20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Toroslar Belediyesi’nden Kivi Festivali


Toroslar Belediyesi, kivi üretiminin yapıldığı Toroslar’da hasat dönemini festivale dönüştürüyor.

 

Tarih : 14 Ekim 2021 Perşembe 01:06   Okunma : 279

Mersinli sanatçılar Burhan Ateş ve Caner Erdoğan’ın da sahne alacağı Toroslar Belediyesi Kivi Festivali, 17 Ekim Pazar Günü saat 13.00’da Çağlarca Mahallesi’nde düzenlenecek.

Tarım arazilerinin verimli kullanılmasından, çiftçilerin eğitimine kadar birçok alanda önemli projelere imza atan belediye, hem ilçe ekonomisine hem de üreticiye değer kazandıran çalışmalarıyla göz dolduruyor.

Başkan Yılmaz: “Bu topraklarda Bereket, Bu Topraklarda Paylaşmak Var”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Toroslarımızda üretilen kivinin gerek yurt içi ve gerekse yurt dışında tanıtılması adına gerçekleştireceğimiz bu festival, önemli bir adımdır. Çiftçilerimiz üretiyor. Onlar ürettikleri için biz güçlüyüz. Ne kadar çok üretirler ise biz de o kadar güçlü olacağız” dedi.

Tüm hemşehrilerini Kivi Festivali’ne davet eden Başkan Yılmaz, kalkınmanın üretimden geçtiğine dikkat çekerek; “Tarım ve hayvancılıkta önemli bir potansiyele sahip ilçemizde kırsal kalkınmaya yönelik projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bu verimli tarım topraklarının değerlendirilmesi için çiftçilerimize ve üreticilerimize gerekli olan her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz. Hasat döneminin tüm üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

FESTİVAL İÇİN SERVİS KALDIRILACAK

Festivale katılmak isteyenler için, Toroslar Belediyesi hizmet binası, Toroslar Kaymakamlığı, Ayışığı Düğün Salonu ve Arslanköy eski Belediye önü ile Ayvagediği Köy Meydanından servisler kaldırılacak.

Servis araçları, festivalin yapılacağı 17 Ekim Pazar günü saat 11.00’da belirlenen noktalardan hareket edecek.  Araçlar, festival sonunda da hareket noktalarına geri dönüş için ulaşım sağlamaya devam edecek.  

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA