19 Nisan 2024 Cuma

01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR  
 
     
   

Başkan Mustafa Turgut, ‘Esnaflarımıza sahip çıkalım’..


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Üretimden tüketime giden bu yolda alnının teriyle çalışan tüm esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum’ dedi.

 

Tarih : 26 Şubat 2018 Pazartesi 18:12   Okunma : 1133

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Üretimden tüketime giden bu yolda alnının teriyle çalışan tüm esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum’ dedi.

Değişik mahalle ve caddelerdeki esnafları ziyaret etmeyi sürdüren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Demirciler sokağında esnaf ve vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. Halkının talep ve sıkıntılarını not alarak anında çözüm üreten Başkan Turgut, genç yaşlı herkesle tokalaşıp talepleri ve sıkıntıları dinledi.

İlçenin gelişmesinde esnafların önemli rol üstlendiğini belirten Başkan Mustafa Turgut, “İlçemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmaları yerinde, sokak sokak gezerek vatandaşlarımızla birlikte istişare yaparak denetliyoruz. Mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyerek, gerekli birimlere yönlendirmesini yaparak çözüme kavuşturuyoruz. Her zaman hizmet için ve halkımızın rahatlığı için çalışacağız. Zaten her hafta Salı günleri düzenlediğimiz halk günlerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Halk günü dışında görüşmek isteyen kişilere her zaman kapımız açık. İşinden, gücünden ve rahatsızlığından dolayı belediyeye kadar gelemeyen vatandaşlarımızda var. Bizde onların ayağına kadar gidiyor, taleplerini, fikirlerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Halkın sıkıntısını, isteğini bilmeden anlamadan bu şehre hizmet edemeyiz. Bu bölgede yaşayan insanların neye ihtiyacı varsa o konuda çalışmalarımızı yapıyor ve halkımıza sunuyoruz" dedi.

Kahvehanesinden, manavına, berberinden, lokantasına kadar bütün esnafa uğrayarak herkesle birebir görüşen Turgut, “Silifke’miz o kadar hızlı değişiyor ve büyüyor ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Silifke’mizi tercih ediyor. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  silifke, belediye başkanı, mustafa turgut, chp.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA