24 Nisan 2024 Çarşamba

12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A: “TASARRUFU SARAY`DAN BAŞLATIN”   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``   16:13   CHP`DEN 1 MAYIS YASAĞINA TEPKİ... GAMZE TAŞCIER: "1 MAYIS TAKSİM`DİR, TAKSİM 1 MAYIS`TIR"   15:42   ERDOĞAN TOPRAK: "ÇOCUK İSTİSMARININ YAYGINLAŞTIĞI TABLOYU TÜRKİYE VE ÇOCUKLARIMIZ HİÇ HAK ETMİYOR"  
 
     
   

CHP Gençlik Kollarından Silifke, Anamur Ziyareti..


CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Didar Şimşek , Mersin Gençlik Örgütleri il Başkanı İ.Ethem Güzel ve il yöneticilerinden oluşan bir heyet 2. Bölge olarak tabir edilen ilçelerde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

Tarih : 25 Şubat 2018 Pazar 16:37   Okunma : 2369

CHP Gençlik Kolları  Genel Başkan Yardımcısı Didar Şimşek , Mersin  Gençlik Örgütleri il Başkanı İ.Ethem Güzel ve il yöneticilerinden oluşan bir heyet 2. Bölge olarak tabir edilen ilçelerde bir dizi  ziyaretlerde bulundu.

Göreve gelmelerinden sonra İl Yönetimi olarak yaklaşan yerel seçimleri de dikkate alarak bir dizi karar aldıklarını ve zaman kaybetmeden bu kararları hayata geçirmeye çalışacaklarını ifade eden Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Güzel, İl genelinde ve ilçelerde atıl durumda bulunan gençleri kazanmak için CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Didar Şimşek’ın koordinasyonunda yoğun bir çalışma içinde olacaklarını söyledi.

Kongreler sonrası  Yaptıkları ilk tespitlerde bazı ilçelerde gençlik kolları yönetimlerinin esikliklerini tespit ettiklerini ve bu doğrultuda 2.Bölgede gençlik örgütlerini gezerek destek verdiklerini hemde çalışmalarını yerinde incelediklerini belirtti.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK, “MERSİN’İ KARIŞ KARIŞ GEZECEĞİZ”

İkinci bölgeye yaptığı geziyi değerlendiren Genel Başkan Yardımcısı Didar Şimşek; Seçim zamanı yoğun bir süreç geçirdik. İlçelerimizi ziyaret edemedik. Seçimden sonra ilk fırsatta ikinci bölgeye hem teşekkür ziyareti hem de 26 Şubat Ankara yolculuğu için bir ön hazırlık yaptık. İlçe örgütlerimizi Ankara'ya davet ettik. Hepsi ile ayrı ayrı görüştük, hepsinin bizim için ne kadar değerli olduğunu ve bu aşamada 2019 sürecinde onlarla birilikte yol yürümenin, daha da örgütlenmenin ne kadar önemli olduğunu vurguladık.

Aynı gün içinde Anamur merkezde şehidimiz Halil İbrahim Şık,Akine Köyündeki Şehidimiz Mehmet Kuş'un ailelerini ziyaret ederek acılarına ortak olduk. Bundan sonra, özellikle üniversitelerde komisyonumuz oluşturuluyor.. 2019 süreci yaklaşıyor. Bu sürece en örgütlü biçimde bir kadro kurarak, 2019'da sandıkları, oyları, insanların özgür iradelerini korumak adına hep sokaklarda olacağız. Daha fazla mücadele edeceğiz. Bizler zaten "Daha fazla cesaret" diyerek bu yola çıktık. O yüzden başka bir geleceği mümkün kılmak adına, mücadelemiz her zaman devam edecek.

Son olarak bundan sonra 2.bölge ziyaretlerini daha sık yapacaklarını ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Didar Şimşek; sadece büyükşehir yasasından dolayı değil örgütlenebilme açısından önemli bir bölge olduğundan dolayı 2. bölge ziyaretlerini önemsediğini ve bu bölgenin eskiden olduğu gibi yine solun kalesi olabileceğini ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, DİDAR ŞİMŞEK, ETHEM GÜZEL, SİLİFKE, ANAMUR.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA