24 Şubat 2026 Salı

16:27   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA, İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMEYECEK   16:26   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “MILLI PARKLARı GIDERAYAK 49 VE 99 YıLLıĞıNA KIRALAMAK IÇIN KANUN TEKLIFI GETIRMIŞLER”   16:25   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ TÜRKIYE: "RUSYA’NıN SALDıRıLARıNıN SIVILLER ÜZERINDEKI YıKıCı ETKISININ SÜRÜYOR; ULUSLARARASı TOPLUM, ADALET VE HESAP VEREBILIRLIK KONUSUNDA KARARLı OLMALı"   16:25   MAHKEME KARARı ISTINAFTAN DÖNDÜ, GAZETECI ORHAN BURSALı BERAAT ETTI   15:01   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, SAADET PARTISI IFTARıNA YÖNELIK ELEŞTIRILERI YANıTLADı: "O MASADAN DÜŞMANLıK ÇıKARANLAR TARIHE GÖMÜLECEK"   14:59   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı: SAYıN BAHÇELI’NIN İMRALı VE SAYıN ÖCALAN IÇIN ÖZEL STATÜ VURGUSU SON DERECE ÖNEMLI BIR VURGUDUR   14:57   “AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı” 17’INCI GÜNÜNDE TUTUKLU SANıKLARıN AVUKATLARıNıN BEYANLARıYLA DEVAM EDIYOR   14:51   İYİ PARTI’LI AYYÜCE TÜRKEŞ TAŞ: "ÖCALAN’ıN STATÜSÜ GAYET NET VE BELLIDIR. KENDISI 55 BIN KIŞININ KATILI, HAIN BIR TERÖRIST BAŞıDıR"   14:50   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI: "TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFININ ICRASıNDA PKK’NıN KURUCU ÖNDERININ BÜYÜK BIR DAHLI VE PAYı VARDıR. BU ÇAĞRı AYNı ŞEKILDE KCK’Yı DA BAĞLAMAKTADıR"   09:30   MERSIN’DE KADıNLARıN    09:25   "SIYASETIN KALBI 2 MART’TA CHP’DE ATACAK: ÖZGÜR ÖZEL 18 MADDELIK ’KURTULUŞ REÇETESINI’ AÇıKLıYOR!"   01:01    AYDıNCıK’TA GÖNÜL SOFRALARı KURULDU! BAŞKAN SEÇER: “BIZIM GECEMIZ GÜNDÜZÜMÜZ SIZSINIZ”   22:15   KADIKÖY’DE 90+ DRAMI: FENERBAHÇE’YE KASıMPAŞA ŞOKU! ASENSIO ATTı, ALLEVINAH YıKTı...   17:59   MERSIN VE DIYARBAKıR ARASıNDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ: DİTAV’DAN DEV ÇıKARTMA!   17:54   TARSUS TEK YÜREK! BAŞKAN BOLTAÇ SEL BÖLGESINDEN SESLENDI: "AFETIN SIYASETI OLMAZ, YARALARı BIRLIKTE SARACAĞıZ"   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVANıN, 9 MART’TA GÖRÜLECEK İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMESI ISTENDI   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAY DAVASı… LÜTFÜ SAVAŞ’ıN AVUKATı ÜREGEN: "GERÇEKLER ELBETTE AÇıĞA ÇıKACAKTıR"   17:01   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TUTUKLULUĞUNA ITIRAZ EDILDI   16:35   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı, YARıN TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ ILE BIR ARAYA GELECEK   16:33   CHP’LI ÜMIT ERKOL, AKıNCı GIŞELERI’NDEN IKTIDARA SESLENDI: "HALKıN MALıNı SATARAK BU KRIZI ÖRTEMEZSINIZ"  
 
     
   

CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerini Ziyaret Etti


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, özel gereksinimli yurttaşların çektikleri sıkıntıların, akılcı politikalarla asgariye indirilebileceğini söyledi.

 

Tarih : 1 Aralık 2021 Çarşamba 02:10   Okunma : 1465

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, özel gereksinimli yurttaşların çektikleri sıkıntıların, akılcı politikalarla asgariye indirilebileceğini söyledi.

Başkan Varal, sürekli hale getirdiği gezi ve ziyaretleri kapsamında Tarsus’ta özel gereksinimli çocuk ve gençlerin eğitim gördükleri kurumlara gitti.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu ve partili yöneticilerle birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Av. Ozan Varal, Tarsus Yinede Sevgi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi, ZİÇEV ve Yeşeren Umutlar Özel Eğitim Merkezlerini ziyaret etti.

Zihinsel veya bedensel engeli olan çocukların, toplumun melekleri olduğunu kaydeden Başkan Varal, “Bir toplumun gelişmişlik düzeyi, özel gereksinimli bireylerine verdiği önem, sunduğu olanaklarla da değerlendirilmektedir. Ülkemizde bu görevi üstlenen kurumlar ve bu kurumlarda özveriyle emek harcayan idareciler ve eğitmenler bulunuyor. Onlara üstlendikleri bu kutsal görevde başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Varal, “3 Aralık’ta Dünya Engelliler Günü etkinlikleri gerçekleşecek. Bizler, özel gereksinimli insanlarımızın yılda birkaç gün değil, hergün hatırlanmaları önceliyoruz. Onların yaşadıkları sıkıntıların asgariye inmesi, beklentilerinin karşılanması Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında olacaktır. Bunun da kanıtı partili Belediyelerimizin yaptığı çalışmalarda net şekilde görülmektedir. Mersin Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde yer alan Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi, engelli vatandaşlarımız için onlarca çalışma ve sosyal aktiviteler gerçekleştirmektedir. Aynı şekilde Tarsus Belediyemizde birçok çalışmaya imza atmaktadır. Evet, özel gereksinimli bireylerimizin ve onların fedakar ailelerinin yanlarında olduğumuzu bir kez daha yineliyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA