29 Mart 2024 Cuma

09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

Başkan Gültak; İSO 500’e Giren Mersinli Firmaları Tebrik Etti


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ‘İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl açıklanan “Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020” listesine Mersin’den adını yazdıran firmaları tebrik etti. Başkan Gültak; “İSO 500’e girme başarısı gösteren firmalarımız, ülkemizin ve kentimizin gururu olmuştur. Listede birçok firmamızı yer alması, Mersin’in vizyonunu, ekonomik güç ve potansiyelini göstermesi açısından da önemlidir” dedi.

 

Tarih : 27 Mayıs 2021 Perşembe 15:44   Okunma : 492

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO); “Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020” listesine giren firmalar açıklandı. Söz konusu listede, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı 7 firma, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı 1 firma; merkezi Mersin olmayıp, ancak üretim tesisleri Mersin’de bulunan 11 firma da yer aldı. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı firmalar; Çimsa Çimento San. ve Tic. A.Ş. (149.); Başhan Tarımsal Ürünleri Pazarlama San. ve Dış Tic. A.Ş (150.); Memişoğlu Tarım Ürünleri Ticaret Ltd. Şti (163.); Aves Enerji Yağ ve Gıda Sanayi A.Ş (173.); Armada Gıda Tic. San. A.Ş (301.); Teknopanel Çatı ve Cephe Panelleri Üretim San. ve Tic. A.Ş (370); Durum Gıda San. ve Tic. A.Ş. (417.) şeklinde sıralandı. Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı bir firma olan Medcem Madencilik ve Yapı Malzemeleri San. ve Tic. AŞ de listenin 255’inci sırasında yer aldı. Merkezi Mersin olmayıp, ancak kentte üretim tesisleri olan ve İSO 500’e adını yazdıran firmalar ise şöyle açıklandı: ANKUTSAN Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kâğıt Ticaret A.Ş.(264.); Hayat Kimya Sanayi A.Ş. (39.); İzocam Ticaret ve Sanayi AŞ. (489.); Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret AŞ. (46.); Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. (18.); Europap Tezol Kağıt San. ve Tic. A.Ş. (439.); Yayla Agro Gıda Sanayi ve Nakliyat A.Ş. (233.); Yıldız Entegre Ağaç San. ve Tic. A.Ş. (29.); Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. (57.); Unat Yağ Gıda San. ve Tic. A.Ş. (440); Mey Alkollü İçkiler San. ve Tic. A.Ş. (425.)

Başkan Gültak; “Ülkemizin ve kentimizin gururu oldular”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; yayınladığı kutlama mesajında; “İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan; “Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020” listesine Mersin’den adını yazdırma başarısı gösteren firmalarımızı ve yatırımlarını Mersin’e yapan bütün firmaları tebrik ediyorum. İSO 500’e giren firmalarımız, ülkemizin ve kentimizin gururu olmuşlardır. Listede birçok firmamızın yer alması, Mersin’in hem vizyonu hem de ekonomik gücü ve potansiyelini göstermesi açısından ayrıca önem taşımaktadır. Özellikle yerli firmalarımızın bu başarısı, şehrimizin ve bölgemizin ekonomik olarak hızla gelişmesine de katkı ve moral verecektir” dedi.

Mesajını; “Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle içinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde; ülkemizin kalkınması, ekonomimizin büyümesi ve güçlenmesinde katma değer üreten, insanlarımıza istihdam sağlayan firmalarımıza teşekkür ediyorum” diyerek sürdüren Başkan Gültak; “Bu firmalarımızın sayısının artmasını ve başarılarının devamını diliyorum. Nitekim Covid-19 Pandemisi; tarım ve gıdanın ulusal ve uluslararası ölçekte ne kadar stratejik bir sektör olduğunu hepimize yeniden öğretmiştir. Mersin; limanı, karayolu ve havalimanının bitmesi ile birlikte, lojistik maliyetlerini minimuma indirecek bir şehir olacaktır. Bu açıdan firmalarımızı kentimize yatırım yapmaya davet ediyorum. Devletimiz, hükümetimiz ve biz yerel yöneticiler; her türlü zorluğa rağmen ülkemizin büyümesi ve gelişmesi mücadelesinde üretim yapan, katma değer sağlayan ve istihdamı arttıran firmalarımızın her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZ, BELEDİYE, BAŞKANI, GÜLTAK, İSO 500’E, GİREN, MERSİNLİ, FİRMALARI, TEBRİK, ETTİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA