29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Tenis Turnuvası Ödülleri Sahiplerini Buldu..


Erdemli Belediyesi Tenis Kursunda eğitimlerini sürdüren öğrenciler arasında tenis turnuvası düzenlendi. Turnuvaya 85 öğrenci katılırken, dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. 7-10 yaş gruplarından öğrencilerin katıldığı turnuvaya katılım ve ilgi oldukça yoğun olurken maçlarda son derece çekişmel

 

Tarih : 24 Aralık 2017 Pazar 01:13   Okunma : 1329

Erdemli Belediyesi Tenis Kursu’nun düzenlediği 7-10 yaş grubu öğrencileri bir araya getiren turnuvada yarışanlar ödül aldı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu tarafından kategorilerde derece kazananlara kupa ve madalyaları verildi. Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı açıklamada; ‘’turnuvada yeteneklerini sergileyen ve öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen eğitmenlerimize teşekkür ediyor, yürekten kutluyorum.” dedi.

ERDEMLİ’DE HERKES SPOR YAPABİLSİN DİYE TESİSLER KAZANDIRDIK

Turnuva sonrası düzenlenen ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye olarak sportif etkinlikler düzenlendiğini ve desteklendiğinin altını çizerek, geleceğin teminatı olan çocuk ve gençler için eğitim ve kültür kadar spora da önem verdiklerini belirtti. Spor faaliyetlerinin çocukları ve gençleri yanlış işlerden koruduğuna dikkat çeken Başkan Tollu, Erdemli Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini söyledi. Belediyenin imkânları doğrultusunda çeşitli spor dallarında da ellerinden gelen çalışmaları yaptıklarını ifade eden Başkan Tollu, ‘’Herkesin, özellikle de genç sporcuların spor yapmaları için Erdemli’nin birçok bölgesine spor tesisleri kazandırdık. Herkesin spor yapabilme imkânına kavuşabilmesi için belediye olarak ne gerekiyorsa yapıyoruz. İlk defa bizim dönemimizde Erdemli’de tenis oynanmaya başlandı. İlçemize ve köylerimizde yaşayan gençlerimiz ve vatandaşlarımız spor yapabilmesi için tenis kortu kazandırarak gençlerimizin de bu sporu yapabilmelerine imkân sağladık. Öte yandan yapılan her parka spor aletleri konumlandırıyoruz. İlçemize yeni voleybol, basketbol gibi tesislerde kazandırıyoruz. Bu yüzden sporu ve sporcuyu desteklemeye bu tür turnuvaların artarak devamını sağlayacağız. Altyapıdan başlayarak umut veren sporcuların yetişmesi için spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

BAŞKAN TOLLU GENÇLERE, ÇOCUKLARA, KENT İNSANINA SAHİP ÇIKIYOR

Tenis Kursu hocası Hüseyin Işık’ta yaptığı açıklamada; “Belediye Başkanımız Sayın Mükerrem Tollu gençlere, çocuklara, kent insanına çok önem veriyor. Bu önemi yaptıklarıyla her zaman gösteriyor. Düzenlenen tenis turnuvasına emeği geçen başta belediye Başkanımız MükerremTollu’ya, tenis turnuvasına katılan gençlerimize teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yetkililerden yapılan açıklamada; Erdemli Belediyesi Tenis Kursu düzenlenen turnuvalar ile çeşitli branşlarda başarılı sporcuların yetiştirilmesi hedeflendiği de bildirildi.

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, belediye başkanı, mükerrem tollu, tenis turnuvası.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA