29 Mart 2024 Cuma

16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"  
 
     
   

Elvanlı’nın Yüzü Başkan Tollu İle Güldü…


Elvanlı Tarihinde Bir İlki Yaşıyor.Erdemli Belediyesi 2014 Yılında Bütünşehiryasasıyla Birlikte Hizmet Sınırına Dâhil Olan Belde, Yayla Ve Mahalle Statüsü Kazanan Köy Yollarının Modern Görünüme Kavuşması İçin Asfalt Çalışmalarını Yoğun Bir Şekilde Sürdürüyor. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu Yaptığı

 

Tarih : 9 Aralık 2017 Cumartesi 08:44   Okunma : 1221

Elvanlı Tarihinde Bir İlki Yaşıyor.Erdemli Belediyesi 2014 Yılında Bütünşehiryasasıyla Birlikte Hizmet Sınırına Dâhil Olan Belde, Yayla Ve Mahalle Statüsü Kazanan Köy Yollarının Modern Görünüme Kavuşması İçin Asfalt Çalışmalarını Yoğun Bir Şekilde Sürdürüyor. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu Yaptığı Açıklamada;Erdemli’de Olduğu Gibi Elvanlı’da Da Kaliteli Ve Çağdaş Bir Görünüme Kavuşturmak Amacıyla Yoğun Tempoda Çalıştıklarını Söyledi. Başkan Tollu, Tüm Mahalleleri Sorunsuz Ulaşıma Kavuşturmak İçin Çaba Sarf Ettiklerinidile Getirerek, ‘’Kurulduğu Günden Bu Yana Yol Konusunda Sıkıntılarına Çözüm İsteyen Önceden Köy Statüsünde Olan Elvanlı Mahallemizin İsteklerine Ve Taleplerine Sessiz Kalmadık. Yıllardır Hayalini Kurdukları Yol Sorunlarının Çözüme Kavuşmasının Sevincini Yaşıyorlar. İnşallah Birlikte Daha İyi Ve Kalıcı Hizmetlere İmza Atacağız.’’ Dedi.

2014 yılında yürürlüğe giren Bütünşehir yasasıyla mahalleye dönüşen ve Erdemli’ye bağlanan beldelerin hepsinde hizmet üreten Erdemli Belediyesi, son yıllarda 20-30 yıl dayanıklı yol olarak nitelendirdiği sıcak asfalt hizmetini tüm mahallelerde uygulamaya devam ediyor. Belediye Başkanı MükerremTollu, asfalt çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada; “Ekiplerimiz Elvanlı Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Erdemli’mizin her tarafını kaliteli ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için şehrimize yakışmayan her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip, çağdaş yöntemlerle çözüyoruz ve mahallerimizde bu kapsamda asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz ” dedi.

Verdiğimiz Sözlerin Arkasındayız.

Başkan Tollu, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şehrin dört bir yanında asfalt, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdükleri bilgisini verirken, birçok mahallede yollara sıcak asfalt serimi yapıldığını belirtti ve bozuk olan yollarda da bakım onarım çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.Başkan Tollu‘’asfaltsız yol kalmayacak’ hedefiyle yola çıktıklarını ifade ederek, belde ve köylerle birlikteErdemli’nin en ücra köşesine kadar asfaltlanmayan yer kalmayacağını vurguladı. Tollu, ‘’2014 seçimlerinde verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız.’’ dedi.

30 Ayrı Noktada Hizmetlerimiz Sürüyor.

Sıcak asfalt konusunda ciddi çalışmalara imza attıklarını kaydeden Başkan Tollu,‘’30 ayrı noktada devam eden çalışmalarımız kapsamında asfalt-yolkonusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak, halkımızın hizmetine sunuluyor” diye konuştu.

Mahallemizin Her Yerine Eşit Hizmet Götürüyoruz.

Erdemli’nin yol konusunda sıkıntılarını çözüme kavuşturmaya devam ettiklerinin altını çizen Başkan Tollu, ‘’2014 yılında yürürlüğe giren bütünşehir yasasıyla birlikte hizmet alanlarımız kat be kat arttı. Hizmet ağımızın genişlemesine rağmen yaklaşık 4 yıldır hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan uzak yakın demeden kararlı bir şekilde yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kurulduğu günden bu yana yol konusunda sıkıntılarına çözüm isteyen önceden köy statüsünde olan Elvanlı mahallemizin isteklerine ve taleplerine sessiz kalmadık. Yıllardır hayalini kurdukları yol sorunların çözüme kavuşmasının sevincini yaşıyorlar. İnşallah birlikte daha iyi ve kalıcı hizmetlere imza atacağız. Elvanlı’da her alanda çalışmalarımız devam edecek ve asfalt hizmeti sonrası eksiklerini çözmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Ayrımsız Hizmet Takdir Topluyor.

Erdemli Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü çalışmaları 71 mahallede hız kesmeden sürdürürken, hizmetlerin ayrım yapmadan her bölgeye gitmesi de muhtarlar ve vatandaşların takdirini topluyor.

Muhtar Hayta: Elvanlı Tollu İle Tarihinde Görmediği Hizmetleri Alıyor.

Kaliteli Ve Güvenli Yollara Kavuştuk.

Elvanlı Mahalle Muhtarı Mustafa Hayta, Erdemli Belediyesi’nin mahallelerine yaptığı hizmetler hakkında düşüncelerini aktardı. Erdemli Belediyesi ile sürekli irtibat halinde olduklarını anlatan Muhtar Hayta, Belediye Başkanı MükerremTollu’nunElvanlı’da asfalt-yol sorununa çözüm getirdiğini belirterek, tarihlerinde görmedikleri hizmeti Erdemli Belediyesi sayesinde aldıklarını aktardı. 2014 bütünşehir yasası sonrası mahalle statüsüne geçmesiyle hizmetten yoksun kalacağı endişesi asla taşımadıklarını dile getiren Muhtar Hayta, ulaşım sorunlarının giderilmesiyle diğer taraftan ise kaliteli ve güvenli yollara kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Tollu İle İlkleri Yaşıyoruz.

Başkan Tollu’nun güvenlerini boşa çıkarmadığına vurgu yapan Muhtar Hayta, yapılan hizmetler nedeniyle Elvanlı halkı adına belediye çalışanlarına da teşekkür etti. Erdemli Belediye Başkanı MükerremTollu’ya sonuna kadar güvendiklerini ve desteklediklerini dile getiren Elvanlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Hayta, her daim başkan Tollu’nun yanında yer aldıklarını söyledi. Erdemli Belediyesi’nin hizmetlerinin kalitesinin tartışılmaz olduğunun altını çizen Muhtar Hayta, ‘’mahallemizin sorunları hızla çözülüyor. Yollarımız asfaltlanıyor. Tozdan kirden kurtulduk. Kışından çamurdan kurtulduk’’ diyerek,Elvanlı’nınMükerrem Tollu ile ilkleri yaşadığına vurgu yaptı.Başkan Tollu’ya minnettar olduklarını ifade eden Muhtar Hayta, Elvanlı’da asfalt çalışmaları sonrası kaliteli ve güvenli yollara kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Ramazan Şahin: ‘’Başkan Tollu’ya Minnettarız’’

Elvanlı Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Şahin Erdemli Belediyesi’nin hizmetlerine yönelik görüşlerini paylaştı. Yıllardır yapılmayan hizmetlerin artık kendi mahallelerine de gelmesinden duyduğu memnuniyeti anlatan Şahin,  Erdemli Belediyesi'nden gerekli hizmetleri aldıklarını ve almaya devam ettiklerini belirterek, yıllardır yapılamayan yollarının Başkan Tollu’nun sayesinde yapıldığını söyledi. Elvanlı’nın tarihinde görmediği hizmetlere tanıklık ettiğini ifade eden Şahin, Erdemli Belediye Başkanı MükerremTollu’nunçalışmalarından memnun olduklarını dile getirerek, ‘’biz Erdemli Belediyesi’nin mahallemize yaptığı hizmetlerden de mahallemize karşı her konuda yardımcı olmasından da memnunuz. Allah razı olsun” dedi.’’

Tollu’nun Hizmetleri Mutluluk Verici.

Tollu’nun hizmetlerinin kendileri için mutluluk verici olduğunu ifade eden Şahin şöyle devam etti; ‘’mahallemize yapılan hizmetler için başta Başkanımız Sayın MükerremTollu’ya sonra emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Paylaş :
Etiketler :  mükerrem tollu, erdemli belediyesi, elvanlı, mersin büyükşehir.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA