18 Nisan 2024 Perşembe

11:33   UZMAN ERBAŞLARIN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ...ANAYASA MAHKEMESİ, TAKSİRLİ SUÇLARDA SÖZLEŞMENİN FESHİNİ ÖNGÖREN YASA HÜKMÜNÜ İPTAL ETTİ   11:23   HAKKINDA 10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN FEHMİ ORAL MEŞE HAVALİMANINDA YAKALANDI   11:21   DENİZ YÜCEL: "DÜNYANIN MÜLTECİ KAMPI, ÇÖP KONTEYNERİ OLDUĞUMUZ YETMEDİ, ŞİMDİ DE ÖLÜM ÜLKESİ OLDUK"   11:19   METEOROLOJİ, 13 İLDE KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI YAPTI   11:06   MERSİN ÜNİVERSİTESİ HEYETİNDEN MTOSB’YE ZİYARET   11:05   GAMZE TAŞÇIER`DEN 1 MAYIS ÇAĞRISI: "TAKSİM MEYDANI BAŞTA OLMAK ÜZERE MEYDANLARDA OLACAĞIZ"   11:04   CHP TBMM GRUP MÜDÜRÜ LEVENT BAYRAKTAR HAYATINI KAYBETTİ   11:03   TÜİK: ŞUBAT AYINDA TAVUK YUMURTASI ÜRETİMİ YÜZDE 5,7 AZALARAK 1,73 MİLYAR ADET OLDU   11:01   ÖZGÜR ÖZEL: "GRUP MÜDÜRÜMÜZ, ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZ LEVENT BAYRAKTAR`A ALLAH`TAN RAHMET, AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM"   10:49   ÖZGÜR KARABAT, KONUT SATIŞLARINDAKİ ARTIŞA DİKKAT ÇEKTİ: “KISMİ FİYAT DÜŞÜŞLERİNİ FIRSAT BİLENLER BU KOŞULLARDA SERVETLERİNE SERVET KATMAYA DEVAM EDİYOR”   10:49   TÜİK: TİCARİ SÜT İŞLETMELERİNCE ŞUBAT`TA 897 BİN 379 TON İNEK SÜTÜ TOPLANDI   10:46   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TARSUS-MERSİN ARASINDA SEFER SAYISINI ARTIRDI   10:19   EMEKLİLERDEN VEDAT IŞIKHAN`A: BİZ BUNUN CEVABINI SANDIKTA VERDİK. OLMAZSA BİR DAHAKİ SANDIKTA TAMAMEN VERİRİZ   10:18   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN EVDE SAĞLIK VE BAKIM HİZMETLERİ TOROSLARIN ETEKLERİNE KADAR ULAŞIYOR   01:24   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   01:18   ÖZGÜR ÖZEL STRAZBURG`TA AKPM BAŞKANI ROUSSOPOULOS VE ESKİ YUNANİSTAN BAŞBAKANI ÇİPRAS İLE GÖRÜŞTÜ.   22:57   TURİST REHBERLERİ VE SEYAHAT ACENTELERİNE İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ, TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDİLDİ   16:37   CHP`Lİ BAŞARIR: "ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN BANA ULAŞAN BİR TAKVİM YOK. İKİ GENEL BAŞKANIN KENDİ BELİRLEYECEĞİ BİR TAKVİM OLACAK"   16:26   ÖZEL`DEN YSK`NIN HATAY KARARINA TEPKİ   16:01   CHP, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KİRA VE ÖZEL YURTLARA DEVLET DESTEĞİ VERİLMESİNİ İSTEDİ, AK PARTİ REDDETTİ  
 
     
   

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 22 Nisan’da Silifke’de


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 22 Nisan Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gökbelen Yaylasında katılacağı, Anadolu’nun Kadim Kültürü Yörükler-Türkmenler ve Değerlerimizi Koruma Yaşatma Çalıştayı hazırlıklarının devam ettiğini açıkladı.

 

Tarih : 10 Nisan 2018 Salı 05:42   Okunma : 906

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 22 Nisan Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gökbelen Yaylasında katılacağı, Anadolu’nun Kadim Kültürü Yörükler-Türkmenler ve Değerlerimizi Koruma Yaşatma Çalıştayı hazırlıklarının devam ettiğini açıkladı.

Çalıştayın Gökbelen Mahallesi’ndeyapılacağını belirten Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Mersin’in gözde ilçesi Silifke’miz, 22 Nisan’da günlerce konuşulacak bir buluşmaya sahne olacak. Silifkeliler olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyoruz.

Genel Başkanımızla Türkiye’nin her bölgesinden vatandaşlarımızı buluşturacağımız bu Yörük Çalıştayının olabildiğince coşkulu ve güzel geçmesi için tüm hazırlıklarımız titizlikle sürdürülüyor. Silifke Belediyesi olarak sorumluluğumuzu hakkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Sayın Genel Başkanımızın ziyareti, hem Mersin’e, hem Silifke’mize hem tüm Türkiye’ye büyük bir güç verecektir.

21 Nisan Cumartesi ve 22 Nisan Pazar günü olmak üzere iki gün sürecek çalıştay kapsamında, Musa Eroğlu konserinin yanı sıra halk oyunları, yörüklerin yaşamını konu alan paneller, konuşmalar, sunumlar, yöresel sanatçıların konserleri ve farklı etkinlikler yer alacaktır. Sevgiyi, emeği, hoşgörüyü yaşam felsefesi haline getiren, doğa anaya gönülden bağlı olan Yörüklerimizle umudu büyütmek için buluşuyoruz. Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı Çalıştayımızatüm vatandaşlarımızı bekliyoruz’ dedi.

‘YEME-İÇME VE ULAŞIM BELEDİYEMİZ TARAFINDAN KARŞILANACAK’

Başkan Mustafa Turgut, ‘Biz özellikle Yörüklerimizin göç zamanında bunu yapalım istedik. Çünkü Yörük kültürü ile ilgili eğer bir değerimiz yaşatılacaksa ve tanıtılacaksa özellikle SilifkeYöresininbu konudaki ağırlığı ve payı unutulmamalıdır. Bunun için bizim burada kendi kültürümüzü ve değerlerimizi hem kendi insanlarımıza, hem dışarıdan gelecek misafirlerimize aktarmamız gerekiyor.

Çalıştayımızda yeme, içme ve ulaşım tamamen ücretsiz olup belediyemiz tarafından karşılanacaktır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı, 21 Nisan ve 22 Nisan günlerinde Gökbelen Yaylası’nda yapılacak olan Yörük Çalıştayı’na bekliyoruz’ diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, bünyamin uçar, silifke

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA