3 Haziran 2026 Çarşamba

15:36   CHP’DE TARIHI GRUP TOPLANTıSı: ’KÖPRÜLER ATıLDı, O DEFTERIN KAPANMASı İÇIN TEK YOL...’   15:27   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A SALVO: ’O TOMA’NıN ŞOFÖR KOLTUĞUNDA SEN OTURUYORSUN!’   15:17   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SIYASETTE DEPREM ETKISI YARATACAK ÇıKıŞ: ‘MUTLAK SULTAN İLE MUTLAK BUTLAN İTTIFAK YAPTı!’   15:15   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SALLAYACAK ÇıKıŞ: ’BÜYÜK KUMPASA KARŞı DIRENECEĞIZ!’   14:59   CHP’DE KURULTAY DEPREMI! ÖNDER SAV SESSIZLIĞINI BOZDU: ’O ŞEMSIYE DELINIRSE HERKES SAĞANAK ALTıNDA KALıR’   10:10   MERSIN’DE NEFES KESEN KURTARMA OPERASYONU! METRELERCE DERINLIKTEKI KUYUDAN BÖYLE ÇıKARıLDı   09:50   TARSUS’TA DEV TURNUVA BAŞLADı: 53 KÖY SAHAYA İNDI, ÖDÜL TAM 300 BIN LIRA!   01:40   A MILLI TAKıM FıRTıNA GIBI BAŞLADı! KUZEY MAKEDONYA KARŞıSıNDA GOL ŞOV: EREN ELMALı’DAN KORKUTAN HABER   01:35   SIYASETIN GÜNDEMI SARSıLDı: ÖZGÜR ÖZEL’IN ÇAĞRıSı YANıT BULDU! KURULTAY İÇIN KRITIK EŞIK AŞıLDı   23:53   TOROSLAR’DA SANAT VE HIZMET SEFERBERLIĞI: BAŞKAN YıLDıZ’DAN EDEBIYAT DÜNYASıNA DEV ÇıKARMA!   22:21   MERSIN’DE GEZI’NIN 13. YıLıNDA ÇOK SERT AÇıKLAMA: ’HALKıN İRADESINE AÇıK BIR MÜDAHALEDIR!’   20:46   İBB DAVASı’NDA 42’INCI GÜN... TUTUKLU ALPER AYDıN: “AK PARTI’YE DE CHP’YE DE IŞ YAPTıM, BEN REKLAMCıYıM"   20:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "MUTLAK BUTLAN" KARARıNA TEPKI GÖSTEREN ESKI 221 VEKILE TEŞEKKÜR   20:42   DORUK MADEN IŞÇILERININ BEYPAZARı’NDA BEKLEYIŞI SÜRÜYOR... İŞÇILER, PERŞEMBE GÜNÜ YıLDıZLAR HOLDING ÖNÜNDE TOPLANACAK   20:39   TBMM BAŞKANLıĞı GÜNDEME ALDı: CHP GRUP TOPLANTıSı’NDA ÖZGÜR ÖZEL KONUŞACAK   10:15   CHP’DE HAREKETLI GÜN: ÖZGÜR ÖZEL DÜĞMEYE BASTı! OLAĞANÜSTÜ KURULTAY VE YENI MYK HAMLESI   10:10   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM! ALI SAMSA KARAMEHMET SPOR SALONU BAŞTAN AŞAĞı YENILENDI   05:39   HOPA’DAN KEMALPAŞA’YA DALGA DALGA YAYıLAN ÖFKE VE ÖZLEM: METIN LOKUMCU’NUN 15. YıLıNDA DIK DURUŞ!   04:59   ARDA GÜLER TARIH YAZDı! ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE DEV ONUR: REAL MADRID’IN GENÇ YıLDıZı ZIRVEDE   23:03   DEVLER LIGI’NDE TARIHI GECE: ŞAMPIYONLAR LIGI KUPASı SAHIBINI BULDU!  
 
     
   

Çocuklar ve Anneleri İstedi, Başkan Yılmaz Gönderdi


Metehan Emir’in istediği tavşanı, Hiranur’un annesine hediye edeceği Anneler Günü pastasını Toroslar Belediyesi’nin Gönül Bağı ekipleri ulaştırdı.

 

Tarih : 11 Mayıs 2021 Salı 14:56   Okunma : 1185

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, pandemi nedeniyle uygulanan 17 günlük tam kapanma sürecinde başlattığı Gönül Bağı Projesi ile büyük, küçük herkesin gönlüne dokunuyor.

Belediyenin 444 41 33 numaralı Gönül Bağı Destek Hattı'ndan ulaşan ihtiyaç ve talepler, destek birimi ekipleri tarafından anında yerine getiriliyor.

Gönül Bağı ile kimi evladını, kimi annesini sevindirdi, kiminin hayali ise gerçeğe dönüştü.

İlçe halkının sağlık, huzur ve güvenliği için yürüttüğü önleyici tedbirlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de vatandaşın yanında olmaya devam eden Toroslar Belediyesi, tam kapanma sürecinde ihtiyaçlarını karşılamada zorluk çeken vatandaşlara Gönül Bağı ile ulaşıyor.

Ekipler, Gönül Bağı Destek Hattı'nı arayan çocukların taleplerine de cevap vererek yüzlerindeki mutluluğa ortak oluyor.

Metehan Emir, Tavşanına "Boncuk" İsmini Verdi

12 yaşındaki özel çocuk Metehan Emir Kayacan, Gönül Bağı Destek Hattı'ndan istediği tavşana kavuştu. Çukurova Mahallesi'nde yaşayan anne Mine Kayacan'ın talebi üzerine Gönül Bağı ekipleri, Metehan Emir'in tavşan isteğini yerine getirdi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür eden Metehan Emir, tavşanına "Boncuk" ismini vereceğini söyledi.

Anne Mine Kayacan; "Başkanımız İyi ki Var, İyi ki Bizim Başkanımız"

Anne Mine Kayacan da Gönül Bağı'ndan gelen bu hediyenin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek; "Oğlum Metehan Emir, tavşanı olmasını çok istiyordu. Bir türlü alamıyorduk. Belediyemizin Gönül Bağı Destek Hattı'nı aradım ve oğlumun bu istediğini ilettim. Oğlumun dileği gerçek oldu. Bizi çok sevindirdiler. Sayın Başkanımızı bu güzel hizmetinden dolayı takdir ve gönülden tebrik ediyoruz. Başkanımız, iyi ki var ve iyi ki arkamızda. Allah razı olsun. Kendisini çok seviyoruz" diye konuştu.

Gönül Bağı Destek Hattında Minik Bir Ses!

Gönül Bağı Destek Hattı'nı arayarak tam kapanma sebebiyle annesine hediye alamadığını söyleyen Hiranur Yıldırım'ın üzülmesine Başkan Yılmaz'ın yüreği dayanmadı.

Başkan Yılmaz'ın talimatıyla Gönül Bağı ekipleri, Halkkent Mahallesi'nde yaşayan Hiranur'a sürpriz yaparak annesinin Anneler Günü'nü kutladı. Gönül Bağı ekiplerine, Başkan Yılmaz'ın eşi Meltem Yılmaz da katılarak Hiranur'un dileğini gerçekleştirdi.

Anneler Günü pastası sahibine ulaştığında ise duygusal anlar yaşandı.

Minik Hiranur, Belediyenin Gönül Bağı Destek Hattı'nı mahallede gezen anons araçlarıyla duyduğunu söyleyerek; "Gönül Bağı Destek Hattı'nı aramak istedim. Aradım ve hediyemiz geldi. Atsız Başkanımıza çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kas Hastası Semih ve Sefa'nın Annesine, Anneler Günü Sürprizi

Gönül Bağı Projesi kapsamında oluşturulan Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi Destek Birimi ekipleri, Tozkoparan Mahallesi'nde yaşayan kas hastası Semih ve Sefa'nın annesi Sinem Sugöl'ü de Tozkoparan Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Başkan Yılmaz'ın eşi Meltem Yılmaz'ın da eşlik ettiği ziyarette Sugöl'e çiçek takdim edilirken, Semih ve Sefa kardeşlere de Başkan Yılmaz tarafından gönderilen hediyeleri verildi.

Yapılan bu ziyaretle çok duygulandığını vurgulayan Sinem Sugöl; "Bizi düşündüğünüz için çok mutlu oldum. İki çocuğum da kas hastası. Başkanımıza bu duyarlı davranışından dolayı ayrıca teşekkür ederim" dedi.

"Çocuklarımız Bizim En Kıymetlimiz"

Bu zor günleri dayanışma ile atlatacaklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise; "İlçemizin tüm ihtiyaçlarını ortak bir çözüm merkezinde topladığımız Gönül Bağı Projemiz, güzel anlara da vesile oluyor. Çocuklarımız bizim için çok kıymetli. Bu zorlu süreçte okullarından, arkadaşlarından, oyun alanlarından uzak kaldılar. Onların Gönül Bağı Hattımızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan bize ilettikleri talepleri yerine getirerek, ulaştırmaya çaba gösteriyoruz. Çocuklarımızı ve değerli ailelerini bir nebze de olsa sevindirebildiysek ne mutlu bize" diye konuştu.

Başkan Yılmaz, tüm hemşehrilerinden tedbirlere uymalarını isteyerek; "Bu süreci kurallara harfiyen uyarak, kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığını koruyarak geçirmek durumundayız. İnanıyorum ki alınan tedbir ve gösterilen sabır neticesinde daha sağlıklı ve güzel günlere el birliğiyle ulaşacağız. Sizlere bir telefon kadar yakınız, yanınızdayız" şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TOROSLAR BELEDİYESİ, BAŞKAN, ATSIZ AFŞİN YILMAZ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA