25 Nisan 2024 Perşembe

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Mersin Berberler Odası’nda Doğan Gündüz’e tam destek..


Mersin Berberler ve Kuaförler Odası’nın üç adayın başkanlık için kıran kırana yarıştığı genel kurulunda ipi göğüsleyen taraf mevcut Başkan Doğan Gündüz ve ekibi oldu. 1282 delegenin oy kullandığı genel kurulda rakiplerine büyük fark atan Doğan Gündüz hanesine yazdırdığı 705 oyla odanın yeniden başka

 

Tarih : 12 Şubat 2018 Pazartesi 08:23   Okunma : 1520

Mersin Berberler ve Kuaförler Odası’nın üç adayın başkanlık için kıran kırana yarıştığı genel kurulunda ipi göğüsleyen taraf mevcut Başkan Doğan Gündüz ve ekibi oldu. 1282 delegenin oy kullandığı genel kurulda rakiplerine büyük fark atan Doğan Gündüz hanesine yazdırdığı 705 oyla odanın yeniden başkanlığına getirilen isim olurken, diğer adaylardan Yılmaz Tümay 292, Ali Katırcı ise 285 oyda kaldı.

Mersin Büyükşehir Kongre Merkezinde yapılan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Birlik yöneticileri Nesil Aydın, Ömer Şahbudak, Mehmet Torun, Yavuz Selim Madenli, Birlik Disiplin Kurulu üyesi Aziz Biricik, Birlik Denetim Kurulu üyesi Hüseyin Karteper, Mersin Bakkallar Odası Başkanı Eşref Tombak,Mersin Terziler Odası Başkanı Atila Atar, Hurdacılar Odası Başkanı Hasan Öztürk, Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur, Marangozlar Odası Başkanı Bekir Yücesoy, Matbaacılar Odası Başkanı Bora Tugay, Kahveciler Odası Başkanı Nihat Dağdelen, Kasaplar Odası Başkanı Erdal Pekmez, Giyim Eşyası Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu, Tarsus Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Tarsus İnşaat Malzemesi Satıcıları Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez ile oda üyeleri katılım gösterdi.

Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’in, divan kuruluna ise Nesil Aydın, Ömer Şahbudak, Mehmet Torun ve Aziz Biricik’in getirildiği genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Ardından Divan Başkanı Talat Dinçer tarafından genel kurula okunan gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi. Ardından Oda Başkanı Doğan Gündüz tarafından açılış konuşması yapıldı ve geçmiş dönem çalışma raporu okundu. Oda Denetim Kurulu Başkanı Feray Bulut tarafından okunan denetim kurulu raporu sonrası Divan Başkanlığınca okunan raporlar yönetim ve denetim kurullarının ibrası ile birlikte oylamaya sunuldu ve raporlar oy birliğiyle kabul edildi. Ardından okunan gelecek dönem tahmini bütçede oylanarak oy birliğiyle kabul edildi.

Raporların sona ermesi sonrası ise seçimlere geçildi. Mevcut başkan Doğan Gündüz ile Yılmaz Tümay ve Ali Katırcı’nın başkanlık için yarıştığı genel kurulda zafere ulaşan isim Gündüz ve ekibi oldu. 1282 delegenin oy kullandığı genel kurulda rakiplerine büyük fark atan Doğan Gündüz ve ekibi aldığı 705 oyla yeniden göreve getirilirken, diğer adaylardan Yılmaz Tümay 292, Ali Katırcı ise 285 oyda kaldı.

Doğan Gündüz Bakanlığındaki Mersin Berberler ve Kuaförler Odası’nda Abdurrahman Ersan, Aydın Aras, Çetin Banaz, Koçali Kabaklı, Murat Dolaş, Salim Akça, Ömer Aman ve Sevgi Şahin Yönetim kuruluna; Feray Bulut, Sedat Şayan ve Ramazan Pürçek Denetim kuruluna seçilen isimler oldu.

Paylaş :
Etiketler :  esob, berberler ve kuaförler odası, doğan gündüz.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA