23 Nisan 2024 Salı

13:49   BAŞKAN YILDIZ, 23 NİSAN’DA KOLTUĞUNU MİNİK EYLÜL’E BIRAKTI   13:37   MERSİN`DE COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI   12:06   ANITKABİR`DE 23 NİSAN COŞKUSU... BİNLERCE ÇOCUK ATA’SINA KOŞTU   11:56   MECLİS BAŞKANI KURTULMUŞ, MAKAMINI 6. SINIF ÖĞRENCİSİ ARSLAN`A DEVRETTİ: “ÇOCUKLARIN MUTLU VE HUZURLU BİR TÜRKİYE`DE YAŞAMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM”   11:48   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, BİRİNCİ MECLİS`TE KONUŞTU: "MECLİS MİLLİ İRADENİN VE MİLLİ MÜCADELENİN MERKEZİDİR"   11:42   TAKSİM`DE 23 NİSAN TÖRENİ   11:27   OKUMA YAZMA BİLMEYEN 5 YAŞINDAKİ MUHAMMED MİRAÇ ARAS İSTİKLAL MARŞI`NI EZBERE OKUDU   11:12   MANSUR YAVAŞ, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU MUHAMMED UĞUR`A BIRAKTI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ‘KIR ÇİÇEKLERİ`NDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI`NDA BAŞARILI SONUÇ    09:40   TBMM`DE ATATÜRK ANITI`NDA TÖREN DÜZENLENDİ   09:39   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN 81 İLDEN GELEN ÇOCUKLARLA ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   17:15   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ 23 NİSAN GELENEĞİNİ BOZMADI, KOLTUĞUNU MİNİK ÖĞRENCİYE DEVRETTİ   17:12   TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ’TAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI   17:10   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE “23 NİSAN” ETKİNLİĞİ   17:09   TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİCE MAHALLESİ’NDE YOL BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI   17:06   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 5 ÜLKEDEN ÇOCUKLARINI MERSİN’DE BULUŞTURDU   16:54   ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ VE MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLARINDAN BELEDIYELERE ÇAĞRI   15:20   CHP`Lİ ÖZTÜRKMEN`DEN TUNÇ VE YILMAZ`A SORU ÖNERGESİ: “KAMUDA MÜLAKATLAR NE ZAMAN KALDIRILACAK?”   13:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI   12:27   GAZİ ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”  
 
     
   

MESKİ, Vatan Caddesi’nin Su Baskını Sorununa Son Verdi


MESKİ, Vatan Caddesi’nde yoğun yağışlardan sonra oluşan su taşkınlarının önüne geçecek çalışmalarını tamamladı. Yağmursuyu master planı çerçevesinde cadde üzerindeki yaklaşık 2 bin 15 metre uzunluğundaki yağmursuyu menfez imalatları ile vatandaşların su baskınlarından dolayı yaşadığı mağduriyet son buldu.

 

Tarih : 14 Nisan 2021 Çarşamba 10:42   Okunma : 672

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde kentin altyapısını dünya standartlarına göre modern ve kaliteli hale getirmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MESKİ, Mezitli ilçesi Merkez Mahallesi’nde bulunan Vatan Caddesi’nde yaklaşık 2 bin 15 metre uzunluğundaki yağmursuyu hattı imalatı çalışmalarını tamamladı. Böylece, Okan Merzeci Bulvarı, Vatan Caddesi ve GMK Bulvarı’nda meydana gelen su baskınlarına kalıcı olarak son verildi.

Vatan Caddesi’ne uzun yıllar hizmet edecek nitelikli altyapı inşa edildi

Yapımına başlanan ve sözleşme bedeli 3 milyon 764 bin 200 TL olan çalışmalar ile toplanan yağmursuları; 2x2 ebadında 680 metre, 2x1.25 ebadında 186 metre ve 1.5x1.5 metre ebadında 161 metre kutu menfez ve Ø1400 milimetre çapında 988 metre uzunluğundaki betonarme borular vasıtasıyla deşarj ediliyor. Böylece, Okan Merzeci Bulvarı, Vatan Caddesi ve GMK Bulvarı’nda yoğun yağışlarda meydana gelen su taşkını sorunu son buldu.

Merkez Mahallesi Muhtarı Mustafa Dinç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ve MESKİ çalışanlarına teşekkürlerini ileterek, “Daha önce mahallemizde aşırı yağmur yağdığında sel oluşuyordu, zarar veriyordu esnafımıza, mahallelilerimize. MESKİ’nin yaptığı çalışmalarla bu sorunu çözmüş vaziyetteyiz. Eskiköy Caddesi’nde, Gelecek Koleji’nin altında ve Vatan Caddesi’nde yapılan çalışmalarla mahallemizde yağmur yağdığı zaman daha önceki yıllarda gördüğümüz o kötü görüntüleri bu yıl görmedik” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MESKİ, VATAN, CADDESİ’NİN, SU BASKINI, SORUNUNA, SON VERDİ, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA