19 Nisan 2024 Cuma

16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR   11:52   AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI TÜRKİYE`DE KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARAŞTIRMASININ ÜÇÜNCÜSÜNÜ YAPACAK   11:33   UZMAN ERBAŞLARIN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ...ANAYASA MAHKEMESİ, TAKSİRLİ SUÇLARDA SÖZLEŞMENİN FESHİNİ ÖNGÖREN YASA HÜKMÜNÜ İPTAL ETTİ   11:23   HAKKINDA 10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN FEHMİ ORAL MEŞE HAVALİMANINDA YAKALANDI   11:21   DENİZ YÜCEL: "DÜNYANIN MÜLTECİ KAMPI, ÇÖP KONTEYNERİ OLDUĞUMUZ YETMEDİ, ŞİMDİ DE ÖLÜM ÜLKESİ OLDUK"   11:19   METEOROLOJİ, 13 İLDE KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI YAPTI  
 
     
   

CHP’nin Kadın Kolları Çalıştayı Kuşadası’nda Yapıldı


CHP Kadın Kolları tarafından Kuşadası’nda düzenlenen “Kotalar bize dar, hedefimiz iktidar” başlıklı çalıştay CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapıldı.

 

Tarih : 23 Ekim 2021 Cumartesi 19:40   Okunma : 1339

CHP Kadın Kolları tarafından Kuşadası’nda düzenlenen “Kotalar bize dar, hedefimiz iktidar” başlıklı çalıştay CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla yapıldı.

CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları’nın Kuşadası ilçesinde “Kotalar bize dar, hedefimiz iktidar” başlıklı çalıştayının açılışına katıldı. Toplantıya Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, 81 ilin kadın kolları başkanları, bazı Parti Meclisi üyeleri, milletvekilleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Aydın’ın çeşitli ilçelerinden gelen ilçe başkanları ile belediye başkanları da katıldı.

BAŞKAN ÖMER GÜNEL: BİZİ İKTİDARA HAYALLERİMİZ VE GENÇLER TAŞIYACAK

Çalıştayın açılış konuşmasını ev sahibi sıfatıyla Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yaptı. Günel, farklı belediyecilik anlayışı ile hizmet verdiklerini, hedeflerinin iktidar olduğunu belirterek, “Bizi iktidara gençlik taşıyacak” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel konuşmasında, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile uyum içinde çalışmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade ederek hedeflerinin iktidar olduğunu söyledi.  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile yetki alanı karmaşasına izin vermeden uyumlu bir şekilde büyük bir hizmet atağı başlattıklarını anlatan Ömer Günel, şöyle konuştu:

“2,5 yılda pandemi, deprem, sel demeden hizmet ürettik. Demek ki isteyince oluyormuş. Bütün hizmetlerimizi anketlerle ölçerken, anketlerdeki seçmenlerin tercihlerinde veya söylemlerinde vatandaşın beklentisi net şekilde gördük. Nedir o? Yol, kaldırım, altyapı. Özlem başkanımla gençlerin, kadınların daha fazla hayal kurması için projelerimiz var. Bunlardan biri olan İstasyon Cafe projemizi Facebook desteğiyle geçtiğimiz günlerde açtık. Genç dostu kent ödülü almamızı sağlayan Kampinova projemiz var. Dijital sektörden zenginleşen insanlar çoğalıyor. Dünya değişiyor ve Mars’ta yaşam araştırılıyor. Biz bunun farkında olan iki belediye başkanı olarak Mars Colony projesini oluşturduk ve Kuşadası’nda kuruyoruz. Ve yeni bir turizm ağı oluşturuyoruz. Özlem başkan sık sık her belediyenin yol, kaldırım yapabileceğini, ama biz proje üretirken Aydın’ı Türkiye’de konuşulur hale getiriyoruz der. Elon Musk bu proje ile destek veriyor ve bu bizi onurlandırıyor. Biz hayal kuran bir milleti hedeflemeliyiz. Hayalleri beslemeliyiz. CHP ne sağlayacak dediklerinde tekrar hayal kuracaksınız ve hayallerinizin peşinden gideceksiniz diyorum. Genel Başkanım, sizin liderliğinizde hayallerin peşinden gidecek bir gençlik geliyor ve o gençlik bizi iktidara taşıyacak.”

AYDIN İL BAŞKANI ALİ ÇANKIR: YERELDEKİ BAŞARIMIZI GENELE TAŞIYACAĞIZ

Daha sonra konuşan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ise parti olarak yerelde kazandıkları başarıyı Türkiye’de iktidar olarak taçlandırmakta kararlı olduklarını söyledi. Cumhuriyetin 100’ncü yılında demokratik ve adaletli bir Türkiye’yi CHP öncülüğünde yeniden kuracaklarının altını çizdi. Çankır, “Yönetilemeyen Türkiye’nin liyakatsız şahsım devleti tarafından kaderine terk edilen vatandaşların çektikleri sıkıntıyı biliyor, onlarla beraber yaşıyoruz. Yaratılan şahsi iktidarın ülkemize ve halkımıza verdiği zarar apaçık ortada iken, iktidar sahipleri bu gerçeği görmek yerine kendi refah ve gelecekleri uğruna ülkemizi dönülmez bir yola sokmaktan çekinmiyorlar. Bunun önlemenin yegane yolu CHP’dir. Genel Başkanımız önderliğinde, kuruluş ve kurtuluştan beri bu ülkenin teminatı olan kadınlarımız bu durumdan kurtuluşumuzda yine öncü olacak ve gurur kaynağımız olacaklar. İktidarımızın yolunu kadınlarımızın ilmek ilmek öreceğinden eminiz” diye konuştu.

ÇERÇİOĞLU: AYDIN’DA KİMSE YATAĞA AÇ GİRMEYECEK

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, en çılgın projelerinin kadın kooperatifleri olduğunun altını çizdi. Hayata geçirmeye hazırlandıkları yeni projelerini açıklayan Çerçioğlu, şunları söyledi:

“Az önce Ömer başkanımız projelerini anlattı. Tüm CHP’li ilçe başkanlarımızla projelerimizi tıkır tıkır hayata geçiriyoruz. Özellikle Kuşadası ve Didim bizim dünyaya açılan pencerelerimiz olduğu için olağanüstü çalışmalar yürütüyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak en büyük ve çılgın projemiz kadın kooperatiflerimizdir. 26 kadın kooperatif ile çalışıyor ve kooperatif kuracak kadınlara destek oluyoruz, ekipman desteği hediye ediyoruz. Ürünlerin pazarlanması için Aydın’da 13, İzmir’de 1 olmak üzere toplam 14 Halk Ege Et şubeleri kurduk ve kadın kooperatiflerimizden gelen ürünleri satıyoruz. Kadınlarımız hem ev ekonomisine destek oluyor hem de kazandıkları para ile kız çocuklarını okutuyorlar. Bu yıl üç milyon ata tohumundan fide üretip dağıttık ve kurduğumuz köy pazarında vatandaşlarla buluşturdular. Hayvancılıkta girdi maliyetleri sebebiyle gübre ve yem desteği sağladık. Sakız koyunu en iyi cinstir ve 3’er koyun verdik. Sütlerini satın aldık ve Halk Ege Et şubelerinde halkla buluşturduk. Eğer Aydın’da yaşıyorsanız asla yatağa aç girmezsiniz, soğukta üşümezsiniz. Çünkü CHP’li belediyeler sizin yanınızda. Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin. Çünkü her şey çok güzel olacak.”

Toplantının sonunda kadına karşı şiddet duvarına belediye başkanları özlem Çerçioğlu ve Ömer Günel ile Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile birlikte el izni basan ve imza atan CHP lideri Kılıçdaroğlu, İzmir'e gitmek üzere Kuşadası'ndan ayrıldı.

UFUK BAKSİ

 

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, CHP, KADIN KOLLARI, ÇALIŞTAY, GENEL BAŞKAN, KILIÇDAROĞLU, NAZLIAKA, KUŞADASI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA