20 Nisan 2024 Cumartesi

10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR  
 
     
   

Halk Günü talepleri çözümsüz kalmıyor..


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Halk Günü etkinliğinde vatandaşların ‘Atatürk posteri’, ‘Türk Bayrağı’ ile gıda ve yiyecek yardımı talebini geri çevirmedi. Belediye ekiplerini karşılarında gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemezken, bazı vatandaşların bayrağı öperek aldıkları görüldü. V

 

Tarih : 19 Aralık 2017 Salı 21:45   Okunma : 1234

Türkiye’de birçok belediyeye yaptığı projelerle örnek olan Mezitli Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmayı da ihmal etmiyor. Her fırsatta vatandaşların sorunlarını dinleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,  istek ve taleplerin en hızlı bir şekilde yerine getirilmesi konusunda gerekli hassasiyeti gösteriyor. Çamlıca Mahallesi’nde düzenlediği Halk Günü etkinliğinde vatandaşların ‘Atatürk posteri’, ‘Türk Bayrağı’, kıyafet ve gıda yardımı taleplerini geri çevirmedi.  Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplere gerekli talimatları veren Başkan Tarhan, halk ve belediye arasındaki köprüyü güçlendirdi. Ailelerin evlerinde çat kapı ziyaret eden ekipler, ‘Atatürk posteri’, ‘Türk Bayrağı’yardım paketinihediye etti. Belediye ekiplerini karşılarında gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemezken, göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı da Başkan Tarhan’a sonsuz teşekkürlerini ilettiler. Bazı vatandaşların da kendilerine verilen Türk bayraklarını öperek aldıkları görüldü.

GÖNÜLDEN GÖNÜLE İLETİŞİM KURUYORUZ

Mezitli’nin büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, her fırsatta Mezitli halkıyla görüştüğünü ve imkânlar doğrultusunda taleplerini yeri getirmeye çalıştığını dile getirdi. Başkan Tarhan, “Halk günü etkinliklerinde vatandaşlarımızın yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi gibi sorunların dışında, onların sosyal ve manevi ihtiyaçlarına da ortak oluyor, çözüm üretiyoruz. Halkımızla kurmuş olduğumuz birlik ve kardeşlik duygusunu her geçen gün daha da artıyoruz. İlçemizde bulunan herkesle görüşüyor, gönülden gönülle iletişimizi güçlendiriyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetlerin geri dönüşümünü, halkımızın bizlere göstermiş olduğu güler yüzü, güveni ve samimiyetiyle alıyoruz. Tıpkı bugün Çamlıca Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızla kurduğumuz iletişim gibi. Onların memnuniyeti ve olumlu görüşleri bizlere çalışma azmi veriyor” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZ VATAN, MİLLET VE MEZİTLİ SEVDALISI BİRİSİ

Halk Günü’nde Başkan Tarhan’la tanıştığını ve çok memnun olduğunu ifade eden Sefer Akkurt, daha önce birçok yere müracaat etmesine rağmen geri dönüş alamadığını dile getirdi. Belediyenin geri dönüş yaptığından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Akkurt, “Halk Günü etkinliğinde Başkanımıza duygularımı, düşüncelerimi ve aile durumumu anlattım. Kendisi beni pür dikkat dinledi. İstek ve taleplerimi de şimdi yerine getirdi. Ben vatanını, milletini seven bir insanı her zaman takdir ederim. Başkanımız da gerçekten vatan, millet ve Mezitli sevdalısı birisi. Kendisini tanıdığım için çok şanslıyım. Yakışıklı, babayiğit ve kibar bir insan. Şimdiye kadar birçok yere müracaat etmeme rağmen hiç kimse yardım etmemişti bize. Ama başkanımız en kısa sürede yardımını iletti. Daha ne söylenebilir ki. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu. 

Paylaş :
Etiketler :  neşet tarhan, mezitli belediyesi, halk günü, mezitli.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA