20 Nisan 2024 Cumartesi

13:53   İRAN İŞ BAKANLIĞI ÇALIŞANI ŞERİF NEKİZADE: “İSRAİL`E DİYORUZ Kİ SALTANATIN BİTTİ, VURDUK VE GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK”   11:51   CHP`NİN YEREL YÖNETİMLER ÇALIŞTAYI BAŞLADI... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKİYE İTTİFAKININ BELEDİYE BAŞKANLARINA SELAM OLSUN"   11:10   MSB: "FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 5 PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:09   KIBRIS`TA AİLELER, DEPREMDE YIKILAN İSİAS OTEL`DE YAŞAMINI YİTİREN EVLATLARI İÇİN "ADALETE IŞIK TUT" YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ   10:54   CHP`LİLER ANITKABİR`DE... CHP LİDERİ ÖZEL: "PARTİMİZİ, İLKELERİNİZDEN SAPMADAN, GÖSTERDİĞİNİZ ROTADAN MİLİM ŞAŞMADAN BİRİNCİ PARTİ YAPTIK"   10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ  
 
     
   

Başkan Gültak, ’Lütfen Bu Hizmetlere Sahip Çıkın’


Akdeniz Belediyesi’nin, Özgürlük Mahallesi’nde toplam 9 buçuk dönüm büyüklüğündeki araziye kurduğu parktaki yapı ve donatılara zarar verilip tahrip edildi. Başkan Mustafa Gültak, konuya ilişkin mahalle sakinlerine seslenerek "Biz yeniden yaparız ama her seferinde kırılıp dökülürse bu milli serveti ortadan kaldırmak olur. Lütfen bu hizmetlere sahip çıkın" dedi.

 

Tarih : 14 Ekim 2021 Perşembe 20:02   Okunma : 357

Akdeniz Belediyesi’nin, ilçe sınırları içerisinde bulunan Özgürlük Mahallesi'ndeki TCDD’den kiraladığı devasa bir alanda, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de katkı ve desteğiyle kazandırılan park ve yeşil alan zarar veriliptahrip edildi.  Akdeniz Belediyesi'ne bağlı ekipler park ve çevresinde çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, parkın etrafındaki yolların da asfalt çalışması başladı.

"Bundan sonra sular birikmeyecek"

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Mustafa Gültak; "Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri ile 9 dönümün üzerinde çok güzel bir park alanını buraya kazandırdık. Belediyemize bağlı ekipler de bu sokakta kaldırım çalışması yaptılar. Asfaltı da döşendi.  Yağmur suyu noktasında ve alt yapı konusunda hep sular birikiyordu. Arkadaşlar ona göre de bir sistem yapmışlar. Artık bundan sonra sular da birikmeyecek" dedi.

"Bu milli servettir"

Başkan Gültak; " Özgürlük Mahallesi sakinlerinden, muhtarımızdan ve tüm vatandaşlardan benim bir isteğim olacak. Buradaki teli görüyorsunuz. Bunlar tamamen kırılmış. İçeride lavabolar, mescitler var. Tüm camları kırılmış. Bu milli servettir. Biz bunları sizler için, bu mahalle için yapıyoruz. Özgürlük Mahallesi'nde oturan kardeşlerimize ve özellikle de hanımefendilere sesleniyorum. Lütfen buralara sahip çıkın" diye konuştu.

"Bunlar kalıcı hizmetlerdir"

Başkan Mustafa Gültak, ellerinden  geldiği kadar yenileme çalışmalarını yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyerek; "Biz yeniden yaparız ama her seferinde kırılıp dökülürse bu milli serveti ortadan kaldırmak olur. Üst üste kırıldığında her zaman da yapamayabiliriz. Bu hizmetler kalıcı hizmetlerdir. Sonuçta buraları siz kullanıyorsunuz. Lütfen sahip çıkın" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA