28 Mart 2024 Perşembe

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Binlerce kişi kansere karşı dans etti..


Mezitli Belediyesi Spor Okulları Zumba Ekibi tarafından kanser hastalığına dikkat çekmek amacıyla bir dans etkinliği düzenledi. Soli Pompeiopolis Sütunlu Cadde’de düzenlenen etkinlikte, tarih, doğa, deniz, güneş, müzik ve dans kanserle mücadelede farkındalık yaratmak için işbirliği yaptı.

 

Tarih : 21 Şubat 2017 Salı 23:23   Okunma : 1365

Mezitli’de kanser hastalığına karşı farkındalık yaratmak amacıyla bir dans ve müzik etkinliği düzenlendi. Mezitli Belediyesi Spor Okulları Zumba Ekibi tarafından yapılan etkinlikte binlerce kişi kansere karşı dans etti. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın eşi Sembol Tarhan ile birlikte katıldığı Soli Popmeiopolis Sütunlu Cadde’de gerçekleşen etkinlikte, folklordan zumbaya, R&B’den tangoya kadar çok sayıda dansçı kanserle mücadeleye dikkat çekmek ve hastalara moral vermeye çalıştı.

Hafta sonu havanın güzel olmasını fırsat bilerek Soli Pompeopolis Sütünlu Cadde'ye akın eden Mersinliler, tarihi bir mekanda, limon bahçelerinin yanı başında, kış ayında güneşin ve denizin tadını çıkararak tarifi imkansız bir gün geçirdi. 7’den 70’e, kadın erkek herkesin dans ettiği etkinlikte Mezitli Belediyesi Spor Okulları Zumba Ekibi, birbirinden güzel dans koreografilerini sergilerken, Mezitli Belediyesi Mersina Halk Oyunları Topluluğu da, forklörümüzün çağdaş örneklerinden oyunlar oynadılar. Etkinliğe konuk olarak katılan D&S Dans Akademisi ve Sanat Merkezi’nden Deniz Kabul ve Kaan Çukur, sergiledikleri salsa dansı ile büyük beğeni topladılar. Zumba Sanatçısı Ömür Abay ve Cem Bulat ta etkinliğe katılarak birinden kıvrak danslarıyla, konukları coşturdular.

 

TARİH, DOĞA, DENİZ, GÜNEŞ, MÜZİK, DANS
Etkinliğe katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Şubat ayında Mersin’de harika bir havaya dikkat çekerek, “Dünya’nın hiçbir yerinde böylesi güzellikleri bir arada yaşamanız mümkün değil. Bir tarafımızda 2 bin 500 yıllık Soli Pompeiopolis sütunları, diğer tarafımızda elinizi uzatıp koparabileceğiniz portakal ve limon bahçeleri, karşımızda masmavi Akdeniz, Şubat ayında olmamıza karşın pırıl pırıl güneş, müzik, dans ve çok önemli ve değerli bir amaç için buluşmuş binlerce insan. Mutlu olmak için her şeyimiz var. Mezitli bu denli güzelliklerin bir arada yaşanabileceği bir yer” dedi.

 

MEZİTLİ HALKI ÇAĞDAŞ TÜRKİYE ÖRNEĞİDİR

Etkinliğe katılan tüm konuklara ve dansçılara teşekkür eden Başkan Tarhan, “Biz ülkenin suni gündemlerinden kendimizi kurtararak böylesi değerli konular için bir araya gelmeliyiz. Mezitli halkı bu denli insanlık yararına işler için omuz omuza verebilecek çağdaşlıktadır.  Bu yapısıyla Türkiye’ye örnek olmaktadır. Adımızdan böyle işlerle bahsettirmeliyiz. Biz kullanılmayan bir alanı bisiklet ve yürüyüş yolu haline getirdik. Sizler her zaman her şeyin en güzeline layıksınız. Herkesin mutlu olmasını ve güzel günler geçirmesini istiyoruz. Önümüzdeki günlerde oluşturacağımız stantlarla bu bölgeyi çekim merkezi haline getirmek istiyoruz. Sizleri her zaman bu alanlarda bekliyoruz. Buraları daha çok kullanırsanız yapılan hizmetlerin bir değeri olur” dedi.

Etkinlikte, katılım gösteren dans gruplarına plaket verilirken, Mezitli Belediyesi Spor Okulları Zumba Ekibi de Başkan Tarhan’a verdiği destek nedeniyle teşekkür plaketi sundu.

 

Paylaş :
Etiketler :  kanser, zumba, mezitli belediyesi, neşet tarhan, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA