19 Nisan 2024 Cuma

11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR  
 
     
   

CHP İl Örgütü 23 Nisan’ı Kutladı


CHP Mersin İl Örgütü23 Nisan’ı kutladı. Kutlamada konuşan CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, " Çocuklarımıza huzur, barış ve refah içinde, temiz bir dünya miras bırakmak hepimizin görevi." ifadelerinde bulundu.

 

Tarih : 23 Nisan 2018 Pazartesi 15:07   Okunma : 1233

CHP Mersin İl Başkanlığı bugün düzenlediği alternatif etkinlikle 23 Nisan'ı kutladı.CHP  İl Başkanı  Adil Aktay, Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz,Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Didar Şimşek,Kadın Kolları İl Başkanı Pakize Güler,Gençlik Kolları İl Başkanı İ.Ethem Güzel,Toroslar İlçe Başkanı Burhanettin Erdoğan,Akdeniz İlçe Başkanı Mustafa Sekendur,Yenişehir İlçe Başkanı Tayyar Tahiroğlu,Mezitli İlçe Başkanı Bayram Yıldırım,Kadın ve Gençlik Kolları İlçe Başkan ve yöneticileri,Mersin Milletvekilleri Hüseyin Çamak,Fikri Sağlar,Aytuğ Atıcı,İl-İlçe Yöneticileri,STK Başkan ve yöneticileri,partililerinin katıldığı Alternatif  Kutlama İl Binasından Cumhuriyet Alanına yürüyüş ile başladı. Burada İl Başkanı Adil Aktay bir konuşma yaptı. Başkan Aktay'ın yaptığı açıklama metni şöyle: Bugün bayram. Çünkü bugün, işgal altındaki bir ülkede, tüm zorluklara rağmen umudu diri tutanların, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni topladığı gün. Bugün bayram. Çünkü bugün, Türkiye’nin dört bir yanında işgalcilere karşı yakılan kıvılcımların, Ankara’da kurtuluş ateşini tutuşturduğu gün.

Bugün bayram. Çünkü bugün, egemenliğin saraydan alınıp halka verildiği gün. 98 yıl önce toplanan o Meclis, bize bağımsızlığımızı ve Cumhuriyetimizi emanet etti. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bu emanete en iyi, yeni nesillerin sahip çıkacağını bildiği için, 23 Nisan’ı çocuklara armağan etti. Evet, gelecek çocuklarımızın ellerindedir. Onların tırnağına zarar gelse yüreğimiz yanar, uykularımız kaçar. Onlar, hayatı güzelleştirendir. Aileleri aile kılan, toplumları toplum yapan, çocuklarına verdikleri değerdir. Çocuklarımıza huzur, barış ve refah içinde, temiz bir dünya miras bırakmak hepimizin görevi. İşgal şartlarında Meclis’i toplayarak, halk egemenliğini kuranların mirasını korumak hepimizin görevi. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğine sahip çıkmak için artık kenetlenmek zorundayız. Bugün burada çocuklarımızla birlikteyiz. Benim gibi şanslı olanlar ise hem çocukları hem de torunlarıyla birlikte burada. Çocuklarımızla, torunlarımızla birlikte buradayız, çünkü bizler mücadele gücümüzü onlardan alırız. Onların geleceğine, onların mutluluğuna, özgürlüğüne göz dikenlerin karşısında her zaman dimdik dururuz. Şartlar zor olabilir. Ama unutmayalım. Mustafa Kemal ve arkadaşları işgal altında, yokluklar içinde, bir dakika bile umutsuzluğa kapılmadan, bu Cumhuriyeti kurdular ve bize emanet ettiler. İlk Meclis’in çok özel bir ruhu vardı: "Birlik ruhu"... Kutuplaştırmaya, ayrıştırmaya inat, şimdi yeniden birliği güçlendirmenin zamanı. Hep birlikte, egemenliğimize sahip çıkma zamanı. 23 Nisan 1920’de Saray’dan alınıp halka verilen egemenliğin, yeniden bir Saray’a devredilmesine izin veremeyiz. Bir bayram coşkusuyla Cumhuriyetimize, Meclisimize sahip çıkacağız. Çocuklarımıza iyi bir eğitim, iyi bir gelecek, barış, huzur ve refah içinde bir ülke bırakacağız. Cumhuriyetimizi çağdaş demokrasi ile taçlandıracağız. Çünkü çocuklarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Onlara en iyi geleceği sunmak için, bir aile gibi kenetlenme, el ele verme vakti geldi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir kez daha, ömrünü bu ülkenin çocuklarına adayan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, ilk Meclisimizin değerli üyelerini saygıyla anıyorum. Tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. Her şey onların gönlünce olsun. Egemenlik milletin, gelecek çocuklarımızındır… Yaşasın 23 Nisan, Yaşasın Çocuklar, Yaşasın Cumhuriyet…

Adil Aktay CHP İl Başkanı

 

Paylaş :
Etiketler :  chp, mersin, adil aktay, aytuğ atıcı, 23 nisan ulusal eğemenlik ve çocuk bayramı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA