29 Mart 2024 Cuma

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Güzellik sektörünün duayeni Neslim Güngen’in Yeni Teklisi ’Şiirimin Dili’ Çıktı


Neslim Güngen Güzellik Merkezi, Cosmones Medikal, Clines, Cosmex, Fibroderms ve Gelecek Neslim Derneği’nin kurucusu ünlü iş kadını Neslim Güngen’in 4.teklisi “Şiirimin Dili”, Güngen’in oğlu Asil Orhan’ın doğum günü 19 Aralık’ta Youtube, Spotify ve dijital müzik marketlerindeki yerini aldı.

 

Tarih : 23 Aralık 2021 Perşembe 23:40   Okunma : 958

Neslim Güngen Güzellik Merkezi, Cosmones Medikal, Clines, Cosmex, Fibroderms ve Gelecek Neslim Derneği’nin kurucusu ünlü iş kadını Neslim Güngen’in 4.teklisi “Şiirimin Dili”, Güngen’in oğlu Asil Orhan’ın doğum günü 19 Aralık’ta Youtube, Spotify ve dijital müzik marketlerindeki yerini aldı.

Bestesi Kemal Boran’a ait olan şarkının düzenlemesini Dijital Meydan üstlendi. Klip ise, Uygur Akkaya yönetimenliğinde çekildi. Çekimler StudioCarbon’da yapıldı.

Neslim Güngen: “Şiirimin Dili ile 90’lı yıllara damga vuran şarkılardan birini Z kuşağına da sevdirmeyi amaçladık. Temmuz ayından beri yoğun bir tempo ile çalışmaları sürdürüyoruz. Modern altyapısı ile eğlenceli, insanı hareketlendiren bir şarkı oldu.”

2020 yazında ilk kez Kara Liste şarkısı ile müzik sektörüne dahil olan Neslim Güngen, daha sonra Anlayana şarkısını çıkarmıştı. 2021 yazında Sinan Akçıl ile birlikte seslendirdiği Mecburum Sanaşarkısı da Youtube’da 4 milyon tıklanma aldı.

Şarkı yayınlanmadan önce, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamasında; eleştirilere açık olduğunu, çünkü zaten bu işi bir şeyleri kanıtlamak için değil, sadece sevdiği için yaptığını söylemişti. Açıklamasında, bu şarkının özel bir hikayesi olduğunu da ekledi:

“Cover yapmak için 90’lı yıllara damga vurmuş bir şarkı arıyordum. O zamanlar Şiirimin Dili’ni çok severek dinlerdim ve bu şarkıyı seçmeye karar verdim. Eserin sahibiyle iletişim kurmaya çalıştığım sırada birkaç hafta önce vefat etmiş olduğunu öğrendim. 30 yıllık şarkının böyle bir tesadüfe denk gelmesi beni manevi olarak çok etkiledi. Bunu bir işaret olarak görüp bu şarkı için kolları sıvadım. Daha sonra eser sahibinin vasisi ile iletişime geçtik. O da beni çok sevdiğini ve eseri benim gibi sevdiği birinden duymaktan mutlu olacağını söyledi.”

Oğluna Doğum Günü Hediyesi

Neslim Güngen ve İnanç Güngen çiftinin oğulları Asil Orhan 19 Aralık 2020’de dünyaya gelmişti. Ondan tam bir yıl sonra Güngen, 19 Aralık 2021’de, yaklaşık altı aydır çalışmalarını sürdürdüğü Şiirimin Dili şarkısını müzik severlerle buluşturarak oğluna da anlamlı bir doğum günü hediyesi verdi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MAGAZİN, GÜZELLİK, SEKTÖRÜ, ŞİİRİMİN DİLİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA