18 Nisan 2024 Perşembe

16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR   11:52   AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI TÜRKİYE`DE KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARAŞTIRMASININ ÜÇÜNCÜSÜNÜ YAPACAK   11:33   UZMAN ERBAŞLARIN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ...ANAYASA MAHKEMESİ, TAKSİRLİ SUÇLARDA SÖZLEŞMENİN FESHİNİ ÖNGÖREN YASA HÜKMÜNÜ İPTAL ETTİ   11:23   HAKKINDA 10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN FEHMİ ORAL MEŞE HAVALİMANINDA YAKALANDI   11:21   DENİZ YÜCEL: "DÜNYANIN MÜLTECİ KAMPI, ÇÖP KONTEYNERİ OLDUĞUMUZ YETMEDİ, ŞİMDİ DE ÖLÜM ÜLKESİ OLDUK"   11:19   METEOROLOJİ, 13 İLDE KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI YAPTI  
 
     
   

“Biz Bu Ülkenin Sigortasıyız”


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Toroslar İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi’ne katıldı. Başkan Kocamaz kongrede yaptığı konuşmasında, “Bizler bu ülkenin bir sigortası olarak mücadelemizi azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz”dedi.

 

Tarih : 3 Eylül 2017 Pazar 23:17   Okunma : 1531

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Toroslar İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi’ne katıldı. Başkan Kocamaz kongrede yaptığı konuşmasında, “Bizler bu ülkenin bir sigortası olarak mücadelemizi azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz”dedi.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, Mersin Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Veysi Çalışkan, Mersin Taş Medreseli Ülkücüler İl Temsilcisi Ünal Atik, MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Uslu Var, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, delegeler ve partililer ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yer aldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, konuşmasına başlamadan önce herkesin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, bu bayramın tüm insanlık adına hayırlara vesile olmasını temenni etti.

“Yükselttiğimiz bayrağı bir daha indirmeyeceğiz”

Milliyetçi Hareketin 50 yaşına merdiven dayamış ve Türkiye’nin en çok emek verilen hareketi olduğunu dile getiren Başkan Kocamaz,“Rahmetli Başbuğumuzdan bu yana gerçekten birçok mücadele insanının şahadet şerbeti içtiği ama iktidar noktasında vatandaşımızdan gerekli desteği tam manasıyla alamamış olsak da bu ülkenin bir sigortası olarak mücadelemizi azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Nasıl, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne içten ve dıştan çeşitli kumpaslar kuruluyorsa, özellikle Milliyetçi Harekete de kurulduğu günden bu yana aynı şekilde içten ve dıştan kumpaslar devam etmektedir. Onun için oyunlara gelmemek ve birbirimizi sahiplenmek, saflarımızı sıklaştırmak mecburiyetindeyiz. Büyük mücadeleler sonucu yükselttiğimiz bayrağı bir daha indirmemek üzere azimle ve gayretle çalışmak mecburiyetindeyiz” dedi.

“Aynı yolda yürüyen dava insanlarını birbirine düşürmeye çalıştılar”

Yaklaşık 10 gündür Mersin’in en batısından en doğusuna kadar, 30 Ağustos Zafer Şenlikleri adı altında Büyükşehir Belediye olarak bir dizi etkinlik yaptıklarını ve bu etkinlikler sayesinde vatandaşlar ile kucaklaştıklarını ifade eden Başkan Kocamaz, “Onların Milliyetçi Hareketçi bir yerel yönetimden duydukları memnuniyeti ve yapılan hizmetleri bizzat yerinde gördük, tespit ettik. Tabi ki biz mücadelemize hep birlikte devam edeceğiz. Gerçekleşen 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Mersin’de ülkücülerin, Milliyetçi Hareketçilerin yerel yönetimde olmasından rahatsız olan bir grup, misyon üstlenmiş kişi ya da kurum, başta Büyükşehirimiz olmak üzere kumpaslar üzere kumpaslar kurdular. Bizi birbirimize düşürmeye çalıştılar. İnsanları asılsız ihbarlarla gözaltına aldılar, tutukladılar. En sonunda da gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Bugün de bu gerçeklerin ortaya çıkmasından rahatsız olan hainler, yeniden kumpaslarla sosyal medyada düzenledikleri tezgâhlarla bir taraftan bizim üzerimize oyun oynarken, bir taraftan da Milliyetçi Hareketçileri, ülkücüleri aynı yolda yürüyen dava insanlarını birbirine düşürmek için yeni yeni tezgahlar, yeni yeni fitneler ortaya atmaya çalıştılar” şeklinde konuştu.

Kurulan tezgâhlar karşısında oyuna gelmemek zorunda olduklarını ve birbirlerine sahip çıkmak mecburiyetinde bulunduklarını sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Biz mademki Mersin gibi kozmopolit bir yerde ilk defa bayrağı taş binanın gönderine diktiysek, o bayrağı orada tutmak boynumuzun borcu. Bizim bu görevlere gelmemiz bu davanın çocuklarının bu görevlere gelmesi Mersin’i kendileri için bir arena haline getiren ve burada istedikleri gibi at koşturan birlerini rahatsız etti ve bir türlü bizim buralarda görev almamızı kabullenebilmiş değiller. Yörük ve Türkmenler ülkenin başına bir hal geldiğinde çağrılacak, dağlardan inecek, mücadelesini verecek ve iş bittikten sonra tekrar yukarıya dağlara çıkıp davar gütmeye devam edecek. Bize biçtikleri misyon bu. Ama şunu herkes bilsin ki artık Yörük ve Türkmenlerde uyandı. Sadece dağlarda davar gütmek değil artık şehirlere inip kentleri yönetmeye başladılar, bundan da hiç kimse korkmasın biz bu ülkenin sigortasıyız. Biz birlikteliğimizi bozmadığımız sürece, aramıza girmek isteyen fitne ve fesatçılara fırsat vermediğimiz sürece Allah’ın izniyle hep birlikte vereceğimiz mücadeleyle o yükselen bayrak bir daha buradan inmeyecek” diye belirtti.

Konuşmaların ardından, Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, tek liste girdiği kongrede yeniden başkan seçildi.

Paylaş :
Etiketler :  mhp, mersin büyükşehir belediyesi, burhanettin kocamaz, hamit tuna.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA