25 Nisan 2024 Perşembe

13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK   19:42   SEZGİN TANRIKULU: "AKP`NİN KAYYUM UYGULAMASI, SİYASİ BİR KÖTÜLÜK OLARAK TARİHE GEÇECEK"   18:43   AVUKATLAR 27 NİSAN`DA ANKARA`DA "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ"NE HAZIRLANIYOR... ANKARA BARO BAŞKANI KÖROĞLU: "BU MİTİNG AVUKATLARIN EKONOMİK ANLAMDA BÜYÜK ÇIKMAZA SÜRÜKLENMESİ NEDENİYLE DÜZENLENİYOR"   18:10   TBMM GENEL KURULU`NDA CHP VE MHP ARASINDA `MANİSA` TARTIŞMASI   18:01   KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI KAHVECİ ESKİ BORÇLARI BELEDİYE BİNASINA ASTI   17:23   DEM PARTİ BATMAN İL BAŞKANLIĞI`NA OPERASYON   16:41   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN ‘23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ` GALA YEMEĞİYLE SONA ERDİ  
 
     
   

Mersin Barosu Gaziantep’te Öğrencilere Kitap Bağışı Yaptı


Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi, Mersin Barosu Çocuk Kumbarası’nda toplanan kitapları, Gaziantep’te öğrencilere bağışladı

 

Tarih : 10 Şubat 2018 Cumartesi 13:16   Okunma : 1895

Mersin Barosu’nda ve ilçe Adliyelerde bulunan Mersin Barosu Çocuk Kumbarası’na, hayırsever avukatların ve vatandaşların bağışlamış olduğu kitaplar toplanarak, Gaziantep’in Nizip ilçesinde bulunan Abdurrahman Alkan Ortaokulu öğrencilerine bağışladı.

Mersin Baro Başkanı Av. Ali Er yaptığı açıklamada, “Mersin Barosu Çocuk Kumbarası’nda biriken kitap, kıyafet ve oyuncaklar, Çocuk Hakları Merkezimiz tarafından ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırılıyor. Kumbaramızda biriken kitaplarımız, Gaziantep’te öğrencilerimize bağışladık. Mersin Barosu olarak, sosyal sorumluluk çalışmalarımızla sadece Mersin’e değil, çevre illere de katkı sağlıyoruz” diye konuştu.

Kitap okuma alışkanlığının küçük yaşta kazandırılması gerektiğinin önemine değinen Baro Bşk. Er, “Okumayan millet geçmişini, kültürünü ve tarihini bilemez. Çocuklarımıza küçük yaşta tarihimizi ve kültürümüzü öğretmeliyiz, ufkunu genişletmeliyiz. Bu da kitap okuma alışkanlığı ile olur. Amacımız, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak” ifadesini kullandı.

AV. RUŞEN AYŞEN AYILGAN:“ÇOCUKLARI MUTLU ETMEK, EN BÜYÜK MUTLULUĞUMUZDUR”

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Ruşen Ayşen Ayılgan ise, “Çocuk Hakları Merkezi olarak, Mersin merkez ve tüm ilçelerde bulunan okullarda başlatmış olduğumuz eğitim seferberliğinin yanı sıra, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza da destek oluyoruz. Okullarda öğrencilerimize okul ihtiyaçları ve kırtasiye malzemeleri yardımı yapıyoruz, ayrıca Mersin Barosu Çocuk Kumbarası’nda biriken kıyafet, kitap ve oyuncakları ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırıyoruz. Kitapları, Gaziantep’te Abdurrahman Alkan Ortaokulu öğrencilerine ulaştırarak, eğitimlerine katkı sağladık. Hayırsever meslektaşlarımız ve vatandaşlarımız, kitaplarını evde raflarda tozlanmaya bırakmak yerine, çocuk kumbaramıza bağışlandığında, çocuklarımızın eğitimine büyük ölçüde katkı sağlamış oluyorlar. Çocukları mutlu etmek, en büyük mutluluğumuzdur” şeklinde konuştu.

Abdurrahman Alkan Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri, kedilerine kitap desteği veren Mersin Barosu’na teşekkür ettiler.

 

Paylaş :
Etiketler :  mersin barosu, çocuk hakları kumbarası, gaziantep

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA