19 Nisan 2024 Cuma

15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"  
 
     
   

ESKİŞEHİR`DE, 15 YAŞINDAKİ KIZA CİNSEL İSTİSMAR SUÇLAMASIYLA TUTUKLANAN ENİŞTE HAKKINDA DAVA AÇILDI


Eskişehir`de, 15 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla, çocuğun ablasının 37 yaşındaki eşi hakkında dava açıldı. Çocuğun annesi, “Bedeli ne olursa olsun, sonuna kadar hakkımı arayacağım. Benim iki evladım birden mahvoldu” dedi.

 

Tarih : 15 Mayıs 2022 Pazar 16:12   Okunma : 597

ÖZGE ZAİM 

Eskişehir`de, 15 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla, çocuğun ablasının 37 yaşındaki eşi hakkında dava açıldı. Çocuğun annesi, “Bedeli ne olursa olsun, sonuna kadar hakkımı arayacağım. Benim iki evladım birden mahvoldu” dedi.

Eskişehir`de 15 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla, çocuğun ablasının eşi hakkında dava açıldı. İddianameye göre; çocuğun ablasının tutuklu olarak yargılanan eşi, yılbaşı kutlaması için ablasının evine giden çocuğa istismarda bulundu. Ablasının eşi, çocuğun cep telefonunda bulunan başka bir kişi ile yazışmalarını ve yine başka bir kişiye gönderdiği fotoğraflarını kaydetti ve çocuğu uzun süre tehdit etti.

"HATIRLAMIYORUM DEMİŞ"

Çocuğun annesi, son zamanlarda kızının çok agresif bir durumda olduğunu, bu nedenle konuştuğunda da istismar olayını öğrendiğini belirterek, şunları söyledi:

"Kızım bu durumu ilk önce kız kardeşime söylüyor. ‘Olay bundan ibaret` diye. Sonra kız kardeşim bana söylüyor. ‘Abla böyle bir durum varmış` dedi. Tabi başta inanamıyorsun. Babasıyla irtibata geçtim. Dedim ‘yılbaşı gecesi siz, gittiğinizde böyle bir olay yaşanmış, bunun gerçekliği nedir, ne değildir`, sordum. Başta konduramadılar. İftira atıyorsunuz gibi konular geçti. Aradan 3-4 saat geçti. Kızımın babası beni aradı. ‘Biz eve gidelim olmazsa konuşalım bu şahısla, emin olalım` dedi. Gidiyorlar kızımın evine konuşmaya. ‘O akşam alkol aldık biz siz gittikten sonra, hatırlamıyorum` demiş. Hiçbir şekilde ‘yapmadım` diye bir savunma yok. Öyle olunca babası beni aradı. Ne yapsın, ‘hatırlamıyormuş` dedi. ‘Hatırlamıyorum` deyince, ben de `Gideceğim savcılığa suç duyurusunda bulunacağım, çocuk şubeye şikâyette bulunacağım` dedim. `Tamam` dedi. Gittik, çocuk şubeye şikâyetimizi beyan ettik. Oradan adli muayenelere gittik. Adli kontroller yapıldı, ertesi günler için. Kızımın ifadesi alındı. Pazartesi günü de şahıs ifadeye çağrılıyor. Orada 24 saat ifadesi alınıyor. İfadesi alındıktan sonra şubatın sekizinde tutuklu olarak yargılanmasına karar veriliyor.

"HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAĞIM"

O an ne yapacağımı bilemedim. Delirdim resmen. Ben sinir krizi geçirdim, anne psikolojisi. Allah kimsenin başına vermesin. Babasına verilen ifadelerde hatırlamıyorum deyince sonradan adli kontrolle, muayeneler, ifadeler olayın doğruluğunu gösterdi. Benim kızım 15 yaşında. Ablasının kocası yapıyor. Konduramıyorsun ama maalesef doğru. Hakkımı arayacağım. Bedeli ne olursa olsun, sonuna kadar hakkımı arayacağım. Benim iki evladım birden mahvoldu. Yapan büyük kızımın kocası, mağdur olan küçük kızım. Anneyim sonuçta. Olay gününden 1 gün sonra kızımın babası, babaanneleri aradılar. `Neden böyle bir şey yaptınız? Artık olan olmuş, sonuçta herkes bir şekilde düzenine bakardı en azından büyük kızının yuvası yıkılmazdı, hani öteki bir şekilde evlenir, yuvasını kurar, neden dallandırıp budaklandırdınız` gibisinden tepkilerle karşılaştık. Çocuğumun baba tarafı da yanımızda değil. Hem mağduruz hem suçluyuz. Ama bu şu an da Türkiye`nin kanunu. Mağdur her zaman suçludur ya. Onun için ben hiçbir zaman yanlış iş yaptığımı düşünmüyorum.

"DİĞER KIZIM NİSAN AYINDAN BERİ KAYIP"

Evladımın hakkını sonuna kadar arayacağım. Büyük kızım çocuğunu aldı, kayıp. Çocuğunu aldı ve gitti. Nisanın 10`undan beri kızımdan haber alamıyorum. Hayatından endişe duyuyorum. Benim iki çocuğum birden rezil olmuş, ben mahvolmuşum. Yanımızda durması gerekenler seyrediyor. Sonuna kadar da çocuklarımın hakkını aramaya kararlıyım."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA