28 Mart 2024 Perşembe

13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR   15:41   DEM PARTİ MERSİN’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR  
 
     
   

Taşucu’na 1841 m2’lik Kapalı Pazar Yeri..


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Taşucu Mahallesi’nde 1841 m2 alan üzerine yapılacak olan Kapalı Pazar Yeri projesinde sona yaklaştıklarını açıkladı. Başkan Turgut, kent merkezi ve mahallelere kalıcı hizmetler kazandırmaya devam ettiklerini belirtti.

 

Tarih : 26 Şubat 2018 Pazartesi 18:59   Okunma : 1199

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Taşucu Mahallesi’nde 1841 m2 alan üzerine yapılacak olan Kapalı Pazar Yeri projesinde sona yaklaştıklarını açıkladı. Başkan Turgut, kent merkezi ve mahallelere kalıcı hizmetler kazandırmaya devam ettiklerini belirtti.

Hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar tarafından merakla beklenen Taşucu Kapalı Pazar Yeri Projesi, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Silifke Belediyesi tarafından, Taşucu’nda yapılacak kapalı pazar yeri ilemahallenin en önemli sorunlarından birisi olan pazarın çarşı merkezinden kaldırılacak olması ve burada ki trafik kazaları ile otopark sorununun bir nebzede olsa rahatlayacak olması vatandaşları memnun ediyor. Taşucu merkezinde Pazar kurulduğu günlerde gerek araç trafiği yönünden gerekse Pazar yeri alanının küçük kalması nedeniyle sıkıntılar yaşanıyordu. Yeni kapalı Pazar yeri projesi ile hem yasalara uygun bir Pazar yeri yapılacak hem de burada ki trafik sorunu çözülecek.

Çevrede bulunan esnaflar ve vatandaşlar bu durumdan oldukça memnun olduklarını ifade ederken, alışverişe gelen vatandaşlarda Pazar yerinin rahat bir konuma kavuşacağından memnun olduklarını belirttiler.

‘ARTIK MODERN VE YASALARA UYGUN BİR PAZAR YERİMİZ OLACAK’

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Kapalı Pazar Yeri projemizle hem pazarcı esnafımızı mağdur etmeden yasalara uygun bir alanda faaliyet vermelerini istedik hem de vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve düzenli koşullarda pazar ihtiyaçlarını yapmalarını sağladık.Esnaflarımızın tek çatı altında toplanarak halkımıza daha iyi hizmet vermesi için belediye olarak böylesine güzel bir çalışmayı vatandaşlarımıza anlattık ve hizmete sunduk. Herkes biliyor ki önümüzdeki yıllarda açıkta bir tek Pazar yeri kalmayacak ve esnaflarımızın hepsi yasayla birlikte bir çatı altında toplanarak hizmet verecekler.

Bugüne kadar görev süremiz içerisinde halkımıza verdiğimiz tüm sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik, vermeyiz de. Bugüne kadar bir çok projeyi masaya yatırdık ve bunları gerçekleştirmenin gayretini göstermekteyiz. Bunlarla beraber yaptığımız hizmetler ortada. Halkımızı boş vaatlerle değil, hizmete açtığımız icraatlarımızla mutlu etmeye çalışıyoruz. Ben tüm Silifkelileri ve Silifke’mizi seviyorum. Halkımıza hizmet etmekten de büyük onur duyuyorum. Bütün esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  chp, silifke belediyesi, başkan mustafa turgut, bünyamin uçar.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA