24 Nisan 2024 Çarşamba

22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``   15:42   ERDOĞAN TOPRAK: "ÇOCUK İSTİSMARININ YAYGINLAŞTIĞI TABLOYU TÜRKİYE VE ÇOCUKLARIMIZ HİÇ HAK ETMİYOR"   15:32   VAHAP SEÇER, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI    15:14   AYM KARARINA RAĞMEN TAKSİM 1 MAYIS`A KAPALI   14:51   İMAMOĞLU, 23 NİSAN`DA KOLTUĞUNU 9 YAŞINDAKİ METLİ`YE DEVRETTİ: “BAŞKANLIK KOLTUĞU KİMSEYE AİT DEĞİL, MİLLETE AİT”   14:51   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANLIĞI`NDA ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ   14:49   ABDURRAHMAN TUTDERE`NİN KOLTUĞUNA DEPREMZEDE ÖYKÜ MİNA IŞIK OTURDU... "ÇİÇEK GİBİ BİR ADIYAMAN İSTİYORUM"   14:32   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AYM BAŞKANI ÖZKAYA İLE GÖRÜŞTÜ   14:22   ÖZGÜR ÖZEL, 23 NİSAN`DA TBMM`DEKİ KOLTUĞUNU MÜZİK ÖĞRENCİSİ DORA MİMAROĞLU`NA DEVRETTİ   13:49   BAŞKAN YILDIZ, 23 NİSAN’DA KOLTUĞUNU MİNİK EYLÜL’E BIRAKTI   13:49   VAHAP SEÇER: “ÇOCUKLARIMIZA SÖZÜMÜZDÜR: GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ, GÜNEŞLİ GÜNLER”   13:37   MERSİN`DE COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI   12:59   SEZGİN TANRIKULU: TÜRKİYE`DE ÇOCUKLAR BASKI ALTINDA. ÇOCUKLAR AÇISINDAN AĞIR BİR TABLO VAR. BU KOŞULLARIN DEĞİŞMESİ İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ  
 
     
   

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu Etüt Merkezi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi


Lise ve Üniversiteye hazırlık kursu niteliğinde toplam 900 öğrenci kapasiteli ücretsiz eğitim kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu öğrencilerle bir araya geldi.

 

Tarih : 30 Ocak 2018 Salı 17:37   Okunma : 1501

Ücretsiz etüt merkezinde eğitim gören öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Tollu, Türkiye’nin ve Erdemli’nin geleceği olan gençlere yeni bir eğitim yuvası kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, ‘’Üniversiteye hazırlanan öğrenci kardeşlerimiz için belediyemizin bünyesinde bulunan binamızda etüt merkezi kurduk. Gençlerimize eğitim vermesi için öğretmen arkadaşlar görev yapıyor. Kendilerine eğitim adına her türlü imkânı sağladık. Eğitim için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.

 

Erdemli Belediyesi tarafından hizmete açılan lise ve üniversiteye hazırlık etüt merkezinde öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, üniversiteden mezun olmanın yeterli olmadığını, çok çalışarak kendilerini geliştirmeleri gerektiğini anlattı. Tollu, konuşmasında;“belediyemizin kapıları öğrencilerimize sonuna kadar açıktır. Neye ihtiyacınız varsa, ne istiyorsanız, ne sorununuz varsa bize gönül rahatlığı ile tek başınıza gelebilirsiniz” vurgusu yaptı.  Öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında eğitim-öğretimin önemine değinen Başkan Tollu, ‘’Başarıya ulaşmanız geleceğinize yön verecek eğitim hayatınızda ideallerinizi gerçekleştirmek adına hocalarımızla sürekli görüşüyoruz. Sizlerin de bilgiye ulaşma noktasında bir eksiğiniz, talebiniz varsa onu yerine getirmek bizim en asli görevimiz çünkü önce Cenap-ı Allah’a sonra bizlere emanetsiniz. Emeğinizin sonunda sizlere iyi bir yer kazandırmak amacındayız. Onun vebali gerçekten bizim. Dolayısıyla siz istedikten gayret ettikten sonra biz sizleri en mükemmel yerlere taşıyacağız, bundan kimsenin endişesi olmasın” ifadelerini kullandı.

"BİZ, GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ"

Belediye olarak tüm öğrencilere destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Tollu, öğrenciye yapılan yatırımın hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini söyledi. Erdemli Belediyesi’nin son dönemde sosyal belediyecilik alanında büyük başarılara imza attığını kaydeden Tollu, “Bunun son örneğini bu yıl uygulamaya koyduğumuz ücretsiz eğitim kursu ile gösterdik. Biz, geleceğimize yatırım yapıyoruz. Bu da boşa gitmeyecektir. Çünkü çocuklarımızın başarıları bu ülkenin başarısıdır. Bu bizim için, bu ülkenin geleceği için çok önemlidir. Çocuklarımıza güveniyoruz ve onlara tüm hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi. Eğitim konusunda hiçbir hizmetten kaçmadıklarını da ifade eden Tollu, bu çerçevede okullara, öğrencilere ve ailelerine yönelik hizmetler üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA