24 Nisan 2024 Çarşamba

15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:23   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A: “TASARRUFU SARAY`DAN BAŞLATIN”   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``  
 
     
   

Bir Kitap Al, Bir Gelecek Kazandır


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın söylemiyle harekete geçen bir grup yardımsever, Mezitli’nin sempatik yüzü olan yüzme dalında Türkiye Şampiyonuepilepsi hastası Mehmet Özkartal için tek yürek oldular.

 

Tarih : 30 Ekim 2017 Pazartesi 18:53   Okunma : 1323

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın söylemiyle harekete geçen bir grup yardımsever, Mezitli’nin sempatik yüzü olan yüzme dalında Türkiye Şampiyonuepilepsi hastası Mehmet Özkartal için tek yürek oldular.Kitap satışından elde edilen gelir, Mehmet Özkartal’ıneğitimine katkı sağlamış olacak.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Mersinli yazar Nurhan Yıldız Bakaner örnek bir davranış sergileyerek, yüzme dalında Türkiye Şampiyonu olan Mehmet Özkartal’ın eğitimine katkı sağlanmak için kolları sıvadı. Bir grup yardımsever ve yazar Nurhan Yıldız Bakaner, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın söylemiyle Belediye önünde stant açtı. Yardımseverler ve Nurhan Yıldız Bakaner öncülüğünde kurulan stantta, ‘Mor Baharın Tomurcuğu’ adlı kitabın satışı gerçekleşti. Mezitli Pompei Tiyatrosu’nda kitap satışında engelli vatandaşların yaşadığı sıkıntılara farkındalık yaratmak adına tekerlekli sandalye ile hazır bulundu. Başkan Tarhan da kitap satış standını ziyaret ederek, geriye kalan tüm kitapları satın alarak, büyük bir alkış topladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kitap satışında elde edilen geliriyleMezitli’nin sevilen simalarından epilepsi hastası 20 yaşındaki Mehmet Özkartal’ın eğitimine katkı sağlanmış olacak.

GELİR TAMAMEN MEHMET KARDEŞİMİZİN

Kendi kitabının satışından elde edilen gelirin hiçbir çıkar gözetmeksizin Mehmet Özkartal’a bağışlayan ve satışı için büyük uğraş gösteren Mersinli yazar Bakaner, “Mehmet kardeşimizin eğitimine katkı sunmak amacıyla burada bulunuyoruz. Kendi yazmış olduğum ‘Mor Baharın Tomurcuğu’ adlı kitabımı böylesi güzel bir ve anlamlı bir olayı için bağışlamış bulunuyorum. Desteklerini sunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

EĞİTMİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’da kısa bir açıklama yaparak, “Mehmet kardeşimizin eğitimine katkı sağlamak istedik. Yazarımız bu anlamda örnek bir davranış sergiledi. Yüzme dalında büyük bir başarı göstererek, Türkiye Şampiyonu olan Mehmet kardeşimize eğitim hayatında başarılarının devamını diliyorum. Bu davranışın tüm Türkiye’ye örnek olmasını ümit ediyorum” şeklinde konuştu. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA