25 Mart 2026 Çarşamba

20:02   MERSIN’DE DEV ROTA: TARIHI KILIKYA YOLU BAYRAMDA DOĞA TUTKUNLARıNıN AKıNıNA UĞRADı!   19:36   DOĞUBEYAZıT’TAKI ASKERI ARAÇ KAZASıNDA ŞEHIT SAYıSı 2 OLDU   19:32   İBB DAVASı’NDA 9. GÜN... TUTUKLU RESUL EMRAH ŞAHAN: "72 KATLı GÖKDELEN YAPMAK ISTEDILER, KARŞı ÇıKTıK. GÖRMEZDEN GELSEYDIM BUGÜN BURADA OLMAZDıM"   19:31   AYŞE TOKYAZ CINAYETI DAVASıNDA IKINCI DURUŞMA... CHP’LI NAZLıAKA: “AYŞE’NIN HAYKıRıŞı HAVADA ASıLı KALMAYACAK”   15:52   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN AK PARTILI MILLETVEKILLERINE: "ELINIZDEKI BELGELERI BIR GENEL BAŞKANA GÖTÜRECEKSENIZ, BU GENEL BAŞKANA DEĞIL, AK PARTI’NIN GENEL BAŞKANıNA GÖTÜRÜN KARDEŞIM"   15:50   CHP GRUP TOPLANTıSı... EMINE ÜLKER TARHAN CHP’YE DÖNDÜ   14:46   İBB DAVASı’NDA 9’UNCU GÜN... ALTAN ERTÜRK: "143 EYLEMDEN OLUŞAN IDDIANAMEDE, ÇEYREK EYLEMDEN DOLAYı 6 AYDıR BOŞU BOŞUNA ÇOCUKLARıMDAN UZAK TUTUKLUYUM"   13:45   GAZETECI HAKAN TOSUN’UN ÖLDÜRÜLMESINE ILIŞKIN IDDIANAME TAMAMLANDı... ŞÜPHELILERIN "AĞıRLAŞTıRıLMıŞ MÜEBBET" HAPIS CEZASıYLA CEZALANDıRıLMALARı ISTENDI   13:43   DILOVASı DAVASı... YAKıNLARıNı KAYBEDEN AILELER: "ADALETIMIZE GÜVENMEK ISTIYORUM, BÖYLE ADALET OLACAKSA OLMASıN"   10:55   EKONOMIDE ’İŞSIZLIK’ ALARMı! RAKAMLAR DUDAK UÇUKLATTı: TAM 2 MILYON 456 BIN KIŞI...   10:35   MERSIN’IN 2026 İKLIM KARNESI AÇıKLANDı: İŞTE ŞEHRIN EN GÜÇLÜ VE ZAYıF ALANLARı!   10:31   SILIVRI’DEN YÜKSELEN DOĞUM GÜNÜ MESAJı: "ASLA ALıŞMAYı KABUL ETMIYORUZ!"   10:10   İBB DAVASı’NDA BASıNA ’SES VE GÖRÜNTÜ’ ENGELI: "GERÇEKLER KARARTıLMAK İSTENIYOR!"   10:03   TKP’DEN RADIKAL ÇıKıŞ: "HALKıN ÇıKARı NATO’DAN ÇıKMAKTADıR!"   09:46   SILIFKE’DE TIYATRO RÜZGARı: 2 BIN 400 MINIK YÜREK ‘BISKÜVI ADAM’ İLE GÜLDÜ!   18:13   MERSIN’DE LOJISTIK KRIZI: "KONTAK KAPATMA NOKTASıNA GELDIK!"   16:34   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı: “DEM PARTI’NIN BU SÜREÇTE NE TALEP ETTIĞI NETTIR, BIZLER KÜRT HALKıNıN BÜTÜN HAKLARıNıN TANıNMASıNı ISTIYORUZ”   16:33   İRAN: "ABD ILE HERHANGI BIR GÖRÜŞME YAPıLMıYOR; TRUMP’ıN AÇıKLAMALARı, ENERJI FIYATLARıNı DÜŞÜRMEYE YÖNELIK BIR ÇABANıN PARÇASı"   15:34   KATAR’DA ŞEHIT OLAN ASELSAN TEKNISYENLERI SÜLEYMAN CEMRE KAHRAMAN VE İSMAIL ENES CAN, ANKARA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   15:33   ABD BAŞKANı TRUMP: "İRAN’A YÖNELIK HER TÜRLÜ ASKERI SALDıRıNıN 5 GÜNLÜK SÜREYLE ERTELENMESINE ILIŞKIN TALIMAT VERDIM"  
 
     
   

Tarsus Belediyesi İle Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Öğrencilere Hayvan Sevgisi Aşılayacak Adım


Tarsus Belediye ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, ilçede öğrenim gören öğrenciler her hafta gruplar halinde Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret edecek.

 

Tarih : 21 Ekim 2021 Perşembe 22:30   Okunma : 3584

Tarsus Belediye ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, ilçede öğrenim gören öğrenciler her hafta gruplar halinde Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret edecek.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren resmi ilkokul ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencileri kapsayan projeyle öğrencilerin hayvan sevgisi duyarlılıklarının arttırılması, eğlenerek öğrenmelerinin sağlanması, hayvan barınaklarına eğitsel amaçlara yönelik işlevsellik kazandırılması ve hayvan sevgisi konusunda duyarlı nesiller yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Öğrencilerin duygu dünyalarının zenginleştirilmesi, yaşayan bütün canlıların doğal haklara sahip olduğunun ve insanoğlu tarafından hayvanlara saygı gösterilmesinin, bir insanın diğerine gösterdiği saygıdan ayrı tutulamayacağının bilincine eriştirilmesi de projenin amaçları arasında.

Tarsus Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında her hafta bir okul, öğrencilerini, Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürecek.

Öğrenciler, eğitim yılı boyunca, öğretmenleri ve Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi görevlilerinin gözetiminde patili dostlar ile bir araya gelerek keyifli anlar geçirecekler.

Bugüne kadar binlerce hayvansever ve öğrencinin ziyaret ettiği Tarsus Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi, protokol kapsamında Atatürk İlkokulu'ndan gelen ilk öğrenci grubunu ağırladı.

Öğrenciler yanlarında getirdikleri mamaları patili dostlara yedirmeleri için görevlilere teslim ederlerken, kendilerine yaklaşan hayvanları sevdi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TARSUS, BELEDİYESİ, BAŞKAN, BOZDOĞAN, PROTOKOL

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA