24 Nisan 2024 Çarşamba

22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``   15:42   ERDOĞAN TOPRAK: "ÇOCUK İSTİSMARININ YAYGINLAŞTIĞI TABLOYU TÜRKİYE VE ÇOCUKLARIMIZ HİÇ HAK ETMİYOR"   15:32   VAHAP SEÇER, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI    15:14   AYM KARARINA RAĞMEN TAKSİM 1 MAYIS`A KAPALI   14:51   İMAMOĞLU, 23 NİSAN`DA KOLTUĞUNU 9 YAŞINDAKİ METLİ`YE DEVRETTİ: “BAŞKANLIK KOLTUĞU KİMSEYE AİT DEĞİL, MİLLETE AİT”   14:51   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANLIĞI`NDA ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ   14:49   ABDURRAHMAN TUTDERE`NİN KOLTUĞUNA DEPREMZEDE ÖYKÜ MİNA IŞIK OTURDU... "ÇİÇEK GİBİ BİR ADIYAMAN İSTİYORUM"   14:32   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AYM BAŞKANI ÖZKAYA İLE GÖRÜŞTÜ   14:22   ÖZGÜR ÖZEL, 23 NİSAN`DA TBMM`DEKİ KOLTUĞUNU MÜZİK ÖĞRENCİSİ DORA MİMAROĞLU`NA DEVRETTİ   13:49   BAŞKAN YILDIZ, 23 NİSAN’DA KOLTUĞUNU MİNİK EYLÜL’E BIRAKTI   13:49   VAHAP SEÇER: “ÇOCUKLARIMIZA SÖZÜMÜZDÜR: GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ, GÜNEŞLİ GÜNLER”   13:37   MERSİN`DE COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI   12:59   SEZGİN TANRIKULU: TÜRKİYE`DE ÇOCUKLAR BASKI ALTINDA. ÇOCUKLAR AÇISINDAN AĞIR BİR TABLO VAR. BU KOŞULLARIN DEĞİŞMESİ İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ  
 
     
   

‘Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye devam ediyoruz’


Silifke Belediyesi KabasakallıMahallesi’nde mevcut yolların bakımını yaparak, ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda dayeni yol açma çalışmalarını gerçekleştiriyor.

 

Tarih : 3 Mart 2018 Cumartesi 07:22   Okunma : 1046

Silifke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, mahallelerde ki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle Muhtarı Ali Çomak ve mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı Silifke Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

‘VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRİYORUZ’

Yapılan hizmetlerde vatandaş memnuniyetine önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Kent genelinde ve farklı noktalarda devam eden belediye hizmetlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Bir mahallemizde parklar yapılırken başka bir mahallemizde parke döşeme, başka bir mahallemizde ise asfalt yama çalışmalarımız oluyor. Plan ve program dâhilinde yaptığımız bu çalışmaların hepsini bizzat yerinde görüp inceleyerek, muhtarımız ve vatandaşlarımızla fikir alış verişinde bulunuyoruz. Öncelikle halkımızın ulaşımında sıkıntıya neden olan kullanışsız yollarımızı genişleterek, bu yollarımızın bakımını yapıyor, ihtiyaç duyulan noktalarda da yeni yollar açıyoruz.

Siz değerli vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza hizmetlerimizde verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri daha da mutlu ediyor. Yol girmemiş, hizmet almamış bir tek mahalle bile bırakmıyoruz. KabasakallıMahallemize kazandırdığımız parke yollar, sosyal alanlar, yeni açtığımız yollar ve çevre düzenleme çalışmaları hem mahalle sakinlerimizin hem de buraya gelen kent sakinlerimizin büyük beğenisini topluyor.

Mahallemizin yollarını ve sokaklarını bir bir tamamlıyoruz. Dar olan yollar genişletilerek, toz ve çamur içerisinde olan yollarda asfalt ve parke taşı ile daha düzenli hale getiriliyor. Kabasakallı dün olduğu gibi bugünde bizim göz bebeği mahallelerimizden biridir. Hizmetlerimizin mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, başkan mustafa turgut, kaasakallı mahallesi.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA