29 Mart 2024 Cuma

09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

Baro Bşk. Er: “En Önemli İlkemiz, Avukata En İyi Hizmettir”


Mersin Barosu Tarsus ilçe temsilciliği tarafından Tarsus Adliyesibahçesine yaptırılan Atatürk Anıt Heykeli ve avukatların kullanımı için hizmete sunulan Teras Kafeterya’nın açılışı törenle yapıldı. Baro Bşk. Av. Ali Er, “Benimsediğimiz en önemli ilke, avukata en iyi hizmettir. Her hizmetimiz avukatl

 

Tarih : 18 Mart 2018 Pazar 00:51   Okunma : 1305

Mersin Barosu Tarsus İlçe Temsilciliği tarafından Adliye teras katında avukatlara özel yaptırılan Teras Kafeterya ile Adliyebahçesine yaptırılan Atatürk Anıt Heykeli’ninaçılışını, Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, Baro Bşk. Yrd. Av. Gazi Özdemir, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal,Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Halis Ünal, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahmut Erin, Tarsus Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Karakuş, Mersin Barosu Tarsus İlçe Temsilcisi Av. Cihan Öktem ve avukatlarla birlikte yaptı.

İlk olarak Atatürk heykelinin açılışındakonuşanMersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, Tarsus Adliyesi önüne Mersin Barosu olara,Adliyeye yakışır bir Atatürk heykeli yaptırmış olmalarının mutluğunu ve onurunu yaşadıklarını ifade ederek, “Bu ülkede askeri alanda kazanılan eşsiz zaferlerinardından günümüze kadar gelebilmiş olmamızı şüphe yoktur ki, Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz. Atatürk heykelinin Tarsuslulara, meslektaşlarımıza ve Tarsus Adliyesi’ne hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Daha sonra Teras Kafeterya’nın açılışını yapan Baro Bşk. Er, “Baromuz tarafından yeni yaptırmış olduğumuz kafeterya, meslektaşlarımız için önemli bir ihtiyaçtı. Avukatlarımız duruşma sırasını adliye koridorlarında beklemek yerine, artık daha nezih bir ortamda bekleyebilecekler. Avukatlarımız, duruşma sonrasında da meslektaşlarıyla bir araya gelip sohbet etme, güzel vakit geçirme imkânı bulabilecekler.  Benimsediğimiz en önemli ilke, avukata en iyi hizmettir. Her hizmetimiz avukatlarımızın, mesleğin itibarına ve saygınlığına yakışır şekilde temsilini sağlamak içindir. Baromuzun tüm imkânlarından ilçelerde görev yapan meslektaşlarımızın da faydalanmasına olanak sağlıyoruz. Teras Kafeterya, Tarsus Adliyesi’ne ve meslektaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Mersin Barosu Tarsus İlçe Temsilcisi Av. Cihan Öktem ise, “Tarsus Adliyesi’nde 3 Mart 2018 tarihinde ilçe temsilciliği olarak yaptırmış olduğumuz Atatürk Anıt Heykeli ve Baromuzun Tarsus Adliyesi’nde meslektaşlarımıza özel yaptırmış olduğu Teras Kafeterya, meslektaşlarımıza hayırlı olsun. Adliye’de meslektaşlarımız için gerekli bir hizmetti ve layıkıyla yaptık” şeklinde konuştu.

Törende, Baro İlçe Temsilcisi Av. Cihan Öktem, Atatürk büstünü yapan Mustafa Yüksel’e teşekkür plaketi verdi.

Paylaş :
Etiketler :  ali er, tarsus adliyesi, mersin barosu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA