SEÇER’DEN O KARARA ÇOK SERT TEPKI: ’KURULAN TUZAKLARı GÖRMELIYIZ!’   22:04   BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN TBB BAŞKANı VAHAP SEÇER’E DIKKAT ÇEKEN ZIYARET!   21:10   SIYASETTE KURULTAY DEPREMI! DEM PARTI’DEN CHP KARARıNA İLK TEPKI: ’YARGı ELIYLE...’   20:59   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK’TEN SERT TEPKI: ’SARAY YARGıSıNıN KARARıNı TANıMıYORUZ!’   20:46   MANSUR YAVAŞ’TAN CHP’DEKI KURULTAY İPTALINE İLK TEPKI: ’BASKıN SEÇIM DAHIL HER ŞEYI YAPABILIRLER!   20:41   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN ÇOK SERT ’YARGı DARBESI’ TEPKISI: ’MILLI İRADE YOK SAYıLMAKTADıR!’   20:40   İZMIR BAROSU’NDAN GÜNDEMI SALLAYACAK ’CHP’ ÇıKıŞı: ’BU BIR YARGı DARBESIDIR!’   20:30   CHP’DE KURULTAY İPTALINE SERT TEPKI! HIKMET ÇETIN SESSIZLIĞINI BOZDU: ’BU BIR DARBEDIR’   20:25   İSTANBUL BAROSU’NDAN CHP KARARıNA ÇOK SERT TEPKI: ’SIYASAL YAŞAMA AĞıR BIR DARBE!’   20:20   SIYASETTE KURULTAY DEPREMI! DEM PARTI’DEN CHP KARARıNA İLK TEPKI: ’SIYASI BASKı OPERASYONU’   19:51   CHP KURULTAYı’NA IPTAL KARARı... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: "PARTIMIZI BU TARTıŞMALARıN IÇINDEN ÇıKARACAK VE IKTIDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ DEVAM ETTIRECEĞIZ"   19:46   CHP KURULTAYı’NA IPTAL KARARı... ÖZGÜR ÖZEL: BEN SIZE ONUR, HAYSIYET, CESARET VE MÜCADELE VADEDIYORUM   19:44   CHP KURULTAYı’NA IPTAL KARARı... ALI MAHIR BAŞARıR: "ZULÜM VARSA; ÇÖZÜM DE VAR. YOLUMUZA DEVAM EDIYORUZ"   19:39   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı IÇIN "MUTLAK BUTLAN" KARARı   17:25   HAK-İŞ’TEN ABD BÜYÜKELÇILIĞI ÖNÜNDE PROTESTO: "SUMUD’UN HAK-İŞ’E AIT EMANETLERININ SAĞ SALIM DÖNMESINI UMUTLA BEKLIYORUZ"   17:24   DIYANET İŞLERI BAŞKANı ARPAGUŞ: "HACDA 84 BIN 942 VATANDAŞ KUTSAL TOPRAKLARDA, YAŞ ORTALAMASı 60"   17:23   SILIVRI’DE ADA BULUŞMASı... DILEK İMAMOĞLU: “DÖRT BAYRAMDıR MAĞDURIYET YAŞAYAN TUTSAKLARA VE BIZ AILELERINE SABıR VE GÜÇ DILIYORUM”   17:22   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TAHLIYESINE KARAR VERILDI   17:21   İBB DAVASı’NıN 41. GÜNDE SAVCı, 5 ISIM HAKKıNDA TAHLIYE TALEP ETTI... İMAMOĞLU: ÖZGÜR ÖZEL CAN YOLDAŞıMDıR, GENEL BAŞKANıMıZDıR ONU ÇOK SEVIYORUM  
 
     
   

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Yeşilçimen Mahallesini Ziyaret Etti


Akdeniz’de; ziyaret etmedik mahalle bırakmayan Başkan Gültak; son olarak Yeşilçimen Mahallesi’ne misafir oldu. Mahalleye sunulan hizmetleri yerinde inceleyip bilgi alan Başkan Gültak, yakın zamanda yapımına başlanacak hizmet ve çalışmalar hakkında da mahalle sakinlerine açıklamalarda bulundu.

 

Tarih : 27 Şubat 2021 Cumartesi 18:17   Okunma : 2076

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, mahalle ziyaretleri kapsamında bu kez Yeşilçimen’e konuk oldu. Ziyarete; AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç ve yönetimi, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ve birim müdürleri, Yeşilçimen Mahalle Muhtarı Cemal Akçay, Özgürlük Mahalle Muhtarı Ömer Erguvan da eşlik etti.

Yeşilçimen’e sunulan hizmetler…

Yaklaşık 2 yılda, Yeşilçimen Mahallesi’ne sunulan hizmetleri anlatan Başkan Gültak; ekiplerin, sokaklara 319 ton asfalt döktüğünü, birçok sokağın kaldırımlarının yapıldığını ve yenilendiğini belirtti. Mahallenin asfalt ve kaldırım sorununun büyük oranda çözüldüğünü kaydeden Başkan Gültak, ayrıca sokaklara hız kesici kasislerin montajının yapıldığını, muhtarlık binasının çatısının yenilendiğini, hoş geldin bebek projesi ile de 44 aileye ulaşıldığını, 24 aileye hijyen paketi ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldığını anlattı.

“Akdeniz’in imar sıkıntıları çözülecek”

Yeşilçimen Mahallesi’nin sanayi tesisleri arasında kalmış, geçmişte imar sıkıntısı yaşayan bir bölge olduğunu da ifade eden Başkan Mustafa Gültak, “Şu anda Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nın (GMK) altı ile ilgili 1/5000’lik planı büyük ihtimalle Mart ayı içerisinde Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gelecek. Bu planın Meclis’ten onaylanıp geçeceğini düşünüyorum. Tabi biz de binlik planımızı hazırladık. Büyükşehir Meclisi’nden geçecek olan 5000’lik plan ile birlikte biz de 1000’lik planımızı yapacağız. Hemen sonrasında da GMK’nın üstü için süreç başlayacak” diye konuştu.

“Mersin’in ikinci etap imar planı onaylandı”

Mersin’in, ikinci etap imar planlarının, tarım görüşleri çıkmadığı için 15 yıldır beklediğini kaydeden Başkan Gültak, şöyle konuştu; “Sayın Lütfi Elvan Bakanımızın yoğun ilgisi sonucu 2 bin hektarın üzerinde tarımsal üretimden çıkmış araziye, Tarım Bakanlığımız tarafından onay verildi.

Şu anda Büyükşehir Belediyesi de bu alanın 5 binlik planını hazırlıyor. Bu plan, Yenişehir, Toroslar ama en çok da Akdeniz’i ilgilendiriyor. İşte bu ikinci etap ile GMK üstü imar çalışmalarının bitmesiyle birlikte mahallelerimizin tapu sıkıntılarını da çok büyük oranda çözmüş olacağız.”

Evi yanan aileye destek

Mersin ve Akdeniz’de artık barışın, huzur ve kardeşliğin hâkim olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Gültak, belediyenin bütçe ve kaynaklarını hiçbir ayırım yapmadan tüm mahallelere eşit hizmet için kullandıklarının da altını çizdi.

Ziyaretinin devamında vatandaşların taleplerini dinleyen, esnafları da ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, çıkan yangın sonucu evi zarar gören bir aileyi de ziyaret ederek, evin yenilenmesi noktasında aileye gereken desteğin verilmesi için ekiplere talimat verdi.

 
Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZ, BELEDİYE, BAŞKANI, GÜLTAK, YEŞİLÇİMEN, MAHALLESİNİ, ZİYARET, ETTİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA