28 Şubat 2026 Cumartesi

13:54   CHP AKDENIZ’DEN BERBERLER ODASı’NA "HAYıRLı OLSUN" ZIYARETI: GÜNDEM ESNAFıN VE EMEKLININ GEÇIM DERDI   12:48   MERSIN’DE ÜNIVERSITELILERE MEZUN OLMADAN "İŞ GARANTILI" KARIYER FıRSATı!   12:01   ERBIL SEMALARıNDA KORKUTAN GÖRÜNTÜ! İRAN HAVA SAHASı FLIGHTRADAR’DA TAMAMEN BOŞALDı   16:15   ÇIN, VATANDAŞLARıNA İRAN’A SEYAHAT ETMEMELERI VE ÜLKEDEN AYRıLMALARı UYARıSı YAPTı   16:14   54. HÜKÜMETIN BAŞBAKANı NECMETTIN ERBAKAN, MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   15:13   GALATASARAY, ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE LIVERPOOL ILE EŞLEŞTI   15:10   PAKISTAN-AFGANISTAN HATTıNDA DURUM AĞıRLAŞıYOR: AFGANISTAN’DA CAN KAYBıNıN 283’E YÜKSELDIĞI IDDIA EDILIYOR   14:35   WASHIGTON, İSRAIL’DEKI ABD HÜKÜMETI PERSONELINE BÖLGEDEN AYRıLMASı IÇIN UYARı YAYıMLADı   14:34   “AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı”NDA 7 ISME TAHLIYE... ARALARıNDA CHP’LI BAŞKANLARıN DA BULUNDUĞU 17 ISMIN TUTUKLULUĞU DEVAM EDECEK   14:33   CHP’LI KıŞ, BAKAN URALOĞLU’NA SU ALTıNDA KALAN ANTALYA–KONYA YOLUNU SORDU: "BÖYLE BIR COĞRAFYADA YOL YAPARKEN HIÇ MI FIZIBILITE ÇALıŞMASı YAPıLMADı?"   14:32   27 ŞUBAT BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM ÇAĞRıSı’NıN BIRINCI YıLı... ABDULLAH ÖCALAN: "DEMOKRATIK SIYASET ÇERÇEVELI BIR HUKUK ÇÖZÜMÜNÜ ESAS ALıYORUZ"   14:29   ASU KAYA’DAN İÇIŞLERI BAKANı ÇIFTÇI’YE: "6 ŞUBAT DEPREMLERI SONRASıNDA NE KADAR NAKIT PARA, ALTıN VE ZIYNET EŞYASı TESPIT EDILMIŞTIR?"   10:10   MERSIN’DE GENÇLER TIYATROYLA ŞEKILLENIYOR: "BILGE HEKIM LOKMAN" 2 BINI AŞKıN ÖĞRENCIYLE BULUŞTU!   09:58   ASGARI ÜCRETIN ÜZERINDE BÜYÜK ŞOK: AÇLıK SıNıRı REKOR KıRDı, YOKSULLUK SıNıRı 100 BIN LIRAYı AŞTı!   09:55   TÜRKIYE’NIN GÜNDEMINE OTURAN DEV OPERASYON: 5.5 MILYAR TL’LIK AKLAMA ÇARKıNA KAYYıM!   09:51   TÜRKIYE’DE İCRA DOSYALARı REKOR KıRDı: MUHTARLıKLAR "İCRA DAIRESI" GIBI!   09:49   SÜRÜCÜLER DİKKAT! TRAFIKTE DÖNEM DEĞIŞTI: EHLIYETSIZ ARAÇ KULLANANA 200 BIN TL CEZA!   09:47   MERSIN’DE ÇÖLYAK HASTALARıNA ’ALTıN’ DEĞERINDE DESTEK: GLÜTENSIZ RAMAZAN BEREKETLE GELDI!   06:54   FENERBAHÇE İNGILTERE’DE KAZANDı AMA YETMEDI: AVRUPA’YA GURURLU VEDA!   16:14   FATIH ERBAKAN’DAN AK PARTILI YÖNETICILERE RAMAZAN SOFRASı ELEŞTIRISI  
 
     
   

Mezitli Belediyesi İkinci Çocuk Gündüz Bakımevini Açtı


Mezitli Belediyesi, çocuklarımıza sağlıklı ve güvenli bir gelecek sağlamak amacıyla hayata geçirdiği ikinci çocuk gündüz bakımevini muhteşem bir törenle açtı.

 

Tarih : 15 Eylül 2021 Çarşamba 22:01   Okunma : 995

Mezitli Belediyesi, çocuklarımıza sağlıklı ve güvenli bir gelecek sağlamak amacıyla hayata geçirdiği ikinci çocuk gündüz bakımevini muhteşem bir törenle açtı. Akdeniz Mahallesi Enis – Necip Tüyeni Çocuk Gündüz Bakımevinin açılışına, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’la birlikte, CHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Av. Alpay Antmen, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, hayırsever Enis ve Necip Tüyeni’nin ailesi ve yakınları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde çocuk gündüz bakımevine verdiği katkılar nedeniyle Tüyeni ve Kubin aileleri adına projeyi çizen mimar Danyal Kubin’e teşekkür plaketi verildi.

Törene katılan konuklar, Çocuk Gündüz Bakımevini gezerek, Mersin’e böylesi güzel bir eser kazandırdığı için Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkürlerini iletti.

“AİLEMİZ ADINA MERSİN’E DAHA BÜYÜK  ESERLER KAZANDIRACAĞIZ”

Kendilerine böyle bir imkanı sağladığı için Başkan Tarhan’a teşekkür eden Enis ve Necip Tüyeni kardeşlerin yeğeni Danyal Kubin, aile adına yaptığı konuşmada, “Umarım bu eser ailemizin Mersin’e kazandırdığı son eser olmayacak. Ne kadar çalışabiliyorsak, doğduğumuz, vücuda geldiğimiz, büyüdüğümüz kentimize katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

“RANTA DEĞİL TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPTIK”

Konuşmasına 6 yıl önce Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evini açtıklarını hatırlatarak başlayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “6 yıldır en başarılı eğitim veren okul diye övgüler alıyoruz. Yoğun ilgi nedeniyle okula kaydı maalesef noter huzurunda kura ile almak durumunda kalıyoruz. Bu gurur ve heyecanla bugün yeni bir çocuk gündüz bakımevinin açılışını daha yapıyoruz. Burada şuna önemle değinmek durumundayım; binanın yapıldığı imarlı arsanın emsal değeri 1,5,  yani bu arsaya yan taraflarda gördüğünüz gibi çok yüksek katlı büyük bir bina yaparak, 15 kat 150 metrekarelik 32 daireyi satarak belediyemize önemli ölçüde gelir sağlayabilirdik. Sosyal demokrat belediyelerin farkı işte burada ortaya çıkıyor. Rant yerine çocuklarımıza güvenli bir gelecek sağlayacak 120 öğrenci kapasiteli anaokulu yapmaya karar verdik. Kardeşlerden birisini okulun yapımı sırasında kaybettiğimiz Enis-Necip Tüyeni kardeşlerin katkılarıyla hayata geçirdik. Ekim ayında da üçüncü anaokulumuzu açacağız. Daha da önemlisi üç anaokulumuz da hayırseverlerimiz yaptı. Bunun gibi çok sayıda sosyal tesisimizi hayırseverlerin desteği ile yaptık. Eğer bölge halkı belediyesine güveniyorsa siyasi kimliğe bakmaksızın pek çok sosyal tesisin yapımına katkı sağlıyor. Bu güveni sağladığımız için bir kez daha gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

 “ÇOCUKLARIN GELECEĞİNİ KAZANMAK ADINA YAPILAN HER YATIRIM ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE YAPILMIŞTIR”

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay da yaptığı konuşmada, “Kadınların ekonomik ve sosyal hayata katılımlarını kolaylaştırmak, çocukların geleceğini kazanmak adına yapılan her yatırım ülkemizin geleceğine yapılmıştır ve çok değerlidir. Hem kadınlar hem de çocuklara yönelik katkıları nedeniyle Başkanımız Neşet Tarhan’a bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

“NEŞET TARHAN, RANTA DEĞİL EĞİTİME VE TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE İMKAN SAĞLADI”

Bir ülkeye yapılacak en büyük katkının çocukların eğitimine yapılacak katkı olduğunu belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise, “Çok değerli bir hizmeti daha Mersin ilimize kazandıran Sayın Neşet Tarhan’a, Tüyeni ve Kubin ailelerine çok teşekkür ediyorum. Rantsal değeri de olan bir arsayı hayırseverlerin de desteğiyle güzel bir eser ortaya koyarak kentimize kazandırdı” dedi.

“MERSİN’E BELEDİYELERİMİZİN GÜZEL İŞLERİ İÇİN DAHA ÇOK GELECEĞİZ”

Mersin’de sosyal demokrat belediyelerin katkılarını görmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Daha önce Mezitli’ye hobi bahçeleri açılışı için gelmiştik. Şimdi çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için çok daha güzel bir eserin açılışı için buradayız. İnşallah bu tür güzel işler için daha sık gelmeye devam edeceğiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını getirmekten de mutluyum” dedi.

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİNDEN KAYGI DUYARSANIZ AYDINLIK YÜZLÜ BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA BAKIN”

CHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, “İnsan en çok kaygıyı evladı için duyar. Kendisinin ve ülkesinin geleceği ile birlikte onu en iyi şartlarda yaşatabilecek miyim, bu vatana bu millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirebilecek miyiz diyen anne ve babaların kaygılarını azaltacak bir Türkiye için çalışıyoruz. Bunları nasıl yapacaksınız diye sorarsanız, aydınlık yüzlü Belediye Başkanlarımıza bakın. Onlar bu ülkenin geleceği için hayatlarını adıyorlar. Türkiye’nin her yerinden duyulacak eserleri kazandırıyorlar” diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN YAPILACAK EN STRATEJİK HAMLE GENÇLİK VE EĞİTİME YAPILAN KATKIDIR”

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’nin geleceğine yapılacak en stratejik hamle gençlik ve eğitime yapılan katkıdır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanlarımızdan bu alanlarda projeler geliştirmelerini istemiştir. Gençlerimize, çocuklarımızın sığınacağı tek liman devletin ana kucağıdır. Belediye Başkanlarımıza ve kazandırdıkları büyük hizmetlere teşekkür ediyorum” dedi

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MEZİTLİ, BELEDİYE, ÇOCUK, GÜNDÜZ, BAKIMEVİ, BAŞKAN, TARHAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA