20 Nisan 2024 Cumartesi

10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR  
 
     
   

Çukurova Basketbol Ailesi, Çanakkale Şehitlerini Unutmadı


MERSİN’in Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcisi Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü’nün (ÇBK) sporcuları, teknik ekibi ve kulüp personeli, Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü dolayısı ile Türk Bayrağı açtı.

 

Tarih : 19 Mart 2021 Cuma 01:50   Okunma : 919

MERSİN'in Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki temsilcisi Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü'nün (ÇBK) sporcuları, teknik ekibi ve kulüp personeli, Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıldönümü dolayısı ile Türk Bayrağı açtı.

ÇBK, tesislerdeki antrenmanla ligin 26'ncı haftasında deplasmanda oynanacak olan Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol maçının hazırlıklarını sürdürdü. Mersin ekibinin basketbolcuları, teknik ekibi ve tesis personelleri, antrenman öncesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıldönümünde Türk Bayrağı açarak, şehitlerin unutulmadığını, tarihe yön veren zaferin ise sonsuza dek özgürce kutlanacağı mesajını verdi.

Yaptığı açıklamasında Çanakkale kahramanlarına rahmet dileyen Başantrenör Orak, "Çanakkale, Türk'ün dünyaya karşı yazdığı bir destandır. Yokluk ve yoksulluk içerisinde mücadele ederek, vatanımız için canlarını verip şehit olan kahramanların torunlarıyız. Bağımsız Türkiye'nin temellerini atan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun. Atamızın da söylediği gibi, 'Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.' Bizler de cumhuriyetin yılmaz bekçileri olarak, bize emanet edilen değerlere sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

Hafif sakatlıkları bulunan Fatmanur Karakaş ile İlayda Güner'in yer almadığı idmanda, kondisyon ve şut çalışıldı. 24 Mart Çarşamba günü Adana Atatürk Spor Salonu'nda saat 14.00'te başlayacak olan mücadele, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) resmi YouTube kanalından naklen yayınlanacak.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ÇUKUROVA, BASKETBOL , AİLESİ, ÇANAKKALE, ŞEHİTLERİNİ, UNUTMADI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA