28 Mart 2024 Perşembe

12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR   15:41   DEM PARTİ MERSİN’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR   15:29   VAHAP SEÇER, İKİNCİ 5 YILLIK DÖNEMDE MERSİN`E YENİ PROJELER KAZANDIRMAYA HAZIRLANIYOR    15:12   VAHAP SEÇER, ÇAMLIYAYLA`DA HALKLA BULUŞTU: “ÇAMLIYAYLA’YI İMRENİLİR BİR HALE GETİRECEĞİZ”  
 
     
   

CHP’li Başkan Uçar, “Bu eğitimcileri şiddetle kınıyoruz.


CHP Silifke ilçe Başkanı Uçar, “Bu eğitimcileri şiddetle kınıyor, yetkilileri göreve davet ediyoruz” Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke ilçe Başkanı Bünyamin Uçar, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununu hiçe sayarak siyasi parti liderlerini, milletvekillerini ve partileri hedef alan küfürbaz eğitim

 

Tarih : 22 Şubat 2017 Çarşamba 08:35   Okunma : 1341

CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, “OHAL sürecinde ’Hayır’ diyenler soruşturmaya tabi tutulurken ‘Evet’ diyenlere hiçbir şey yapılmıyor. İktidar partisinin herhangi bir etkinliğine devlet memurları katılıp veya katılmaya mecbur edilirken hiçbir yasal işlem yapılmıyor. Fakat söz konusu muhalefet partileri olduğu zaman tutanaklar tutulup soruşturmalar açılıyor. Vali, Kaymakam, Hâkimler ve Savcıların bu duruma biran önce el atmalarını istiyoruz.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi kamu çalışanlarından bazılarının yasa hükümlerini hiçe sayan, partimizi ve yöneticilerimizi hedef alan paylaşımları olduğu tespit edilerek, yetkili makamlara şikâyetimizi yapmış bulunmaktayız.

“BU EĞİTİMCİLER BELGELERLE TESPİT EDİLMİŞTİR. YETKİLİLER GEREKENİ YAPMALIDIR”

Öğretmenevi Müdürü Adem KOŞTUR, facebook sosyal paylaşım ağında 13.02.2017 tarihinde yaptığı bir paylaşımın altına İlçemiz Cumhuriyet İlkokulu Müdür vekili olarak görev yapan Serdar SEYHAN 14.02.2017 tarihinde saat 01.41 ‘de yorumda bulunmuş, yorumunda “ CHP, PKK, HDP, FETÖ vs. gibi bölücüler HAYIR dediği için EVET diyecek kadar elhamdülillah boş Bir millet değiliz…”diyerek partimizi bölücülükle itham etmiş, bozuk zihniyete ve Müslümanları aşağılamakla suçlamıştır.

Bu yorum Adem KOŞTUR tarafından da beğenilmiş olup halen binlerce arkadaşı olan Adem KOŞTUR’un sayfasında görülmekte olup, her partiye gönül vermiş kişilerin bulunduğu arkadaşları tarafından da okunmuş ve partimizde infiale neden olmuştur.

Cumhuriyet İlkokulu müdürü olan bu zat; attığın bu çamur bizim üzerimize yapışmaz. O bölücü örgütlerle kimlerin geçmişte kolkola olduğunu kamuoyu çok iyi bilmektedir. Eğitim camiasına ve Cumhuriyet isimli bir okula asla yakışmayan bu zatı kınıyor ve gerek ilçe Kaymakamının gerekse İlçe Milli eğitim müdürünün konu ile ilgili tavırlarının takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyuruyorum.

Yine İlçemiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sabit Yıldız ise kendisine ait twitter@tibas33 uzantılı sayfasından attığı twetlerde genel başkanımız, parti yöneticilerimiz, milletvekillerimiz hakkında ağır ithamlarda bulunmuş, genel başkanımızın partiyi PKK ile ilişkili hale getirmekten, kardeşi ile olan problemleri diline dolayarak, kendisini kanı bozuklukla itham etmeye, milletvekili Eren Erdem’i “Fars köpeği” sıfatı takmaya kadar ağır itham ve iftira dolu paylaşımlarda bulunmuş ve sayfasında paylaşmıştır.

Hatta bazı paylaşımlarında bir eğitimcinin, hele hele din eğitimi veren bir okul müdürünün ve meslek dersi öğretmenin ağzına yakışmayacak, “Pezevenk”, “Fars köpeği” vs. ifadeler kullanmış, bu durum partimizde ve toplumda büyük rahatsızlık yaratmıştır.

Bu yorumda bulunan ve bunu sayfasından engellemeyip beğenen kamu çalışanları; Partimizi bölücülükle suçlayarak partimizin aleyhine fiilen faaliyette bulunarak 657 Sayılı DMK 125 D/o bendine aykırı fiili çalışma yürütmüşlerdir.

Partimiz hakkında iftira atarak 657 Sayılı DMK 7. Maddesinde yazılı olan hükümlere göre tarafsızlığını ortaya koyan eylemde bulunmuşlardır. Bu yorumla özellikle OHAL döneminde milyonlarca seçmeni, on binlerce üyesi, binlerce delegesi olan seçmenlerimizi ve vatandaşlarımızı tahrik ve teşvik ederek 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu  125 Maddesi E/a bendinde yazılı olan hükümlere aykırı davranışta bulunmuşlardır.

Bu hususlar göz önünde tutularak, ilçemizde ve partililerimiz arasında huzursuzluk yaratan, partililerimizi tahrik eden, Cumhuriyeti kuran iradeyi bölücülükle suçlayan, partimizi ve partililerimizi Müslümanları aşağılamakla suçlayan, adı geçen kamu görevlileri hakkında adli ve idari gerekli işlemlerin yapılmasını; tarafsızlığını yitiren, siyasi faaliyette bulunan bu şahısların gerekli cezayı almaları hususunda yetkilileri bir ana önce göreve davet ediyoruz” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  chp, silifke, referandum, bünyamin uçar.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA