29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Şampiyonluk Sevincini Başkan Tollu İle Paylaştılar


U-14, U15, U16 ve U17 kategorilerinde şampiyon olan Erdemli Belediyespor Kulübü Futbol Takımı, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu ziyaret etti. Erdemli Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Tollu alt yapıdan yetişen sporcuların sezonu şampiyonluklarla tamamlamasının ar

 

Tarih : 13 Nisan 2018 Cuma 20:21   Okunma : 1328

U-14, U15, U16 ve U17 kategorilerinde şampiyon olan Erdemli Belediyespor Kulübü Futbol Takımı, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu ziyaret etti. Erdemli Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette  Başkan Tollu alt yapıdan yetişen sporcuların sezonu şampiyonluklarla tamamlamasının ardından ‘’Özlenen tablo bu’’ diyerek futbolcuların başarısını kutladı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Amatör Lig’de dört ayrı kategoride şampiyon olan Erdemli Belediye Spor Kulübü’nün genç sporcularını misafir etti.  U14, U15, U16 ve U17 liglerinde şampiyonluk ipini göğüsleyen Erdemli Belediye Spor Kulübü, Erdemli Belediyesi’ni ziyaret ederek başarısını ve haklı gururunu Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile paylaştı. Kulüp yönetim kadrosunun da katıldığı ziyarette şampiyon sporcuları ve teknik ekibi ağırlayan Başkan Tollu, 4 farklı kategoride sezonu şampiyon tamamlayan takımın genç sporcularını tebrik etti. Başkan Tollu, her branşta mücadele eden gençlerin, sporcu ahlakı ve disiplini içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini ve bunun neticesinde Erdemli’yi müsabakalarda ve şampiyonalarda en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtti. U14, U15, U16 ve U17 kategorilerinde şampiyonluk ipini göğüsleyen Erdemli Belediyespor’a yaptıkları yatırımlar neticesinde akademik liglerde ve alt yapıda meyvelerini toplamaya başladığını kaydeden Başkan Tollu, bütün sezon boyunca farklı kategorilerde başarıyı şampiyonlukla taçlandırmasında büyük payı olan kulüp yöneticileri ve antrenörlerinin başarısının devamını diledi. Başkan Tollu, kulüp yönetimi ve genç sporcularla fotoğraf çektirdikten sonra, “Erdemli Belediye Spor Kulübü’nün il genelinde mücadele ettiği farklı kategorilerde şampiyonlar Şehri Erdemli’ye yakışır bir başarı sergilemesini sevinç ve iftiharla karşılıyoruz. Genç ve yetenekli sporcularımızın, sporun her alanında aynı başarıyı göstermelerini temenni ederim” açıklamasını yaptı.

ERDEMLİ’NİN ALT YAPIDA YÜKSELEN DEĞERLERİ

Erdemli Belediyesi olarak sporun her türlüsüne destek verdiklerini ve tüm imkânlarını olumlu yönde geleceğe yatırım yaparak seferber ettiklerini ve bunun sonunda da meyvelerini toplamaya başladıklarını hatırlatan Başkan Tollu, “Sporda başarı alt yapı ile mümkün olur. Biz alt yapıya önem veren ve sporun gelişmesinde en önemli etken olan alt yapıyı sağlam temeller üzerine kuran bir anlayışı hakim kıldık. Bunun neticesinde de dört kategoride şampiyon olduk. Bu gurur kulübümüz ve taraftarlarımızın yanı sıra tüm Erdemli halkınındır” diye konuştu.

ALTYAPIDA SİZLER VARSINIZ

Futbol okullarında ve alt yapıda her çocuğun profesyonelliğe geçişte eğitimini sürdürmesinden yana olduklarını anlatan Başkan Tollu, ‘’Açtığımız futbol okulları ile çocukların kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarını sağlıyor, okullarımızda daha profesyonel anlamda iyi bir tesiste eğitim vermeyi amaçlıyoruz. Futbol okullarımızda sosyal faaliyetlere de önem veriyoruz. Her yaz sezonunda da açtığımız futbol ve farklı branşlarda da faaliyet içerisinde olan okullarımızda Erdemli sevgisini aşılıyor, futboldan ziyade her türlü eğitimlerine de özen veriyoruz. Bu sağladığımız birliktelikte çok güzel çalışmalar gördük ve meyvelerini toplamaya başladık. İşte özlenen tablo bu’’ dedi.

GENÇLERİMİZE İNANCIMIZ TAM

Türk futboluna hizmet edecek sporcuların yetişmesi için altyapı çalışmalarına önem verdiklerini ve her türlü imkanı sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Tollu, disiplin olmazsa başarının asla mümkün olmayacağını hatırlattı. Başkan Tollu, “Kulübünüzde özveri ile mücadele eden ve büyük yetenekleri olan futbolcuların başarılarının artarak devam edeceğine inancımız tamdır. Gençlerimizin başarılarından ve şampiyonluklarında dolayı da haklı bir gurur yaşıyoruz. Gençlerin bu elde ettikleri başarı ve deneyimler yaşamlarının geri kalan kısımları için birer dönüm noktası olacaktır. Altyapısı olmayan hiçbir spor dalının başarılı olması mümkün değildir. Altyapıda da sizler varsınız. İyi bir geleceğiniz olmasını temenni ediyorum. Bugün ziyaretimize gelen genç yeteneklerimiz şampiyonluk mutluluğunu bizlerle paylaşmak istedi.  Sizler daha çok çaba göstererek kulübümüzün A Takımında görev alacaksınız. Kendinizi bu alanda da geliştirme imkanı bulacaksınız. Disiplinli çalıştıktan sonra gayret ettikten sonra çok iyi yerlere geleceksiniz. Sizler yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip başarılarınızı daha üst seviyelere çıkararak Dünya ve Türkiye liglerinde oynama hakkını elde edeceksiniz. Bizlerin sizlere inancı tam. Biz Erdemli Belediyesi olarak sizlere her türlü maddi ve manevi desteği vermeye devam edeceğiz. Erdemli Belediyespor’un her branşta ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor ve altyapımızdan yetişen sporcularımızın şampiyonluklarını sürdürecekleri inancını taşıyoruz. Bunun da diğer genç futbolcularımızın geleceği açısından da son derece önemli bir adım olduğunu düşünüyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ALT YAPI SAYESİNDE GELECEĞE GÜVENLE BAKIYORUZ

Erdemli Belediyespor antrenörleri ise 4 farklı kategoride şampiyon olan sporcularını tebrik ederek, ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiklerine değinip, alt yapıdaki diğer gençler açısından çok fayda saylayacağına işaret etti. Kulüp yöneticileri ve antrenörler alt yapıdan yetişen sporculara her türlü imkânı verdiklerini anlatarak,  ‘’Alt yapıdan yetiştirdiğimiz oyuncular ile bu başarıları sağlamak bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. U14, U15, U16 ve U17 kategorilerinde şampiyon olan sporcularımızın özverisi ve başarı isteği diğer gençlerimizin de geleceğine ışık tutacaktır. Başarılarımızı katlayarak şampiyonluklarımızı il dışına taşıyıp ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz’’ şeklinde konuştular.

Büyük bir başarıya imza atıp 4 farklı kategoride şampiyon olan genç sporcular ziyaret sonunda Belediye Başkanı MükerremTollu’ya kendilerini daha da geliştirip disiplinli bir şekilde çalışmalarını sürdürerek şampiyonlukların devamının geleceği sözünü verdiler.

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, adem arslan, erdemli belediyespor kulübü futbol takımı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA