28 Mart 2024 Perşembe

13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR   15:41   DEM PARTİ MERSİN’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR  
 
     
   

Satrancın Şampiyonları Belli Oldu..


Erdemli Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Erdemli Şubesince ortaklaşa düzenlenen Satranç Şampiyonasını sonuçlandı. 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada dereceye girenlere Belediye Başkanı Mükerrem Tollu madalya ve kupalarını takdim etti.

 

Tarih : 30 Kasım 2017 Perşembe 22:49   Okunma : 1465

Erdemli Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Erdemli Şubesince ortaklaşa düzenlenen Satranç Şampiyonasını sonuçlandı. 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada dereceye girenlere Belediye Başkanı Mükerrem Tollu madalya ve kupalarını takdim etti.

10 Kasım Atatürk’ü anma programı çerçevesinde bu yıl Erdemli Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Erdemli Temsilciliği ortak bir satranç turnuvası düzenledi. Yüzlerce öğrencinin katıldığı ve büyük ilgi gören turnuvada derece girenler belli oldu. Kupa töreninde konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, amaçlarının satrancı Erdemli’de geliştirmek, önemini arttırmak olduğunu söyledi. “böylesine önemli bir beyin sporunun gelişime olan artıları ortada. Çocuklarımızın beyin gelişimleri için satranca ağırlık vereceğiz” diyen Belediye Başkanı Tollu, bu turnuvayı 10 Kasım Atatürk’ü anma programları kapsamına alarak anlamlandırdıklarının altını çizdi. Ülkenin akıl gücüne her zaman ihtiyaç duyduğunu kaydeden Tollu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Zeki toplumlar her zaman arzu edilen toplumlardır. Bir milletin zeka düzeyi i milletin her şeyi ile ilintilidir. Yani medeniyet seviyesi, gücü, demokrasi anlayışı, güzellikleri aklınıza gelebilecek her şey millet zekası ile orantılıdır. Bu anlamda Türk Milleti olarak oldukça şanslıyız. Bu zeka kabiliyetimizi her daim diri tutmalı, geliştirmeliyiz. Bunun birçok yolu vardır elbet. Satranç da bunlardan bir tanesi ki dünya genelinde zeka ile ilintili en kabul gören, en geçerli beyin sporu tarih boyunca satranç olduğu bir hakikattır. Biz de elinizden geldiğince buna katkı sunmaya gayret ediyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün milletin gelişmesine yönelik yaptığı inkılaplar ortadayken biz de onu anma programları çerçevesinde, onun da istediği yönde, çocuklarımızın zekâ gelişimine katkı sunmak amacıyla ve satrancı daha da yaygın hale getirmek için böyle bir turnuvaya imza attık. Atatürk'ün yolunda gitmek, onun izinde yürümek, onu anlamak; en iyi anma bu şekilde olur diye düşünüyorum. Ülkemizin gelişmesi için yeni nesillere her zaman ihtiyaç duyulduğunu hepimiz biliyoruz. Bu anlamda sevgili çocuklarımızın çok çalışmalarını istiyoruz. Ülkemiz, geleceğimiz onlara emanet. Bizler de çocuklarımız için ne gerekiyorsa yapacağız.”

Konuşmaların ardından Başkan Tollu, derece giren öğrencilere madalya ve kupalarını takdim etti.

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, satranç federasyonu.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA