19 Nisan 2024 Cuma

01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR  
 
     
   

Mersin Barosu Geleneksel Avukatlar Günü Balosu Düzenledi


Mersin Barosu’na kayıtlı avukatlar, Mersin Barosu tarafından düzenlenen Geleneksel Avukatlar Günü Balosu’nda bir araya gelerek Avukatlar Günü’nü doyasıya eğlenerek kutladı.

 

Tarih : 7 Nisan 2018 Cumartesi 21:37   Okunma : 4372

Divan Otel’de düzenlenen Avukatlar Günü Balosu’nda ev sahipliği yapan Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, Başkan Yardımcısı Av. Gazi Özdemir, Genel Sekreter Av. Eren Mülayim, Sayman Av. Melike Zafer Gürgen, yönetim kurulu üyeleri Av. Ayşe Günar, Av. Ece Kovan Demirtaş ve Av. Mehmet Zeki Demir konukları kapıda karşıladı.

Baloya Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Yusuf Ziyaeddin Cavlak TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman, Mersin Ünv. Rektör Yrd. Erol Yaşar, Mersin 1. İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Serdengeçti, Noter Odası Yön. Kur. Üyesi Zümral Gündoğdu, Vergi Dairesi Bşk. Adem Güngör, KKTC Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşavirliği Daire Başkanı Bilgen Delay ve çok sayıda avukat katıldı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, bu özel günümüzü meslektaşlarıyla birlikte kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Konuşmasında, Mersin Barosu’na kayıtlı yaklaşık 2000 avukatla birlikte avukatlık mesleğini icra etmenin onurunu ve gururunu yaşadığını söyleyen Baro Başkanı Er, “Öncelikle, bu vatanı, bu toprağı, bu bayrağı bizlere miras bırakan ecdadımız, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu topraklar için canını vermiş  tüm şehitlerimize, yine aynı şekilde bu kutsal mesleği icra etmiş ve ebedi hayata intikal etmiş tüm meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

“SAVUNMA ADALETİN TEMELİDİR”

Avukatlar, vatandaşlarımızın hak arama özgürlüğünün sesi ve teminatı, bağımsız yargılamanın en büyük güvencesidir. Savunmanın temsilcisi avukatın olmadığı, savunma ve avukata gereken önemin verilmediği yerde; hak ve adaletten, adil yargılanmadan, hukuk devletinden söz edilemez. Adalet devletin temeli ise savunma da adaletin temelidir ve bunu sağlayan bağımsız avukatlardır” şeklinde konuştu.

Mesleki sorunların büyük ölçüde çözüme kavuşması, meslektaşlarının maddi sorunlar ve gelecek kaygıları altında ezilmeden, hak ettiği değeri ve itibarı görerek mesleğini onuruyla sürdürebilmeleri, meslektaşlarının birlik ve beraberlik, sağlık ve huzur içinde yaşamaları en büyük dilekleri olduğunu ifade eden Baro Bşk. Er, “Demokrasiye, insan haklarına, bağımsız yargıya, hukuk devletine olan inancımız doğrultusunda çalışma ve çabalarımızı sürdürürken, zor şartlarda mesleğini icra eden savunmanın onurlutemsilcileri saygıdeğer meslektaşlarımın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyorum. Değerli misafirlerimize bu güzel günümüze ortak olukları için çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Daha sonra gecede meslek hayatında 25. 30. 40. 50. Ve 70. yılını dolduran avukatlara onur plaketi takdim edildi.

Meslekte 25. yılını dolduran Av. Ülya Gezmen, Av. Selma Şentut, Av. Rafet Özer, Av. Osman Yurdakul Çalıkoğlu, Av. Nesrin      Gözen Bilek, Av. Tesadüf Özlem Demir, Av. Mehmet Halis Yolun, Av. Zehra Karaarslan, Av. Sibel Doğan, Av. Fatma Pektaş, Av. Vedat Batgi, Av. Haydar Çirkin, Av. Atyşegül Demir, Av. Hamit Mete ve Av. Erşan Sarı’ya, meslekte 30.yılını dolduran Av. İbrahim Bıçak, Av. Ali Küçük, Av. Mutlay Halide Başar, Av. Fatma Demircioğlu, Av. Selçuk Sakım, Av. Filiz Akgün, Av. İbrahim Karabulut, Av. Aslan Küçük, Av. Recep Gürbüz, Av. Sami Doğan, Av. Abdullah Çabuk, Av. Naciye Arıkan, Av. Vesile Kılıç Ocak, Av. Nursen Yücesoy Temizkan, Av. Uğur Uğuz, Av. Muhammet Emin Tuncaz, Av. Ersin Yalçınkaya, Av. Nesimi Yalçınoğlu, Av. Kadir Arıkan, Av. Doğan Akbulut, Av. Murat Kıratlı, Av. Gülay Sakar, Av. Bedrettin Aydoğan ve Av. Necip Göçtü’ye meslekte 40. yılını dolduran Av. Lüfti Can Çukurova ve Av. Mustafa Şahbaz’a plaketini Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, Başkan Yrd. Av. Gazi Özdemir ve yönetin kurulu üyeleri takdim etti.

Meslekte 50. yılını dolduran Av. Sabri Dinçer’e plaketini Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, meslekte 70. yılını dolduran Av. Şinasi Develi adına Torunu Cavide Develi’ye Mersin Valisi Ali İhsan Su plaketlerini takdim etti.

Daha sonra pasta keserek devam eden kutlamada, avukatlar Ses Sanatçısı Ahmet Mercan’ın seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi.

 

Paylaş :
Etiketler :  mersin barosu, ali er, geleneksel avukatlar günü balosu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA