19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Başkan Tarhan Zabıta Müdürlüğü Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi


Mezitli Belediyesi’nde Türk Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 191. yıldönümü düzenlenen törene katılan Mezitli Belediyesi Başkanı Neşet Tarhan “Halkın huzuru için mücadele eden zabıtamızı başarılı çalışmalarından dolayı kutuluyorum”

 

Tarih : 8 Eylül 2017 Cuma 14:07   Okunma : 2502

Mezitli Belediyesi’nde Türk Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 191. yıldönümü nedeniyle bir tören düzenlendi. Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen etkinliğe katılan belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Halkın huzuru için mücadele eden zabıtamızı başarılı çalışmalarından dolayı kutuluyorum” dedi.

Geçtiğimiz yıllarda zabıta kaynaklı şikâyetlerin zabıtaların özverili çalışmaları sonucu son derece azaldığına dikkat çeken Başkan Tarhan, "Tüm birimlerimizle Mezitli halkının mutluluğu için çalışıyoruz. Çok zor bir görevi üstleniyorsunuz. Her gün binlerce insanla yüz yüze olmak zor bir görevdir. Doğrudan doğruya ilişki içersindesiniz. Zabıta resmi kıyafet giydiği için belediyemizin adeta yüzü konumunda. Yaptığınız her olumlu ya da olumsuz hareket elbette belediyemize mal edilmektedir. Sizin de ve esnafın özel sorunları olabilir. Başka bir olay etkilemiş olabilir. Ancak görev yaparken sağduyulu ve yardımsever olacaksınız. Esnaf size sinirlense bile siz onlara sakin davranmak durumundasınız" dedi.

ŞİKÂYETLER SON DÖNEMDE AZALDI

Halkla ilişki kurmanın önemine değinen Başkan Tarhan, "Bizde bunu sağlamak için zaman zaman kurslar eğitim programları düzenleyerek zabıtamızı hazırlamaya çalışıyoruz. Son dönemde zabıtamızdan şikâyetler son derece azalmıştır. Göstermiş olduğunuz bu özverili çalışma ve performansınız için teşekkür ederiz. Ama bu yeterli değildir. Daha iyi olmasını istiyoruz hizmet veren arkadaşlarımızın. Bizde bunun sonu yok. Hep daha olmanızı isteriz tabi ki. Bu yüzden hepimizin bildiğini paylaşmamız gerekir" diye konuştu.

BELEDİYENİN TEMSİLİ YÜZÜYÜZ

Üniforma giymeleri nedeniyle Mezitli Belediyesi'nin temsil yüzleri olduklarını ifade eden Mezitli Belediyesi Zabıta Müdür Vekili Özgün Ülkü ise, "Tüm çalışma arkadaşlarıma belediyemizin gülümseyen yüzünü gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Bize böylesi rahat ve sağlıklı bir çalışma ortamı sunduğu için de Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan'a teşekkür ederim" dedi.

Çevrede oturan bazı site sakinlerinin de katıldığı etkinlikler kapsamında günün anısına pasta kesildi.

Paylaş :
Etiketler :  Neşet Tarhan, Zabıta, Kutlama, Mezitli, CHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA