29 Mart 2024 Cuma

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

ÇUGİDER’den Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi’ne ziyaret


Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER) Yönetim Kurulu Üyeleri Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi’ni ziyaret Ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

 

Tarih : 2 Temmuz 2021 Cuma 23:00   Okunma : 874

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. ÇUGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Gelbul, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve ÇUGİDER Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Selahattin Balkan, ÇUGİDER Bilim Kurulu Üyesi Bedrettin Gündeş, Onursal Başkan Mazlum Balkan, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Cabadak, Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr Ayhan Demirci ve yönetim kurulu üyeleri Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi'ni ziyaret ederek MTOSB Başkanı Sabri Tekli'den bilgiler aldı.

Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi'nin genç girişimcilere önemli katkılar sağladığını belirten Başkan Tekli, "Genç girişimciler bu merkezde çok şey öğreniyor. Burası yeniliğe açık ve vizyoner bireyler yetiştirme noktasında önem taşıyan bir merkezdir. Sanayicilerimiz, firma sahipleri ve yetkilileri, gençlerimiz buradan eğitimlerini alarak iş hayatlarına olumlu yönde katkı sağlıyor. ÇUGİDER yönetiminin merkezimize yapmış olduğu ziyaretten son derece mutluyum" dedi.

ÇUGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Gelbul ise, ‘Çukurova iş dünyasının genç liderleri olarak, bölgenin kalkınmasına, ticaretine dinamizm katmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Küresel ticaretin kurallarını, ülkemizin global piyasalardaki yerini ve potansiyelini ve bölgemizin ihtiyaçlarını biliyoruz. Mersin ve Adana’nın Ortadoğu ve Avrupa arasındaki stratejik konumunu; bölgenin tarımı, sanayisi, limanı ile taşıdığı yüksek potansiyeli biliyor; bölgenin değerlerine değer katmak için çalışıyoruz. Her biri kendi sektöründe girişimci olan üyelerimiz arasında tam bir işbirliği sağlanması için çalışıyor, bugüne dek yapılmamış olanı yapmak için yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte mücadele ediyoruz. Mevcut yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz günden bu yana yenilikçi projeler ile önce kentimizin, sonra ülkemizin ekonomisine katkı sunmak adına faaliyetlerimizi sürdürüyoruz’ dedi.

Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi'nde incelemelerde bulunan heyet, sonrasında Başkan Tekli'ye hediye takdim etti.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MODEL, FABRİKA, İNAVASYON, MERKEZİ, ÇUGİDER, TÜSİAD, MTOSB

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA