25 Nisan 2024 Perşembe

15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:23   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A: “TASARRUFU SARAY`DAN BAŞLATIN”   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``  
 
     
   

Erdemli’de Halat Çekme Yarışı Düzenlendi


Erdemli Belediyesi ile Türkiye Halat Çekme federasyonu tarafından Erdemli’de ilk defa düzenlenen halat çekme yarışmasında 650 öğrenci hem yarıştı, hem de doyasıya eğlendi.

 

Tarih : 12 Mayıs 2018 Cumartesi 22:38   Okunma : 2019

Erdemli Belediyesi ve Türkiye Halat Çekme Federasyonu tarafından Erdemli'de ilk kez halat çekme yarışı düzenlendi.

 İlkokul, ortaokul ve liseler olmak üzere 3 ana kategoride gerçekleşen yarışlara 650 öğrenci katıldı. Erdemli kapalı Spor salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, gerek belediye olarak,  gerekse diğer kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdikleri işbirliği içerisinde ilçede farklı sportif aktiviteler düzenlediklerini söyledi. Spora yaptıkları yatırımlar ve hizmetlerle ilgilibilgiler  veren Başkan Tollu, "Çocuklarımızın, gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmesi anlamında Erdemli Belediyesi olarak spora ayrı bir önem veriyoruz. Yıl boyunca çeşitli kurslar açıyoruz, ilçe tarihinde ilk kez düzenlenen yarışmalar gerçekleştiriyoruz. Amacımız sağılıklı bireyler yetişmesine olabildiğince destek olmaktır" dedi.

Konuşmasında başarıların planlı bir hizmet anlayışının karşılığı olduğunu ve bu anlayışla okullara yönelik bir çokspor yatırımları gerçekleştirdikleriniaktaran Başkan Tollu, "Son yıllarda okullarımızda eğitim gören çocuklarımıza yönelik spor yatırımlarımıza ve hizmetlerimize hız verdik. Gerek spor sahası gerekse malzeme anlamında çocuklarımızdan hiçbir imkanı esirgemedik. Diğer taraftan İlçemizin spor şehrine dönüşmesi adına elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik. Sonucunda belediyemiz bünyesindeki sporcularımızın başarıları ardarda gelmeye başladı. Bu başarılar tesadüf değildir," dedi.

İlçede ilkkez düzenlenen halat çekme yarışlarına katılanlara ve destek olanlara teşekkür eden Başkan Tollu, yarışmaya katılan öğrencilere, okullara ve öğretmenlere teşekkür ederek, önemli olanın eğlenmek ve spor yapmak olduğunu da vurgulayarak, katılan herkesi yürekten kutladığını bildirdi.

Renkli ve bir o kadar da heyecanlı  geçenyarışların sonunda dereceye giren 18 okula ödülleri ilçe protokolü tarafından takdim edildi. Turnuvaya katılım ve desteklerinden dolayı da Mersin  Halat Çekme Federasyonu Başkanı Eray Aldemir, Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözü, ilçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Savaş Cingöz, Erdemli ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adem Kılıç Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürü Kamil Boran'a plaket takdim edildi.

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, türkiye halat çekme federasyonu, mükerrem tollu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA