29 Mart 2024 Cuma

16:38   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL`DEN MİLLETVEKİLLERİNE TALİMAT; "31 MART`TA SEÇİM BÖLGENİZDEN AYRILMAYIN"    15:32   VAHAP SEÇER, MERSİN SANAYİ SİTESİ`Nİ ZİYARET ETTİ   14:29   MUHİTTİN BÖCEK`TEN TAMER KARADAĞLI’NIN "REZALET" SÖZÜNE CEVAP GELDİ   14:16   CHP`DEN ANAYASA MAHKEMESİNE TRT BAŞVURUSU   11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”  
 
     
   

Ödüllü proje ’Capital Ticaret Merkezi’nin temeli atıldı..


Sıra dışı mimarisiyle The European Property Awards 2017’de Avrupa’da Türkiyenin ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görülen proje artık ödüllü bir başyapıt: Capital Ticaret Merkezi’nin temeli atıldı.

 

Tarih : 13 Eylül 2017 Çarşamba 06:40   Okunma : 2375

Sıra dışı mimarisiyle The European Property Awards 2017’de Avrupa'da Türkiyenin ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görülen proje artık ödüllü bir başyapıt: Capital Ticaret Merkezi'nin temeli atıldı.

 ‘Yeni Nesil İş Merkezi’ konseptiyle hayata geçecek olan Capital Ticaret Merkezi’nin Temel Atma Töreni Toroslar Belediye Başkanı Sayın HAMİT TUNA’nın katılımıyla 12 Eylül Salı günü saat 12.00’de gerçekleştirildi. Arıcan Grup ve Güler Grup’un ortak hayallerini ortak geleceğe dönüştürecek olan proje, Çarşı Katıyla (mağazalar), deniz manzaralı Ofis ve Loft Ofis Katlarıyla iş yaşamını temelinden değiştiriyor. 2 yatay 2 dikey 4 blokta, 59 m2’den 727 m2’ye varan ofis seçenekleriyle geniş bir yelpaze sunuyor.

Capital Ticaret Merkezi 10.000 m2’lik kapalı otoparkıyla, meydanıyla, terası, dinlenme mekanlarıyla, konferans ve toplantı salonlarıyla Mersin’de ilkleri yaşatmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin en büyük 2. havalimanı burada yapılıyor, liman kapasitesi 6 katına çıkıyor, dev liman İpek Demir Yoluyla birleşiyor ve 3 kıtanın kesişim bölgesindeki Mersin yeni bir üs haline geliyor. GMK Bulvarı’na 150 metre cepheli 3 ilçenin Yenişehir, Toroslar ve Akdeniz ilçesinin kesişim noktasındaki muhteşem konumuyla Capital Ticaret Merkezi yatırımcılara bölgenin parlayan yıldızı Mersin’de eşsiz bir kazanç fırsatı sunuyor.

Ofis Katlarıyla, birbirinden farklı çok çeşitli boyutlarda ve modüler ofis seçenekleri, Loft Ofis Katlarıyla yüksek prestiji hissettirecek, özgün ambiyansa sahip loft ofisler, Çarşı Katıyla ünlü mağazalar, restoran ve kafeler, süpermarket, banka şubeleri gibi olanaklar sunuyor.

Ayrıca proje, VRF ve Şartlandırılmış Havalandırma Sistemi ayrıcalığıyla Mersin’de ilk ve tek. VRF Isıtma-Sogutma ve İklimlendirme Sistemi, tek üniteden yaptığı besleme sayesinde büyük enerji tasarrufu sağlayacak. Çağın en gelişmiş teknolojisi olan VRF tek merkezden kontrol özelliğiyle en dengeli iklimlendirmeyi sağlayacak. Şartlandırılmış Havalandırma Sistemiyle ortama verdiği dinlendirilmiş oksijen sayesinde çalışanların performansına önemli katkıda bulunacak. Bölgenin ekonomik kaderini değiştirecek, kentsel dönüşüme katkı sunacak olan projemiz dünya pazarından pay almaya çalışan bölgemizin, dünyaya açılan penceresi olarak konumlanacaktır.

Güler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler proje hakkında, " Bu projenin bulunduğu yer 9000 yıllık bir kültür mirası olan Yumuktepe'nin geçmişte tarihi ticaret merkezi olan bu bölge şimdiki projeyle tarihi rolüne tekrar kavuşacak ve Mersin ile Türkiye'yi tüm dünyaya tanıtacak" açıklamasında bulundu.

Paylaş :
Etiketler :  capital iş merkezi, arıcan grup, güler grup, hamit tuna.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA