18 Nisan 2024 Perşembe

16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR   11:52   AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI TÜRKİYE`DE KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARAŞTIRMASININ ÜÇÜNCÜSÜNÜ YAPACAK   11:33   UZMAN ERBAŞLARIN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ...ANAYASA MAHKEMESİ, TAKSİRLİ SUÇLARDA SÖZLEŞMENİN FESHİNİ ÖNGÖREN YASA HÜKMÜNÜ İPTAL ETTİ   11:23   HAKKINDA 10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN FEHMİ ORAL MEŞE HAVALİMANINDA YAKALANDI   11:21   DENİZ YÜCEL: "DÜNYANIN MÜLTECİ KAMPI, ÇÖP KONTEYNERİ OLDUĞUMUZ YETMEDİ, ŞİMDİ DE ÖLÜM ÜLKESİ OLDUK"   11:19   METEOROLOJİ, 13 İLDE KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI YAPTI  
 
     
   

Mersin Büyükşehir, Muhtarlara Özel ‘Teksin E-Muhtarım’ı Devreye Soktu


Mersin Büyükşehir Belediyesi, muhtarların çalışmalarına kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilen ve muhtarlara özel olan “Teksin E-Muhtarım” hizmetini devreye soktu.Başkan Seçer, Teksin’e entegre olan sistem üzerinden muhtarların, her türlü sorun ve taleplerini rahatlıkla iletebileceğini, taleplerin sonuçlarını da yine aynı ekran üzerinden takip edebileceklerini belirterek, “Bir tuşla belediyeye ulaşabileceğiniz size özel Teksin E-Muhtarım Uygulaması. Bunu telefonunuza indirin. Yaptığınız taleplerin sonuçlarını da görürsünüz. Birçok konuda size katkı sunacak bir uygulama” dedi.

 

Tarih : 20 Ekim 2021 Çarşamba 23:50   Okunma : 636

Mersin Büyükşehir Belediyesi, muhtarların çalışmalarına kolaylık sağlamak amacıyla ‘Teksin E-Muhtarım’ hizmetini devreye soktu.Türkiye’nin en kapsamlı belediye mobil uygulaması özelliği olan ve belediye hizmetlerini tek noktada toplayan Teksin’e entegre olan sistem üzerinden muhtarlar her türlü sorun ve taleplerini rahatlıkla iletebilecek, taleplerin sonuçlarını da aynı yerden takip edebilecek. Uygulamayı kullanmaya başlayan muhtarlar memnun olduklarını belirterek, Teksin E-Muhtarım’la kendileri ile belediye arasında daha ciddi bir köprü oluşacağına inandıklarını vurguladı.

Muhtarlar, uygulamayı telefonlarına indirip, kullanıcı adı ve şifrelerini girdikten sonra talep oluşturmak için ana ekranın alt kısmında yer alan ‘Yeni Talep Oluştur’ butonuna tıklayarak, taleplerini oluşturabilecek. Talep oluştururken, talep adı, talep türü, mahalle ve görsel de eklenebilecek. Ayrıca, sistem sayesinde Büyükşehir Belediyesi’nin haberlerinden akaryakıt fiyatlarına, nöbetçi eczanelerden hava durumuna kadar pek çok güncel konuya ulaşılarak, bilgi edinilebilecek.

Seçer: “En güvenilir sistemsize özel Teksin E-Muhtarım Uygulaması”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya geldiği programda, Teksin’de yer alan E-Muhtarım bölümü hakkında bilgi vererek, muhtarlardan bu programı telefonlarına indirmelerini istedi. Seçer, “Teksin son derece önemli. Bu sizin için özel bir uygulama. Teksin bağlantılı size özel olan bu uygulamadan, bir tuşla belediyemize, her birime, belediye başkanına ulaşabilirsiniz. Bunun silinmesi mümkün değil. Bizim önümüze gelmemesi mümkün değil. En güvenilir sistem sizin açınızdan bir tuşla belediyeye ulaşabileceğiniz size özel Teksin E-Muhtarım Uygulaması. Bunu telefonunuza indirin. Yaptığınız taleplerin sonuçlarını da tarım takvimini de belediyenin haberlerini de nöbetçi eczaneleri de hava durumunu da görürsünüz. Birçok konuda size katkı sunacak bir uygulama” ifadelerine yer verdi.

Muhtarlar,Teksin E-Muhtarım’ı sevdi

Silifke ilçesi Yeni Mahalle Muhtarı Sebahat Yılmaz, Teksin uygulamasını telefonuna indirdiğinden bahsederek, “Teksin güzel bir uygulama gerçekten. Teşekkür ediyoruz Başkanımıza bize böyle bir uygulamayı verdiği için. Kısa sürede şikayetlerimizi, sorunlarımızı rahatlıkla anlatabileceğimiz bir sistemimiz olduğu için teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz. Muhtar arkadaşlarım adına da teşekkür ediyorum. Teksin uygulamamızı indirdik, yolda giderken bile rahatlıkla sorunlarımızı artık bir telefonla belediyemize anlatabileceğiz. Belediyeye gitmemize gerek kalmadan, rahatlıkla çözüleceğine inanıyorum. Teksin uygulamasını beğendim” dedi.

“Bu hizmet bize ve halkımıza daha iyi bir hizmet sağlayacak”

Silifke’nin Yeşilovacık Mahalle Muhtarı Rıdvan Alçın, Teksin uygulamasıyla ilgili olarak, “Uygulamayı telefonuma indirdim. Vahap Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni indirdim ama her sorunla ilgili madde madde bölümler bulunuyor. Bu hizmet bize ve halkımıza daha iyi bir hizmet sağlayacak” ifadelerini kullandı.

“Çok güzel bir uygulama”

Bozyazı ilçesi Merkez Mahalle Muhtarı İbrahim Gölpınar, uygulamayı kullandığını ve çok memnun olduğunu belirterek, “Belediyemiz hakkında olsun, dilek ve şikâyetlerimiz olsun, kendim kullandığım için direkt otomatik olarak daha hızlı bir şekilde iletebiliyorum eksiklerimizi veya şikâyetlerimizi. MESKİ üzerinden de aynı şekilde. Mersin Büyükşehir Belediyemize ait ulaşım saatlerine de ulaşabiliyorum. Mersinimizi tanıtmışlar uygulamada. Kent rehberi olarak da en hızlı bir şekilde Teksin üzerinden ulaşım sağlayabiliyorum. Çok güzel bir uygulama, Vahap Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Teksin, şu anda zorlukları ortadan kaldırmış oldu”

E-Muhtarım uygulamasının kendilerini çok memnun ettiğini ifade eden Yenişehir ilçesi 50. Yıl Mahalle Muhtarı Nergiz Özcan, “Uygulamayı kullanıyorum. Muhtarlarımız da bu uygulamadan memnun olduklarını söylüyorlar. Teksin, şu anda zorlukları ortadan kaldırmış oldu. Böylelikle işlerimizin daha aktif halde ilerlemesine neden oldu. Bu da biz muhtarları çok memnun etti. Vahap Başkanımıza teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımızın da bu konuda memnun olduğuna inanıyorum”dedi.

Başkanımızla aramızda ciddi bir köprü oluşturacağını inanıyoruz”

Teknolojiye ayak uydurmak gerektiğine inandığını dile getiren Akdeniz ilçesi İhsaniye Mahalle Muhtarı Zehra Yılmaz,“Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer ve yönetimi bugüne kadar beşeri ilişkilerle de çözdüğümüz sorunlarımızda duyarsız değillerdi. Çok ilgililerdi. Ama teknolojinin işin içerisine girmesi bizim de işlerimizi kolaylaştıracak. Büyükşehir’i ilgilendiren bütün sorunlarla ilgili iletişim kurabileceğimiz çok güzel bir uygulama bu. Bundan sonra arada hiç aracı olmadan Başkanımızla aramızda ciddi bir köprü oluşturacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Direkt bu hattan mahallemizle ilgili sorunlarımızı iletebiliriz”

Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahalle Muhtarı Rahime Sarı ise “Büyükşehir Belediyemizin E-Muhtarım hattı çok güzel. Çok mutlu oldum. Direkt bu hattan mahallemizle ilgili sorunlarımızı iletebiliriz. Takip açısından, buradan görme şansımızın da olması çok önemli”ifadelerine yer verdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA