19 Nisan 2024 Cuma

11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR  
 
     
   

Yenişehirde sanat rüzgârı esiyor


Mersin Yenişehir Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla aylardır sahnelerden uzak kalan yerel sanatçılara desteğini sürdürüyor. Yenişehirde Sanat Rüzgârı sloganıyla hayata geçirilen ve Yenişehirtv Youtube kanalında ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan konserler dizisinde bu defa rock ve akustik müzik gurupları performanslarını sergileyecek.

 

Tarih : 8 Mayıs 2021 Cumartesi 11:17   Okunma : 851

Mersin Yenişehir Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla aylardır sahnelerden uzak kalan yerel sanatçılara desteğini sürdürüyor.  Yenişehirde Sanat Rüzgârı sloganıyla hayata geçirilen ve Yenişehirtv Youtube kanalında ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan konserler dizisinde bu defa rock ve akustik müzik gurupları performanslarını sergileyecek.

Kültür sanat etkinlikleriyle kentte fark yaratan Mersin Yenişehir Belediyesi, koronavirüs dolayısıyla aylardır sahnelerden uzak kalan yerel sanatçılara desteğini sürdürüyor.  Mersin’de çeşitli mekânlarda sahne alan ancak salgın nedeniyle uzun zamandır dinleyicileri ile buluşmayan müzik grupları bu özlemlerini Yenişehir Belediyesi'nin destekleriyle gideriyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in talimatıyla yerel sanatçılara destek verilmesi için başlatılan Yenişehirde Sanat Rüzgârı konserleri aynı zamanda tam kapanma döneminde evlerinde kalan vatandaşların ekran başında hoş vakit geçirmesini amaçlıyor.

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Barış Salonu’nda gerçekleştirilen konser çekimlerinde 5 ayrı grup sahne aldı. Farklı tarih ve saatlerde Yenişehirtv Youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarından yayınlanacak olan konserler serisinde sanatçılar yerli ve yabancı popüler parçaları Mersinliler için seslendirdi. Sahne aldıkları mekânların pandemi dolayısıyla uzun süredir kapalı olmasından dolayı dinleyicileri ile buluşamayan sanatçılar, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e dijital ortamda da olsa seyirciyle buluşmalarına olanak sağladığı için teşekkür ettiler.

İlk konser Kibrit Kutusuyla başlıyor

Kibrit Kutusu,  Naba Akustik, Aramızda, Caravanband ve Kozmos’un sahne aldığı Yenişehirde Sanat Rüzgârı konserlerinde ilk olarak Mersin’in sevilen rock grubu Kibrit Kutusu izleyicilerle buluşacak.  Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, tüm Mersinlileri  9 Mayıs  Pazar  (yarın  akşam) saat 21.00’de Yenişehirtv Youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarından konseri izlemeye davet etti.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, YENİŞEHİR, BELEDİYESİ, SANAT RÜZGARI ESİYOR, BAŞKAN ÖZYİĞİT

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA