18 Nisan 2024 Perşembe

14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR   11:52   AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI TÜRKİYE`DE KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARAŞTIRMASININ ÜÇÜNCÜSÜNÜ YAPACAK   11:33   UZMAN ERBAŞLARIN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ...ANAYASA MAHKEMESİ, TAKSİRLİ SUÇLARDA SÖZLEŞMENİN FESHİNİ ÖNGÖREN YASA HÜKMÜNÜ İPTAL ETTİ   11:23   HAKKINDA 10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN FEHMİ ORAL MEŞE HAVALİMANINDA YAKALANDI   11:21   DENİZ YÜCEL: "DÜNYANIN MÜLTECİ KAMPI, ÇÖP KONTEYNERİ OLDUĞUMUZ YETMEDİ, ŞİMDİ DE ÖLÜM ÜLKESİ OLDUK"   11:19   METEOROLOJİ, 13 İLDE KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI YAPTI   11:06   MERSİN ÜNİVERSİTESİ HEYETİNDEN MTOSB’YE ZİYARET   11:05   GAMZE TAŞÇIER`DEN 1 MAYIS ÇAĞRISI: "TAKSİM MEYDANI BAŞTA OLMAK ÜZERE MEYDANLARDA OLACAĞIZ"   11:04   CHP TBMM GRUP MÜDÜRÜ LEVENT BAYRAKTAR HAYATINI KAYBETTİ   11:03   TÜİK: ŞUBAT AYINDA TAVUK YUMURTASI ÜRETİMİ YÜZDE 5,7 AZALARAK 1,73 MİLYAR ADET OLDU   11:01   ÖZGÜR ÖZEL: "GRUP MÜDÜRÜMÜZ, ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZ LEVENT BAYRAKTAR`A ALLAH`TAN RAHMET, AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM"   10:49   ÖZGÜR KARABAT, KONUT SATIŞLARINDAKİ ARTIŞA DİKKAT ÇEKTİ: “KISMİ FİYAT DÜŞÜŞLERİNİ FIRSAT BİLENLER BU KOŞULLARDA SERVETLERİNE SERVET KATMAYA DEVAM EDİYOR”  
 
     
   

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandıklara İyi Hakim Olacağız


AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de partililere seslendi.

 

Tarih : 4 Eylül 2021 Cumartesi 23:24   Okunma : 408

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de partililere seslendi. "Hedefimizden taviz vermiyoruz. Türkiye’yi kendi ülkesinin felaketinden medet uman muhteris bir zihniyetin eline bırakamayız" diyen Erdoğan, kadın kolları temsilcilerine, "Hanım kardeşlerim, sandıklara iyi hakim olacağız. Oralardan en ufak taviz bırakmayacağız" diye seslendi.

Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Sözleri sık sık tezahüratlarla kesilen Erdoğan, salondakilere defalarca “bir dur” diyerek susmalarını istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

TÜM SALDIRILARIN ÜSTESİNDEN GELDİK:

“Bugüne kadar siz bizi hiç mahcup etmediniz. İnşallah biz de size ve Rize’ye mahcup olmayacağız. Gençler, nasıl Rize bizi yarı yolda bırakmadıysa biz de Rizeli kardeşlerimizin emanetine halel getirmeyeceğiz. Geçen ay partinin kuruluşunun 20. yıldönümünü geride bıraktık, ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek çıktığımız bu zorlu yolda, 20 yıldır alnımız ak, başımız dik yürüyoruz. Cumhuriyet mitingleri adı altında darbe çağrısı yaptılar. Gezi olaylarında sokak terörüyle insanımızı birbirine düşürmek istediler. 15 Temmuz’da ordumuz içindeki hainleri harekete geçirerek darbe yapmaya kalktılar. Hamdolsun ekonomimize yönelik operasyonlardan çukur eylemlerine envai çeşit saldırı ile karşı karşıya kaldık. Hamdolsun hepsinin üstesinden geldik mi? (Salona seslenerek) Geldik mi? Böyle gür olun ya. Bakıyorum da sesiniz sedanız kesiliyor. Marşları söylerken iyisiniz de asıl yürekten geleni söylerken biraz zayıf kaldınız gençler.

MİLLETİN ZAFERİNE ÇAMUR ATANLAR GÖRDÜK:

 Bu zorlu yolculukta nasıl milletimizin samimiyeti ve yiğitliğine şahitlik etmişsek muhalefetin çapsızlığına, riyakarlığına, vesayet özlemine aynı şekilde birçok kez şahit olduk. Cumhurbaşkanlığı seçiminde demokrasiye sahip çıkmak yerine vesayetçilerin ağzıyla konuşan darbe heveslileri gördük. Bürokratik darbe girişiminde Meclis kürsüsünü FETÖ’nün iftiralarına tahsis eden, miting meydanlarında FETÖ’cü alçakların gönüllü avukatlığını yapanları gördük. Çukur eylemlerinde bölücü örgütün şehir eşkıyalarına ‘arkadaşlar’ diyerek adeta teröriste canlı kalkan olanlarını gördük. Kimdi bu? Ana muhalefetin başı. 15 Temmuz’da tankların üzerine çıkmak yerine tankların arasından sıvışanları, kontrollü darbe imasıyla milletin zaferine çamur atanları gördük. Doğu Akdeniz’deki doğal arama çalışmalarına destek vermek yerine Yunan gazetelerine manşet çıkaranları gördük. Kimdi bu? Ana muhalefetin başındaki Bay Kemal.

İSTANBUL’A YÜRÜRKEN KİMLERLE KOL KOLAYDI:

Ekonomimizi sendeletmek için yatırımcıları ürkütenleri, yurt dışındaki mahfillere ülkemizi şikayet edenleri gördük. Son 20 yıldır bir kez olsun milletin, memleketin, mazlumların yanında saf tutmadılar. Çukur eylemlerinde teröristlere gösterdikleri sempatinin onda birini Diyarbakır annelerine göstermediler. Ankara’dan İstanbul’a yürürken kimlerle kol kolaydılar? Terörden dolayı mahkumiyet giymiş ya da cezaevine girmiş insanlarla…

CHP SİYASET KURUMUNU ÇÖKERTMEYE ÇALIŞIYOR:

CHP bir Truva atı misali siyaset kurumunu içeriden çökertmeye çalışıyor. CHP nasıl 27 Mayıs’a giden yolu yalan ve provokasyonları ile döşemişse bugün de aynısını nefret siyasetiyle yapıyor. İktidar yüzü göremeyen, 20 yıldır girdiği tüm seçimleri kaybeden CHP, milletten yediği tokadın acısıyla ateşi kendini de yakacak bir oyun oynuyor. CHP’ye kimlerin akıldanelik yaptığını CHP’liler ikrar ediyor.

KAPISI ÇALINMADIK EV BIRAKMAYACAĞIZ:

Ana kademe, çok çalışacağız. Kapısı çalınmadık ev bırakmayacağız. Anneler, kadın kollarımız, kapısı çalınmadık ev bırakmayacaksınız. Kale içeriden fethedilir. Gençler sizler de durmaksızın bütün arkadaşlarınızla gece gündüz demeden koşturacak, çalışacak, hangi kuşak olursa olsun bütün bu kuşakları siz fethedeceksiniz. Gençler, ben sizlere inanıyorum.

MERAL HANIM SEN GEZİCİLERLE BERABERSİN:

Başkaları hizmet diye musluk açarken biz 81 vilayetimizin hepsine mührümüzü vuruyoruz. Birileri Boraltan köprüsünde olduğu gibi bu ülkeye sığınanları katillere teslim etme planı yaparken biz insanlığımızın gereği mazlumlara sahip çıkıyoruz. Ne diyor Meral Hanım? Bizans’ı kalkıp fethetmiş şu anda İstanbul’un belediye başkanı. Yahu ‘İstanbul’da zulüm 1453’te başladı’ diye yazanları Meral Hanım, nasıl savunuyorsun? Nasıl onlarla aynı yola giriyorsun? Bizans olayını bu şekilde kullananlarla nasıl oluyorsun? Meral Hanım işte sen bu Gezicilerle berabersin. Yolun açık olsun. Bizim yolumuz o değil. ‘Ya Bizans’ı alırım ya Bizans bizi alır.’ Bu akide bizimdir, onların değil. Biz bunu Ayasofya’nın açılışıyla ispat ettik.

SAHADA VATANDAŞ BİZİM KADROLARIMIZI GÖRMELİ:

Gayretimiz bundan sonra çok daha farklı olacak. Birilerinin icraatları taş ve gaf yığınlarından öteye geçemezken biz taarruz SİHA’mız Akıncı ile dünya harp tarihini yeniden yazıyoruz. Hedefimizden taviz vermiyoruz. Türkiye’yi kendi ülkesinin felaketinden medet uman muhteris bir zihniyetin eline bırakamayız. Muhalefetin içinde debelendiği siyasi tükenmişliğin bizi rehavete sürüklemesine müsaade edemeyiz. Bunun için AK Partili kadrolar olarak kardeşliği perçinlememiz gerekiyor. Sahada vatandaşımız ilk ve hep bizim kadroları görmeli. Ben şunu duymamalıyım; ‘hiç bizim kapıyı çalmadınız, araziye gelmediniz’ dememeliler. Bu Çayeli’de de Kendirli’de de her yerde böyle olmalı. Bize oy versin vermesin, sıkıntıya düşen vatandaşlara biz yetişeceğiz. İmkanlar var mı var? O zaman biz olacağız.

SANDIKLARA HAKİM OLACAĞIZ:

Çayı her zaman içeriz ama bu sohbeti ne zaman bulacağız? Başkan Başkan… Peki ben size birer çay paketi versem nasıl olur? (Ön sıralara dönerek) Hani çay? Hadi burada çay içir bize. Çay içilecek yer yok mu? Ya hepsini almayız sade hanımları alırız. Halil, aşağıda çay içeceğimiz bir yer yok mu? Şöyle bir şey yapsak mı? aşağıda 50-60 kişilik yer var. Bir grup öyle alalım, 50-60 kişiyi de çayımızı içtikten sonra alalım. Gençler biliyorsun öncelik hanımlarda. Hanımlarla bir çayı içelim önce… Bu düşüncelerle nasıl olsa yıl sonu inşallah havalimanımızın açılışına geleceğiz. Geldiğimizde sizi inşallah o güzel çay içme mahallinde ağırlayacağız. Hanım kardeşlerim, sandıklara iyi hakim olacağız. Oralardan en ufak taviz bırakmayacağız.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA