29 Mart 2024 Cuma

16:38   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL`DEN MİLLETVEKİLLERİNE TALİMAT; "31 MART`TA SEÇİM BÖLGENİZDEN AYRILMAYIN"    15:32   VAHAP SEÇER, MERSİN SANAYİ SİTESİ`Nİ ZİYARET ETTİ   14:29   MUHİTTİN BÖCEK`TEN TAMER KARADAĞLI’NIN "REZALET" SÖZÜNE CEVAP GELDİ   14:16   CHP`DEN ANAYASA MAHKEMESİNE TRT BAŞVURUSU   11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”  
 
     
   

CHP Vekiller Deniz Yücel davasında: Tutuklama istendi..


Savcılık, Die Welt Gazetesi Türkiye Muhabiri Deniz Yücel’in tutuklanmasını istedi.

 

Tarih : 27 Şubat 2017 Pazartesi 21:54   Okunma : 1377

Alman Die Welt Gazetesi'nin Türkiye muhabiri Deniz Yücel, savcılık sorgusunun ardından "Örgüt propagandası yapmak" ve "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlarından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. 

CHP'Lİ VEKİLLER DAVAYI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Öte yandan CHP İstanbul Milletvekilleri Mahmut Tanal, Barış Yarkadaş ve Sezgin Tanrıkulu da Deniz Yücel'in davasını yakından takip ediyor.

14 Şubat'ta gözaltına alınan Deniz Yücel, bugün İstanbul Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Yücel, soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu Başsavcıvekili Hasan Yılmaz'a yaklaşık 3,5 saat ifade verdi.

Sorgunun tamamlanmasının ardından Deniz Yücel, "Örgüt propagandası yapmak" ve "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlarından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Almanya’dan Deniz Yücel tepkisi Almanya'dan Deniz Yücel tepkisi


Alman Die Welt Gazetesi'nin Türkiye muhabiri Deniz Yücel

RÖPORTAJ VE HABERLERİ SORULDU

Deniz Yücel'e savcılık sorgusu sırasında 2015 yılında yaptığı Cemil Bayık röportajı, Cizre, Yüksekova ve Türkiye'nin Kuzey Irak ve Musul politikasına ilişkin yazdığı haberlerinin sorulduğu belirtildi. Yücel'e, Red Hack ile irtibatı olup olmadığı sorusu da soruldu. Yücel avukatlarıyla birlikte ifadesini vermek üzere Nöbetçi İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliği önünde bekliyor. 

ALMAN KONSOLOS VE CHP'Lİ VEKİLLER ADLİYEYE GELDİ

Deniz Yücel ifade verdiği sırada Almanya Istanbul Başkonsolosu Georg Birgelen, gazeteci arkadaşları ve CHP Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Barış Yarkadaş ve Mahmut Tanal da destek için adliyeye geldi

Paylaş :
Etiketler :  chp’li vekiller, Die Welt Gazetesi, Türkiye Muhabiri Deniz Yücel.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA